سلام.
من هم دقیقا با شما هم عقیده هستم. نیازی نیست برای هرکدوم از این اشخاص یک جدول در نظر بگیریم.من الان در مورد جدول صحبت نمیکنم.شما خیلی سریع به دید جدولی روی میارید. در دید موجودیتی ، ممکنه چند موجودیت یک جدول بشن و ممکنه یک موجودیت به چند جدول تبدیل بشه. پس عجله نکنید. من اومدم این دو گروه رو جداکردم به خاطر اینکه در قسمتهای مختلف برنامه از مشخصات اضافی آنها استفاده خواهد شد و یکسری خواص اضافی داشتند و من هم به صورت یک موجودیت مستقل در نظر گرفتم.اما در مورد اشخاص شامل حقیقی و حقوقی و این مورد آخر مشتریان که شما برای آن نیز یک گروه باز کردید با شما مشکل دارم. اگر اینطور پیش برویم به زودی پرسنل هم یک گروه تفضیلی میشوند؟
من این مورد رو خیلی کلی توضیح دادم. منظورم همون دسته بندی گروههای تفصیلی بود که گروههای مختلف رو نام بردم مثل مشتریان ، مراکز هزینه ، و...در مورد اون قسمت از صحبتهاتون که فرمودید کاربر مراکز هزینه و حسابها و ... را تعریف میکنه و زیر مجموعه آنها افراد را معرفی میکنه نیز یکم باهاتون مشکل دارم چون در این موارد کاربر صرفاً افراد تعریف شده در جدول اشخاص را میتواند به این موارد تخصیص بدهد.
که کاربر زیر مجموعه مشتریانش میتونه بیاد اشخاص حقیقی رو تعریف کنه. یا زیر مجموعه مراکز هزینه بیاد پروژه هاش رو تعریف کنه و... و در نهایت گروههایی رو که تعریف کرده با حسابهای معین مرتبطش لینک بده.
امیدوارم تونسته باشم توضیح کاملی بدم.
خوب حالا دوستان اگر در مورد موجودیتها نظر دیگه ای ندارن لطفا خواص هر موجودیت رو بیان کنند.
من برای موجودیت اشخاص حقیقی ذکر میکنم دوستان مابقی رو بفرمائید.
خواص موجودیت اشخاص حقیقی :
1- کد شخص
2- نام شخص
3- نام خانوادگی
4- شماره تماس
5- آدرس
6- کد ملی
7- کد پستی
8- میزان اعتبار
این موارد به نظر من دارای اهمیت می باشند.
دوستان لطف کنند هم در مورد این موجودیت هم در مورد موجودیت های دیگه خواص رو بفرمایند.
از دوستانی که این مباحث رو مطالعه میکنند خواهش میکنم در بحث شرکت کنید. الان دیگه اینقدر برنامه حسابداری در بازار هست که کلا بازار اشباع شده. پس با بیان ایده ها و نظراتتون در بازار کاری شما قاعدتا مشکلی ایجاد نخواهد شد.