نقل قول نوشته شده توسط maisambidy مشاهده تاپیک
من صحبت های تمام دوستان رو قبول دارم و هر کدوم به نوعی حق میگن ولی تمام این مشکلات از بی قانونی است اگه همین قانون کپی رایت تو ایران اجرا بشه بعد هر شرکت یا ارگانی مجیوره بنا به نیاز خود یه برنامه تهیه کنه اگه تمام دنیا قانون کپی رایت نباشه بعد نرم افزار متن باز معنی نداره تو ایران طرف برنامه حسابداری می خواد میره سر کوچه 1000 تومان میده یه سی دی رایت میکنه ولی توی کشورهای دیگه کلی باید پول بده معلومه توایران سودش کمی ولی هیچ تلاشی بدون مزد نیست مردم رو به خودتون محتاج کنید نه اینکه شما محتاج مردم باشید.
اگر تو ایران قانون کپی رایت بود شما الان با خیال راحت از با استفاده از ویندوز هفتت به این سایت سر نمی‌زدی چون درآمد خودت یا پدرت بهت این اجازه رو نمی‌داد که یکی داشته باشی اگر قانون کپی رایت بود شما من و خیلی از دوستان دیگه هرگز متوجه نمی‌شدیم که چه دنیای لذت بخشی هست دنیای نرم افزار ؛ فوتوشاپ چی هست ویژوال استدیو چی هست تری‌دی‌مکس چه توانایی‌هایی داره با اتوکد چه نقشه‌ها که نمی‌شه کشید و ...
پس بیایم به جای شعار دادن و منفی بودن سر همه چیز بگیم دمش گرم اگر از هر نظر دیگه آزادی نداریم حداقل از این یه نظر از همه مردم دنیا آزادتر هستیم.

پ ن: البته امیدوارم که همه متوجه این موضوع بشیم که کسی به ما آزادی رو هدیه نمی‌کنه و خودمون باید به دستش بیاریم

موفق باشید./