برنامه نويسي كار جالب و دوست داشتنيه.
من از اول برنامه نويسي بلد نبودم تا اينكه وقتي وارد دوره كارداني (فكر كنم ترم 3 كاردانيم بود) تصميم گرفتم برم MCSD بخونم . اوايل برام خيلي درسها سنگين و گنگ بود ولي با فضل خدا بالاخره تونستم مدرك روشو بگيرم الان هم ترم آخر كارشناسي ارشد آي تي ام
** البته اين ها رو كه بهتون دارم ميگم به شما مربوط نميشه صرفا براي اين ميگم كه تجربه دارم نه اين كه بخوام مثلا ريا كنم **
اگه بخواين كار برنامه نويسي انجام بديد ( و هنوز مبتدي هستيد ) به نظر من بهترين كار ممكن رو كرديد. علم الكترونيك روز به روز داره ايران رو فتح ميكنه و اين يك پيروزي بزرگيه.
ولي اگه من به عقب بر ميگشتم از اول آي سي تي ميرفتم
مقطع ديپلم: فني و حرفه اي (علوم كامپوتر)
مقطع كارداني:يكي از واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي (نرم افزار - سخت افزار)
مقطع كارشناسي : دانشگاه روزانه لرستان(نرم افزار)
مقطع كارشناسي ارشد : خواجه نصير ( آي تي)
و مدرك MCSD رو از آموزشكده بصير ونك (تهران) گرفتم و آزمون فاينال رو دبي امتحان دادم.
ولي يه پيشنهاد دوستانه اگه ميتونيد يه تحقيق درمورد آي تي سي بكنيد و اگه مايل بوديد آي تي سي بريد.

حالا خودتون قضاوت کنید شما با یه سرچ کوچیک میتونید ببینید که نرم افزارهای اتوماسون که یه بار نوشته شدن و 1000 نسخه فروخته میشن قیمت خورده 2.5 میلیون حالا دوستمون نشسته یه نسخه اختصاصی نوشته 600 تومن . آخه بری به کی بگی . حالا من رو متهم میکرد گرون کار میکنم . این کار باعث میشه سطح انتظار کارفرما ها بالا بره و انتظار داشته باشن همه چیز اینطوری ارزون باشه و بعد هم دوستان انتظار دارن با برنامه نویسی بتونن زندگی تشکیل بدن . بعضی وقت ها یاد داستان (از ماست که برماست )مرحوم جمالزاده میافتم خدا بیامرزدش

شتر مرغ را گفتند بار بردار گفت من مرغم گفتند پرواز کن گفت من شترم !
دارم به قول دوستان کد میزنم.(البته چون بیس کامپیوتریم قوی بود و قبلا با پاسکال هم برنامه نوشته بودم و به مفاهیم برنامه نویسی جدید آشنا بودم و از همه مهمتر یک استادکار همیشه کنارم هست، یکساله تونستم یه کارایی بکنم وگرنه عمرا یکساله بشه )

>>
>>
>>