نقل قول نوشته شده توسط m.soleimani مشاهده تاپیک
سرعت عمل جاوا را نسبت به NET. نگاه کنید آدم خوابش می‌بره تا یه برنامه که با جاوا نوشته شده اجرا بشه

جاوا از سی++ گرفته شد هرچی برنامه نویس سی++ می‌شناسم می‌خندن به جاوا حالا شما می‌گی سی‌شارپ از جاوا گرفته شده!!! می‌گیم خوب ولی انصافن به سرعت رشد سی‌شارپ نگاه کن خواهی فهمید که لقمه دور سر گردوندن مسخرست وقتی شما نیازت هست برای ویندوز بنویسی از سی‌شارپ بهتر پیدا نمی‌کنی « البته اگر قبلن با مادر همه اینا یعنی سی و سی++ آشنا بوده باشی » حالا قصد می‌کنی توی یونیکس‌بیس‌ها بنویسی اوکی از پروژه منو استفاده می‌کنی به همین سادگی پس به درد می‌خورده که حضرات نشستن از روی کدهای مایکروسافت مهندسی معکوس کردن و دارن ارتقا میدن بهش بگذریم که همیشه چند سال عقب خواهد موند و با این سرعت رشد به زودی می‌شه چند ده سال

به نت بینز یه نگاه بنداز بعد یه نگاه هم به ویژوال استدیو بنداز خداییش خودت قضاوت کن

من اگر قصد کلی خودم باشه که یونیکس‌بیس‌ها استفاده کنم پایتون را ترجیح می‌دم اگر هم برای ویندوز بیس‌ها هدفی داشته باشم سی‌شارپ حرف آخر را می‌زنه

دوست عزیز که به احتمال زیاد اپن‌سورسی هستین « به خاطر طرز فکر و نوع تعصب به جاوا عرض کردم » اگر شما فعالیتی در این زمینه داری بنده هم دستی در آتش دارم و به شما می‌گم که اپن‌سورسی‌ها دارن با این نظریات رادیکال خودشون نسبت به بقیه ضعف خودشون را پوشش می‌دن « امیدوارم که بحث تاپیک را منحرف نکرده باشم به هر حال اگر انجام شده عذرخواهی می‌کنم »

در آخر گفته شده که ببینید فلان شرکت‌های بزرگ را که دارن از جاوا استفاده می‌کنن من به شما می‌گم که اون شرکت بزرگی که شما الان داری ازش نام می‌بری زمانی که شروع کرد به استفاده کردن از جاوا شرکت قابل محاسبه‌ای نبود و قول‌های زمان خودشون وابستگی کلی داشتن به سی و سی++ پس به زودی شرکت‌هایی که دارن از تکنولوژهای NET. استفاده می‌کنن تبدیل می‌شن به قول‌های نرم‌افزاری و زبان‌های آینده توسط برنامه نویس‌های این زبان به سخره گرفته می‌شن

موفق باشید./

@m.soleimani
سرعت عمل جاوا را نسبت به NET. نگاه کنید آدم خوابش می‌بره تا یه برنامه که با جاوا نوشته شده اجرا بشه
به به بازم بحث شیرین سرعت. مهندس من 1000 بار مطرح کردم این مشکل رو من می خوام بدونم وقتی صحبت از سرعت می کنی. سرعت مطلوب برای شما چیه.؟ مدت زمانی که شما خوابت می بره؟ یا اینکه مدت زمانی که شما در آستانه خواب بسر می برید؟ واحد این سرعت رو شما چی در نظر می گیری.؟ کلیومتر بر خواب یا چیزه دیگه ؟ این تست سرعت رو رو کدوم سخت افزار گرفتین؟ اون کد زیبا و دلفریبی که زدین جه جور refactor شده؟
سرعت بالا یعنی چقدر؟ سرعت پایین چقدر؟ فرمول محاسبه سرعت رو هم به من بگین من می خوام بدونم؟
هر چند می دونم این بحث خنده داره ولی دوست دارم.

@m.soleimani
جاوا از سی++ گرفته شد هرچی برنامه نویس سی++ می‌شناسم می‌خندن به جاوا حالا شما می‌گی سی‌شارپ از جاوا گرفته شده!!!
علی مادربزرگ ممده. ممدم خواهرزاده حسین. خوده حسین خواهرزاده حسن حالا حسن چه نسبتی با مریم داره؟

این از این گرفته شده اون ا ز این گرفته شده یعنی چی> اینکه گرامر زبان یا همون sysntax مثل c هست خوب برای اینکه کسانی این زبان رو برای اولین با ر طراحی کردن که خودشون با c کار می کردن. ولی نوع نگرش و نوع طراحی این زبان کاملا متفاوت هست. این که این زبان کاملا object oriented هست و C++‎ نیست و خیلی از مفاهیمی که C++‎ اشتباه و با کنترل خطای developer داشت رو در جاوا نمی بینی. وجود مدیریت حافظه و بحث Optimizer در دل JVM و استفاده از تکنولوژی و در گیر نکردن فکر developer برا ی مدیریت یک سری چیزهای سخت و کلی مطلب دیگه هست که من اینحا جاش نیست.

این رو بدون که #C بعد از جاوا اومد و از لحاظ مفهوم تمام مفاهیم جاوا رو از لحاظ یک زبان object oriented داره پوشش می ده. دنیا می دونه میکروب ساب مقلده از اون windows ش گرفته تا بقیه محصولات داغونش. اینم به نظر من بد نیست. یک نوع روش هست. در اینجا جای بحث در موردش نیست.

حالا اینکه این دوستان ++C کار به جاوا می خندن به خندن تا دنیا بهشون بخنده. حتما اونایی هم که assembly بلدن باید به ++C بخندن. اصلا همه بیاییم بهم بخندیم تا دنیا بهمون بخنده. اینم شد مدرک و دلیل مهندس. می گم ایرانی توهم داره می گین نه؟ حالا اونا کی هستن و چی هستن من کاری ندارم یا اینکه اصلا چقدر با جاوا کار کردن رو هم کاری ندارم. ولی واقعا این مدرک و سند که شما اینجا در مورد می نویسی؟ زشته بده.

@m.soleimani
خوب ولی انصافن به سرعت رشد سی‌شارپ نگاه کن خواهی فهمید که لقمه دور سر گردوندن مسخرست وقتی شما نیازت هست برای ویندوز بنویسی از سی‌شارپ بهتر پیدا نمی‌کنی
بله بله بله. ماشالله بزرگ شدن. قد کشیدن. رشد و نموی که می کنه بقول خودت بدرد همون windows می خوره anti virus برای ویندوزت یادت نره

@m.soleimani
« البته اگر قبلن با مادر همه اینا یعنی سی و سی++ آشنا بوده باشی »
ابن حرفها خیلی زشت. من در مورد این موضوع وارد بحث نمی شم.

@m.soleimani
به نت بینز یه نگاه بنداز بعد یه نگاه هم به ویژوال استدیو بنداز خداییش خودت قضاوت کن
netbeans هزار برابر بهتر از اون ویژوال استدیو هست. برای اینکه فقط یک برتریش و بگم اینکه open source هست. هیچ وقت نمی میره. فردا میکروب کله بشه این ویژوال چه بلایی سرش می آید؟ چه بلایی سر جماعت بیلی پرست می یاد.؟ اون که پولش رو درآورد رفت.

@m.soleimani
من اگر قصد کلی خودم باشه که یونیکس‌بیس‌ها استفاده کنم پایتون را ترجیح می‌دم اگر هم برای ویندوز بیس‌ها هدفی داشته باشم سی‌شارپ حرف آخر را می‌زنه
خوب کاری می کنی حالا مگه ما یا کسی توی این فروم یا جای دیگه گفته شما حق نداری این کار رو بکنی.
شما بنویس با basic بنویس. شما بنویس با ++C بنویس. راستی دوران desktop application توی دنیای مدرن تمام شده هرچند اینجا هنوز تو 1000 سال پیش گیر کردن و تمام هم وغم اینکه برای ویندوز برنامه بنویسن.
دنیای کوچیک ماله آدامه کوچیکه. قصد جسارت به کسی نداشتم فقط نظرم رو گفتم.

@m.soleimani
دوست عزیز که به احتمال زیاد اپن‌سورسی هستین « به خاطر طرز فکر و نوع تعصب به جاوا عرض کردم » اگر شما فعالیتی در این زمینه داری بنده هم دستی در آتش دارم و به شما می‌گم که اپن‌سورسی‌ها دارن با این نظریات رادیکال خودشون نسبت به بقیه ضعف خودشون را پوشش می‌دن « امیدوارم که بحث تاپیک را منحرف نکرده باشم به هر حال اگر انجام شده عذرخواهی می‌کنم »
شما که دستی هم در آتش دارید خواهشن به دنیای open source ها یک ایمل بزنید و تجربیات گرانبهاتون رو برای اون هام بیان کنید و تا اینکه قومی رو از سرگردونی و این راه خطایی که دارن می رن برهانی که التبه خداون قادر و تواناست.

@m.soleimani
در آخر گفته شده که ببینید فلان شرکت‌های بزرگ را که دارن از جاوا استفاده می‌کنن من به شما می‌گم که اون شرکت بزرگی که شما الان داری ازش نام می‌بری زمانی که شروع کرد به استفاده کردن از جاوا شرکت قابل محاسبه‌ای نبود و قول‌های زمان خودشون وابستگی کلی داشتن به سی و سی++
من نمی دونم کودوم شرکت رو می گین؟!!!؟؟!!

@m.soleimani
پس به زودی شرکت‌هایی که دارن از تکنولوژهای NET. استفاده می‌کنن تبدیل می‌شن به قول‌های نرم‌افزاری و زبان‌های آینده توسط برنامه نویس‌های این زبان به سخره گرفته می‌شن
نتیجه گیری آخرت از همشون بهتر بود. ختم کلام رو گفتی.

@trustmiracle
منظورم از مجموعه همان دات نت بود شما به بزرگیت ببخش
من کوچیک شمام هستم. من فقط می خواستم بدونم که دایره صحبت تا کجا هست. همین ببخشید که جسارت کردم سوال کردم.

@trustmiracle
شما یک table را در نظر بگیر که یک ستونش تکست باشه. یک ستون ایمیج، یک ستون کمبو و ... همین یک جدول در جاوا چه قدر طول میکشه نوشته بشه؟ در حالی که با ویژوال استودیو به عنوان یک ابزار راحتی در زمان کمی ساخته میشه. قدرت دیزاین فرم در ویژوال استودیو به مراتب از نت بینز بالاتر هست. بقیه ide ها را ندیدم. خود ide به عنوان یک تولز مهم از نظر بنده است.

در مورد اینم خجالت می کشم حرفی بزنم. اگر معیار شما از زبان و کارایی آن این چیزاهست که دیگه من گفتم حرفی ندارم. اگر بلد نستی با یک کامپونت کار کنی و تا حالا کار نکردی که اصلا دیگه اینم جای بحث نداره.
در جوابت یک کلام می گم نه خیلی راحتر از اون چیزی که فکر می کنی می تونی با همون کامپونت کار کنی. شما تجربه کار با این کامپونت در جاوا کم بوده.

@trustmiracle
حمایت 70 تا غول بزرگ فکر نمی کنم معیار مناسبی برای مقایسه باشه.
70 تا کمش بود که من گفتم. ببین دوست عزیز دنیا بی کار نیست و پول نفت و یا مفت نداره که بیاد روی چیزی سرمایه گذاری کنه. اونجا فقط همون اوراکلش اندازه یک استادیوم آزادی بیشتر کارمند داره . پس بدون اگر می یان از یک چیزی پشتیانی می کننم و اونم این همه پول خرجش می کنن یک دلیلی داره.

@trustmiracle
چرا جاوا با وجود قدرت فراوانش در ایران کم طرفدار داره. حرف شما زمانی ملاک میشه که بحث سر مقایسه زبان ها باشه.

زبان یک ابزاره چرا کم یا زیاد مصرف می شه خیلی دلایل هست. توی ایران هیچ آمار دقیقی از اینکه چند پروژه موفق داریم یا نا موافق نیست. هیچ آمار دقیقی از اینکه چقدر پروژه تعریف می شه هم نیست. چقدر بوجه گذاشته می شه هم نسیت. کلا تو ایران چیزی به عنوان IT نیست. من در پست قبلیم بهت گفتم هند چه جوری داره از IT پول در می یاره. ما اینکه درگیر این هستم که چه جوری وارد facebook بشیم.
خانه از پایبست خراب است مهندس. .

@trustmiracle
یعنی تمام شرکت هایی که با دات نت کار می کنند گند میزنند به پروژه ها؟ این که ما از یک چیز خوشمان میاد و با آن کار می کنیم دلیلی بر اظهار نظر این گونه در مورد تلاش شرکت های دیگه نیست.
نه فقط دات نت بلکه هر تکنولوژی و زبان دیگه ای که فکرش رو می کنی. یک آمار نشون بده به من که کیفیت نرم افزاری موجود در بازار ایران جلب رضایت مشتری رو داره یا اینکه از لحاظ کمیت داره به بازار سرویس می ده.
یا اینکه مشابه خارجیش داره رقابت می کنه اونم تو ایران نه تازه تو دنیا. اونایی که داره می بینی توی بازار همه bug هستند که نه بوجود می یان نه از بین می رن بلکه از محصولی به محصوله دیگه منتقل می شن.
اگر بیشتر بخوای می تونم برات مثال بیشترم بزنم. برنامه حسابدری هلو هم مشکلات خودش رو داره که من در موردش بحث نمی کنم.

@trustmiracle
. در انتهای همان صفحه یک چارت هست که اگر دقت کنید کاهش محبوبیت جاوا و افزایش محبوبیت سی شارپ را نمایش میده
اگر منظورتون این سایت http://www.tiobe.com/index.php/conte...pci/index.html
من چیزه دیگه ای می بینم. قضاوت و دید دقیقتر رو می زارم به عهده باقی بی نندگان.

@trustmiracle
من هیچ وقت ادعای سواد نکردم و ایرادی هم نمی بینم که ایرادی به سواد آدم وارد بشه. اگر قرار باشه سواد همه کامل باشه پس بحث و گفتگو برای چی هست؟ ابوعلی سینا با آن عظمت علمی میگه : آن قدر دانستم که فهمیدم هیچ نمی دانم دیگر ما که جای خود داریم.
بحث گفتگو بکنید ولی با دلیل و مدرک و یک منطق و سواد. اینکه سرعت فلا زبان بیشتر از فلان زبانه این یعنی اینکه شما قبل از اینکه وارد بحث و گفتگو بشید مطالعه کنید. مثل این می مونه که الان من برم تو سایت پزشکان بعد در مورد یک تومور سرطان بشینم بحث و گفتگو کنم. ابوعلی سینا هم مرد رفت پی کارش.

@trustmiracle
. برای من همین بس که بی طرف صحبت کردم و چیزهایی که تصور می کردم علت هست را گفتم.
تصورات شما تصورات شما هستند ولی دنیای واقعی چیزه دیگه ای هست . البته دنیای واقعی که من می بینم. و این واقعیت محض نیست.

@trustmiracle
ترس من از این هست که ما فرق بحث با جدل را متوجه نشیم. هنوز طرز درست صحبت کردن را یاد نگرفته باشیم.
این سایت اخلاق نیست. طرز صحبت کردن من ممکنه از لحاظ ادبیات و فرهنگی و هر چی که میخوای فکر کنی یک توهین به شما حساب بشه. از طرفی نوشتن یک سری نظریات بی پایه و بی اساس و نشون دادن اونها بعنوان سند و مدرک به دیگران هم از نظر من توهین حساب می شه.

@trustmiracle
هنوز خود را کامل بدانیم. هنوز به جای رفع عیب دیگران، دیگران را به تمسخر بگیریم. مطمئنا با چنین برخوردهایی آدم رغبت حضور در این بحث ها را نخواهد داشت.
من رفتار خودمو تایید نمی کنم. کلا اصلا به رفتار و کردار کسی کاری ندارم که بخوام تایید کنم یا نکنم. شما توی این فروم چه بیایی چه نییایی به حساب من نه پولی وارد می شه نه کم میشه. خود دانی. اگر با من مشگل داری چرا از کلا بحث خارج می شی. جواب منو نده. فکر کن چیزی ننوشتم. من شما رو مسخره نکردم. آره تند رفتار کردم قبول دارم. عذر می خوام.

@m.soleimani
مثلن شمای مدیر پروژه میای به چی نگاه می‌کنی؟
هیچ وقت شما رو تو پروژه ام راه نمی دادم.

@m.soleimani
من اگر تکنولوژی‌های وابسته به NET. را بپذیرم میام 15 تا برنامه نویس خبره سی‌شارپ 10 تا برنامه نویس وبی و 5 تا برنامه نویس خبره آیرون پایتون را کنار هم جمع می‌کنم و یه پروژه را می‌سپرم دستشون « توی متن خودتون از پلت فرم جاوا گفتید این از بزرگترین مزیت‌های NET. هست »
من متوجه نشد جمله مشکل داره. ولی فکر کنم یک 4 تا VB کار هم کنارشون باشه کار از محکم کار عیب نمی کنه.

@m.soleimani
حالا شما بیان 100 تا برنامه نویس جاوا جمع کنید با این وضع سراسر ادعا توی کشور ما ببینید از اینا 10 , 15 تا برنامه نویس به حق خبره هستن و بقیه برای همین تعصبات دوآتشه شدن برنامه نویس جاوا حالا شما استاد ما کدوم تیم قدرت عمل بیشتری داره یا امکان استفاده از همه امکانات و نخبه‌های موجود را داره رشد کدوم یک از این گروه‌ها بیشتر هست ؟
تیمی قدرت عمل بیشتری داره که دانش بیشتری داشته باشه. تیمی قدرت عمل بیشتری داره که بتون این دانش رو تو کل تیم منتشر کنه. تبم قدرت عمل بیشتری داره که پول بیشتر و امنیت روانی و شغلی داشته باشه. تیمی قدرت عمل بیشتری داره که از ابزارها و زبانی که استفاده می کنه دانش کافی داشته باشه و همه تیم در یک حد دانش برای استفاده از اون ابزارها و زبان رو داشته باشن. تیم قدرت عمل بیشتری داره که همکاری بیشتری توی اون باشه.

وقتی می گم IT شده هجره فرش فوروشا بعضی ها بهشون بر می خوره. مگه چلوکبابی هست که 5 تا دات نت بیاری سه تا دلفی بیاری یک ماست اضافم روش. شما کجا کار می کنی؟ کجا بودی که دیدی اینطوری کار می کنن. تعصب چیه که می گی. توی جملات بالای من در مورد تیم قدرت مند صحبتی از تکنولوژی خاصی شده؟ صحبت زبان خاصی شده؟ تعصب چیه. مشکل شما اینه که اصلا تیم نرم افزاری نمی دونی چیه؟ اصلا مفهوم تبم رو بلد نیستی. درد تکنولوژی و ابزار نیست. رفتار هست. همچین می گی 3 تا از اون 5 تا از این آدم فکر می کنه که انگار داری درمورد پرتقال و سیب یا عمله ساختمونی صحبت می کنی. شما حتما مدیر پروژه شو. ارزش کار خودتو نمی دونی چیه.

@m.soleimani
امیدوارم اوراکل اگر لطفی می‌کنه واسه MySql بکنه فعلن که همه ازش شاکی شدن
یکی روبهی دید بی دست و پای فرو مانده در لطف و صنع خدای.

امیدوار باش. همه هم خیلی بی خود می کنن شاکی هستن. انگار mysql چاقو گذاشته زیر گلوشون.

از محصولات عمو بیلی استفاده کنند.