نقل قول نوشته شده توسط trustmiracle مشاهده تاپیک
1- راحتی زبان های دیگر مثل مجموعه دات نت
2- سرعت توسعه بالاتر دات نت
3- تولزهای فراوان
4- نیاز بازار - (خوب وقتی یک شرکت می بینه برنامه ای که با جاوا 6 ماه زمان نیاز داره ولی توی دات نت در دو ماه نوشته میشه خوب مسلما به سراغ جاوا نمیره).

گرایش به دات نت توی ایران به نظر من به خاطر رایگان در اختیار داشتن ابزارها هست. اگر شرکت های ایرانی مجبور بودند یطور مثال ویژوال استودیو را خریداری کنند وضع فرق می کرد. همین یکی از دلایلی هست که بازار به سراغ آن برود.

در ضمن چند وقت پیش یک آمار از محبوبیت زبان ها در سراسر دنیا طی سال های اخیر دیدم که داخل آن محبوبیت جاوا رو به کاهش بود با شیبی تندر نسبت به افزایش محبوبیت C#‎. و چیزی که برام جالب بود رشد محبوبیت objective c بود که خوب احتمالا به خاطر کمبود ابتدایی کاربراش بوده.
برای اثبات گفته هام نقل قول از خودم
اگر تو ایران همه می رفتن سمت جاوا باید شک می کردی. اگر کسی با سواد پیدا بکنی باید شک بکنی.
مدیران محترم این بخش خواهشا سانسور نفرمایید.

1- راحتی زبان های دیگر مثل مجموعه دات نت
زبان چه ربطی به مجموعه داره. اگر منظورت زبان دات نت هست که کپی مضخرف جاواست به عبارتی کاریکاتور جاواست. اگر جاوا سخته پس #C سخته. مجموعه هم که ما نفمیدم منظورت چیه. چون ربطی به راحتی زبان نداره. زبان ماهیت خودشو داره.

2- سرعت توسعه بالاتر دات نت
لطفا توضیح بدهید منظور از سرعت چیه و بر اساس چه مقیاسی اندازه گرفتید. کیلومتر یا متر بر ثانیه. این بالا بودن چقدر هست؟ اونقدر هست که دیوار صوتی رو بشکونه؟ اصلا این آمار رو از کجا آوردین؟ چند پروژه بزرگ با platform .net انجام دادید؟ با کرنومتر اندازه گرفتنید؟ چند پروژه با platform .not نوشید و اندازه سرعت رو گرفتید.؟ سرعت مطلوب چقدر هست؟

3- تولزهای فراوان
این فراوانی چقدر هست؟ که برای دیگر platform ها وجود نداره. تو می دونستی که فقط بیش از ۷۰ تا شرکت IT غول دنیا دارن از جاوا همایت می کنند که میکروب ساب خودشم بکشه تنونه به پاشون برسه. می دونستی یا نه؟ می دونستی یا نه؟ اون وقت اون شرکتها شعورشون که مثل میکروب ساب نیست که بفهمن ابزار به چه درد می خوره. با فقر و بدبختی و غذاب develop می کنند.

4- نیاز بازار - (خوب وقتی یک شرکت می بینه برنامه ای که با جاوا 6 ماه زمان نیاز داره ولی توی دات نت در دو ماه نوشته میشه خوب مسلما به سراغ جاوا نمیره).
دقیقا درست می گی با .net دو ماه طول می کشه که پروژه رو به گند بکشن با جاوا ۶ ماه. آخه نه انیکه ایران قطب بزرگ IT خاورمیانست. نه انیکه همینطور پروژه هست که تو این مملکت داره با دات نت انجام میشه وسالیانه بالای میلونها دلار داره وارد مملکت می کنه. دقیقا درست می گی که سراغ جاوا رفتن با این سواد و با این مخها که در ایران بسیارند کاریست بسیار ......

گرایش به دات نت توی ایران به نظر من به خاطر رایگان در اختیار داشتن ابزارها هست. اگر شرکت های ایرانی مجبور بودند یطور مثال ویژوال استودیو را خریداری کنند وضع فرق می کرد. همین یکی از دلایلی هست که بازار به سراغ آن برود.
چون اینجا نظرت رو گفتی و مثل چند نکته قبلی با شک و ترید صحبت کردی من هم گفته شما رو تکمیل می کنم که اگر windows ی که می خریدم ۲۵۰۰ تومان نبود کلا دیکه هیچ یک از مشکلات بوجود نمی اومد و باعث می شد که این ملت دلال پایتخت نشین و بازارچه نشین متوجه می شدن که IT هجره فرش فروشی حاجی نیست که از پسر به بسر بعدی برسه.

در ضمن چند وقت پیش یک آمار از محبوبیت زبان ها در سراسر دنیا طی سال های اخیر دیدم که داخل آن محبوبیت جاوا رو به کاهش بود با شیبی تندر نسبت به افزایش محبوبیت C#‎. و چیزی که برام جالب بود رشد محبوبیت objective c بود که خوب احتمالا به خاطر کمبود ابتدایی کاربراش بوده.
درضمن این آمار رو از کجا آوردین؟ لطفا این آمارها رو برای همه بزارین حیفه که ما از دست بدیم.
جالبه که من گشتم یک آمار گیرآوردم که عکس آمار شماست. منتها آمار من سندیت داره.
http://www.tiobe.com/index.php/conte...pci/index.html

نتیجه: همانطور که گفتم مشکل از زبان یا تکنولوژی نیست. مشکل توهمی هست که ایرانی داره.

دفعه بعدم که می خوای اینجا مطلبی بزاری خواهشا قبلاش یک مطالعه بکن و یا اینکه با یک سری سند و مدرک بیا تا اگرم نقدی یا اختلافی بوجود بیاد به اسناد و مدارکت وارد بشه نه به سواد و خودت