-
جمعه 06 اسفند 1389, 19:16 عصر
کاربر دائمی
نقل قول: جاوا در ایران
سرعت عمل جاوا را نسبت به NET. نگاه کنید آدم خوابش میبره تا یه برنامه که با جاوا نوشته شده اجرا بشه
جاوا از سی++ گرفته شد هرچی برنامه نویس سی++ میشناسم میخندن به جاوا حالا شما میگی سیشارپ از جاوا گرفته شده!!! میگیم خوب ولی انصافن به سرعت رشد سیشارپ نگاه کن خواهی فهمید که لقمه دور سر گردوندن مسخرست وقتی شما نیازت هست برای ویندوز بنویسی از سیشارپ بهتر پیدا نمیکنی « البته اگر قبلن با مادر همه اینا یعنی سی و سی++ آشنا بوده باشی » حالا قصد میکنی توی یونیکسبیسها بنویسی اوکی از پروژه منو استفاده میکنی به همین سادگی پس به درد میخورده که حضرات نشستن از روی کدهای مایکروسافت مهندسی معکوس کردن و دارن ارتقا میدن بهش بگذریم که همیشه چند سال عقب خواهد موند و با این سرعت رشد به زودی میشه چند ده سال
به نت بینز یه نگاه بنداز بعد یه نگاه هم به ویژوال استدیو بنداز خداییش خودت قضاوت کن
من اگر قصد کلی خودم باشه که یونیکسبیسها استفاده کنم پایتون را ترجیح میدم اگر هم برای ویندوز بیسها هدفی داشته باشم سیشارپ حرف آخر را میزنه
دوست عزیز که به احتمال زیاد اپنسورسی هستین « به خاطر طرز فکر و نوع تعصب به جاوا عرض کردم » اگر شما فعالیتی در این زمینه داری بنده هم دستی در آتش دارم و به شما میگم که اپنسورسیها دارن با این نظریات رادیکال خودشون نسبت به بقیه ضعف خودشون را پوشش میدن « امیدوارم که بحث تاپیک را منحرف نکرده باشم به هر حال اگر انجام شده عذرخواهی میکنم »
در آخر گفته شده که ببینید فلان شرکتهای بزرگ را که دارن از جاوا استفاده میکنن من به شما میگم که اون شرکت بزرگی که شما الان داری ازش نام میبری زمانی که شروع کرد به استفاده کردن از جاوا شرکت قابل محاسبهای نبود و قولهای زمان خودشون وابستگی کلی داشتن به سی و سی++ پس به زودی شرکتهایی که دارن از تکنولوژهای NET. استفاده میکنن تبدیل میشن به قولهای نرمافزاری و زبانهای آینده توسط برنامه نویسهای این زبان به سخره گرفته میشن
موفق باشید./
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت