بمیرم واسه شما که از ویندوز استفاده نمیکنی اصلن حالا گیریم نمیکنی یعنی شما توضیع لینوکس خودت را قابل این میدونی که کسی براش وقت بزاره ویروس بنویسه ؟!! « حالا خودم 40% وقتم را توی مینت میگذرونم محض این بود که جوابش را داده باشمanti virus برای ویندوزت یادت نره» لازمت شد یه سر به اینجا بزن
http://www.kaspersky.com/anti-virus_linux_workstation
البته آرزو بر جوانان عیب نیست. شما بشین کله بشه میشهnetbeans هزار برابر بهتر از اون ویژوال استدیو هست. برای اینکه فقط یک برتریش و بگم اینکه open source هست. هیچ وقت نمی میره. فردا میکروب کله بشه این ویژوال چه بلایی سرش می آید؟ چه بلایی سر جماعت بیلی پرست می یاد.؟ اون که پولش رو درآورد رفت.![]()
یه دوتا از نمونه کارهات را رو کن یه 400 , 500 سالی پیش بیفتیم. برای ویندوز ننویسیم برای چی بنویسیم؟ میدونی جالب برام چی هست ویستا که اومد داشتین خودکشی میکردین همه جا نوشته بودین بد ویستا تا نوبت رسید به سون رسید کلن نفسها بریده شد چون بچههای عمو بیل کارشون درسته و به احتمال زیاد بعدیش که شاهکار خواهد شد « نتیجه 98 و 2000 که شد xpراستی دوران desktop application توی دنیای مدرن تمام شده هرچند اینجا هنوز تو 1000 سال پیش گیر کردن و تمام هم وغم اینکه برای ویندوز برنامه بنویسن.
دنیای کوچیک ماله آدامه کوچیکه. قصد جسارت به کسی نداشتم فقط نظرم رو گفتم.» دیگه این تاپیک را ادامه نخواهید داد داری منو
.
(پ چ ژ گ ) « همون ( الف لام میم ) شما » ما میتوانیم همان گونه که تا کنون انجام دادیم حتی در میان لشکری از شما و با صراحتشما که دستی هم در آتش دارید خواهشن به دنیای open source ها یک ایمل بزنید و تجربیات گرانبهاتون رو برای اون هام بیان کنید و تا اینکه قومی رو از سرگردونی و این راه خطایی که دارن می رن برهانی که التبه خداون قادر و تواناست.
چند قرنی میشه که حل شده چندصدتا راه لازم داری برات بگم عاشقان عمو بیل کلی امکانات عبور دارن حالا شما برو فایرفاکس هی تور نصب کن عمو یادگار ...ما اینکه درگیر این هستم که چه جوری وارد facebook بشیم.
اگر بیشتر بخوای می تونم برات مثال بیشترم بزنم. برنامه حسابدری هلو هم مشکلات خودش رو داره که من در موردش بحث نمی کنم.خانه از پایبست خراب است مهندس.
میدونی چند سال زودتر شروع کردن با اون یکی برنامه نویسی کردن امیدوارم چند سال دیگه همینجا ببینمت ندیدمت خودت یه یادی از ما بکن راستی یه نگاه هم به این بندازاگر منظورتون این سایت http://www.tiobe.com/index.php/conte...pci/index.html
من چیزه دیگه ای می بینم. قضاوت و دید دقیقتر رو می زارم به عهده باقی بی نندگان.
http://www.fulltuts.com/categoryblog...languages.html
ابوعلی سینا هم مرد رفت پی کارش.
وقت کردی برای خودت یه دوتا نوشابه باز کن « خدایی با این یکی کلی حال کردم « خواهش میکنم یا با تو یا هیچ کس دیگههیچ وقت شما رو تو پروژه ام راه نمی دادم.» »
خوب اینا که کلیات هست و برای همه جواب میده چه ربطی داشت از رو کتاب جواب میدی مهندس؟تیمی قدرت عمل بیشتری داره که دانش بیشتری داشته باشه. تیمی قدرت عمل بیشتری داره که بتون این دانش رو تو کل تیم منتشر کنه. تبم قدرت عمل بیشتری داره که پول بیشتر و امنیت روانی و شغلی داشته باشه. تیمی قدرت عمل بیشتری داره که از ابزارها و زبانی که استفاده می کنه دانش کافی داشته باشه و همه تیم در یک حد دانش برای استفاده از اون ابزارها و زبان رو داشته باشن. تیم قدرت عمل بیشتری داره که همکاری بیشتری توی اون باشه.
با شلوغ بازی که به جایی نمیرسیم مهندس. هی میگی بگم بگموقتی می گم IT شده هجره فرش فوروشا بعضی ها بهشون بر می خوره. مگه چلوکبابی هست که 5 تا دات نت بیاری سه تا دلفی بیاری یک ماست اضافم روش. شما کجا کار می کنی؟ کجا بودی که دیدی اینطوری کار می کنن. تعصب چیه که می گی. توی جملات بالای من در مورد تیم قدرت مند صحبتی از تکنولوژی خاصی شده؟ صحبت زبان خاصی شده؟ تعصب چیه. درد تکنولوژی و ابزار نیست. رفتار هست. همچین می گی 3 تا از اون 5 تا از این آدم فکر می کنه که انگار داری درمورد پرتقال و سیب یا عمله ساختمونی صحبت می کنی. شما حتما مدیر پروژه شو. ارزش کار خودتو نمی دونی چیه.گفتی 3 تا از این 5 تا از اون « فردا نقل قول نکی این سخن از کیست که ... » باز میگم من اگر توی سیشارپ کارهام دوتا متخصص داشته باشم میام دوتا هم از متخصصین آیرون پایتون و وی بی را با گروه همراه میکنم و پروژه بدون کوچکترین مشکل جلو میره حالا شما باید به اجبار همه اینا که من گفتم را جاوا کار حرفهای پیدا کنی اوکی تعدادشون محض مثال بود
ها ای تیم نرمافزاری که گفته بیدی از فسا مهمتر بید؟مشکل شما اینه که اصلا تیم نرم افزاری نمی دونی چیه؟ اصلا مفهوم تبم رو بلد نیستی.
زیاد طول نمیکشه البته بی دلیل هم نیست طرف میگه اگر قرار هست پول بدم برای اونی میدم که بیشتر براش زحمت کشیده شده برنامه نویسهاش را پورشه سوار کرده چند هزارتا آنالیزور داره شرکتش حرف اول رو توی بازار سیستم عامل میزنه از هر ده تا شرکت دهتاشون براش برنامه جانبی تولید میکننیکی روبهی دید بی دست و پای فرو مانده در لطف و صنع خدای.
امیدوار باش. همه هم خیلی بی خود می کنن شاکی هستن. انگار mysql چاقو گذاشته زیر گلوشون.
از محصولات عمو بیلی استفاده کنند.
قصه ما به سر رسید کلاغه به خونش نرسید
خوب بچههای گلم طبق مواردی که از مدیران دیده شده اگر این بحث « من بهترم تو بدتری » ادامه پیدا کنه تاپیک قفل خواهد شد و شاید بعضی دوستان دلشون نخواسته باشه که قفل بشه پس من تضمین میکنم که این آخرین پست من تو این تاپیک بود و اینا همه یه سری گفتگوی بیپایه اساس بین دو یا چند نفر هست که فکر میکنن چون کنتر نمیندازه هرچی دلشون خواست میتونن بگن. اگر موجب دلخوری دوستی یا دوستان شدم عذر خواهی میکنم همه محض تفریح بود و تنها دلیل من برای شرکت توی این بحث که خودم زیاد قبولش ندارم این بود که اگر شرکت نمیکردم قضاوت یه دسته نتیجه میداد به دلخوری دسته دیگه حالا هم از ما گفته شد و هم از شما پس هرکس نسبت به سلیقه خودش لذتش را خواهد برد »
به امید موفقیت همه شاد و برنامه نویس باشید