-
جمعه 12 فروردین 1390, 14:22 عصر
نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟
سلام
نمیدونم هدفت الان کل کل هستش یا چیز دیگه ولی به هر حال
ببین عزیز ,من نمیدونم منظورت از اینکه خودت رو راحت کردی و عصبی بودی چیه ؟ که با کار با وین خودت رو راحت کردی.احتمالا منظورت این هستش که زیاد با لینوکس راحت نبودی و با ویندوز راحتی به هر حال این دیگه به سلیقه خودت مربوط میشه.
همانطور که گفتم در کشور ما قانون کپی رایت معنا نداره ولی این دلیل بر این نمیشه که من و شما که کاملا با قوانین آشنا هستیم فرار کنیم از قانون و بگیم چون در ایران خلاف نیست پس منم انجام بدم شما داری زحمت یک گروه نرم افزاری رو به راحتی نقض می کنی و به ریششون هم می خندیو میگی: ((حالا بماند که اینا اینقدر از اموال و داراییهای ما بردن در طول تاریخ که اگر تا پایان عمرمونهم از این نرم افزارهاشون استفاده کنیم باز هم به جایی بر نخواهد خورد.))
پس خودت رو ناراحت نکن که شرکت sun تحریمت می کنه گوگل تحریمت می کنه چون حقمونه تحریم باشیم.خیلی ببخشید ۲۴ ساعت در حال ادعا هستیم بعد تا یه بحث میوفته سریع میریم سراغ اینکه نرم افزار گرونه نمیدونم اله بله.
در مورد شرکت هایی که در ایران نرم افزار های کرک شده رو بسته بندی می کنن می فروشن بنده صحبت خاصی ندارم چون همه چی مشخص هست.
در مورد دوستم شما هرطور که دوست داری میتونی برداشت کنی حرف من رو می تونی تا صبح به حرف من بخندی میتونی هم فکر کنی دربارش. شما میتونی شخصا تشریف بیاری شرکت, من ایشون رو به شما نشون میدم تا باهاش صحبت کنید.کسی نگفت درس خوندن بده دانشگاه رفتن بده اتفاقا ایشون هم رشته و هم دانشگاهی بنده هستن و فوق العاده هم حرفه ای و همیشه هم دنبال علم بودن بنده گفتم ایشون php بلد نبودن و رفتن شرکت که کار برنامه نویسی سمت سرور با php انجام بدن.به این فرد روزی که رفت شرکت تست بده پروژه ای دادن بعد از ظهر که اومدن ایشون پروژه رو با کپی زدن از اینور اونر آماده کرد تحویل داد.ایشون منبع تمام چیز هایی که درphp میدونن سایت خود php هست و بس.
همانطور که گفتم ایشون ۳ شرکت تشریف میبرن ۲ شرکت در مورد هاستینگ و طراحی وب هستش که یکیش برای خودشون هستش.و در یک شرکت هم کار نگه داری و توسعه نرم افزاری هستش که نوشتن و در نمایشگاه elecomp سال ۸۹ هم به نمایش گزاشتن.
بنده به هیچ عنوان قصد کل کل با شما رو ندارم چیزی که می دونستم رو گفتم خودمم همیشه سعی می کنم تا جایی که میشه اورجینال کار کنم و سراغ کپی نرم گفتم تا جایی که نیایید بگید پس آهنگ خارجی دانلود نکن چون اگر در ایران اورجینالش بود من دانلود نمیکردم ;)
آروزی موفقیت دارم برای شما
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت