با اجازه اساتید منم اظهار نظر کنم
یه مساله مهم مجانی بودنه این ابزارهاست در خارج از ایران و داخل.چه خود جاوا چه نت بینز و غیره.ولی ویژوال استودیو فقط اینجا مجانیه که اگر نباشه اونوقت اوضاع فرق خواهد کرد.
یه مساله هم از لحاظ ویژگی های این ابزار هاست که جاوا آخرشه و بقیه بی برو برگرد باید بوق بزنن.من هم با VB و هم با DELPHI برنامه نوشتم.جاوا یه چیز دیگه است.
یه مساله هم ویژگی های ide هست.انصافا نت بینز به ویژوال نمی رسه ولی اگر مجانی بودنش رو لحاظ کنید می بینید که می ارزه و جای تشکر هم از توسعه دهندگانش داره.همینکه یه خورده فکر کنیم که چرا جاوا تحریمه و C# نیست جواب رو می گیریم.البته مساله فقط از لحاظ مالیه ولی همینکه ما رو وادار کنن که محصولاتشون رو بخریم یا دزدی کنیم ناراحت کننده است.(زنده باد رابین هود-همه دزدها الزاما بد نیستن-بعضی هم محض رضای خدا می دزدن)
یه مساله هم اینه که ما (جامعه آی تی ایرانی) برنامه ریزی نداره.حتی نمی دونیم درد چیه که بخوایم درمان کنیم.صحبت از استقلال می کنیم و مرگ بر آمریکا می گیم در حالیکه همه جا حتی در ادارات دولتی ویندوز حرف اول رو می زنه و تو همه دانشگاهها و مراکز آموزشی محصولات مایکروسافت آموزش داده میشه در حالیکه جایگزین های به مراتب بهتری هم هست.99% نمی دونن openoffice چیه؟لینوکس چیه؟حتی اونایی که تو دانشگاهها هست و اومدن بیرون اینا رو ندیدن که بخوان امتحان کنن.داریم هر چه بیشتر خودمون رو وابسته به دشمنمون می کنیم.اگر از همین امروز هم تصمیم بگیریم نتایجش شاید 10 سال دیگه به چشم بیاد.باید از همین امروز برنامه دانشگاهها و مراکز آموزشی رو عوض کنن که حداقل 50-50 بشه ولی آیا استادی هست که بتونه آموزش بده.الان یکی از نزدیکان بنده داره تو یه مرکز فنی حرفه ای آموزش C# می بینه و آموزش کارآفرینی هم میدن.میاد میشینه پشت سیستم به من میگه ببین این کارایی که تو می کنی چه قد راحته.فقط می کشی می ندازیش روی فرمت؟؟؟
به نظرم یه جورایی رها شده ایم.گله هر وری که رفت رفت.ما که نکردیم خودش خواسته رفته.(آزادی در قرن حاضر)
خیلی حرفهای گنده گنده زدم ؟![]()