نقل قول نوشته شده توسط rahmanpaidar مشاهده تاپیک
از Intellisense ویزوال استودیو می تونید استفاده کنید. با نوشتن هر کاراکتری Intellisense به شما کمک می کنه تا بتونید سرعتر و بی غلط تر کدهایتان را بنویسید و ضمنا از امکانات
در دسترستون استفاده کنید. مثلا با فشار داد "." بعد از نوشتن اسم یک متغیر یا لیبل، لیستی از متدها و مشخصه های قابل دسترس این کنترل ظاهر می شه.
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.
نقل قول نوشته شده توسط Farshid007 مشاهده تاپیک
خوب اینکه خیلی ساده است
ببین وقتی تو . می زنی هرچیزی که مر بوط به اون کلمه ی قبل . هست رو میاره از قبیل ویژگی ها و متدها و غیره
به این مثال توجه کن:
Textbox1.Text="Salam"

اینجا اول نوشتم textBox1 سپس . زدم تا هر چیزی که مر بوط به textbox1 هست رو بیاره رفتم به به قسمت text سپس = قرار دادم و از اونجایی که text یه ویژگی از نوع رشته هست رو مساوی salam گذاشتم
همه ی کنترل ها و همه ی هر چیزی که تو سی شارپ هست همینطوریه(یهنی باید . بزنی تا هر چیزی که مر بوط به اون هست بیاد)
مثال:
 button1.Text = "OK";
button2.Text = "Cancel";
this.Text = "Hello";
this.textBox1.ForeColor = Color.Red;
this.textBox2.TextAlign = HorizontalAlignment.Left;
نقل قول نوشته شده توسط rahmanpaidar مشاهده تاپیک
نام یک فرم رو خیلی راحت می تونید عوض کنید. تنها کافیه روی خود فرم مورد نظرتون تو
قسمت Solution Explorer راست کلیک کنید و گزینه Rename را انتخاب کنید. به محض تغییر نام
خود ویژوال استودیو تمام نام های استفاده شده برای این فرم تون را در سراسر برنامه به نام جدید
تغییر نام میدهد. البته قبلش یه پنجره باز میشه و ازتون برای اینکار اجازه می خواد.
با تشکر
دوست عزیز نکته همینجاست
که من میخوام با کد نویسی انجام بدم این کارا رو نه بصورت ویژوال