سلام عزیز،
اینکه شما می خوای خوبه ولی نه فایده ای داره نه مقرون به صرفه است!
فایده نداره برای اینکه اولا شما برای هر نسخه که قراره به مشتری بدی نهایت طرف اول که داره نصب میکنه میگی شماره پورت رو وارد کن اونو ذخیره میکنی و هر موقع لازم داشتی ازش استفاده میکنی!
زیاد به فکر راحتی مشتری نباش!
مگه قراره هر بار که نرم افزار رو باز میکنه هی ازش بپرسی کدوم پورتو لازم داری؟
یا اینکه هر بار یارو می خواد بره دستگاه مودمشو عوض کنه که هی پورت عوض کنی؟
تو اکثر برنامه هایی که تو بازاره من دیدم میگه درایور مودمتو نصب کن بعد برو تو کنترل پنل قسمت مودم ها ببین کدوم پورت مال مودمته بعد بیا اونو تو نرم افزار وارد کن بعد باهاش کار کن!

ModemSetting.png

این چیزیه که من تو نرم افزارم استفاده کردم. نه کمبو باکسه نه از این چیزا!
مقرون به صرفه نیست یعنی اینکه اگه این کارهم شدنی باشه که بعید نیست اصلا نمی ارزه که اینقدر زحمت مفت بکشی که کاربر راحت باشه!

حالا یه کارای دیگه میشه کرد که کاربر راحت باشه، یعنی چی؟
مثلا بیای از کدهایی استفاده کنی که هر وقت USB به سیستم وارد شد تشخیص بده و اتومات بره به مودم کانتک کنه و یا وقتی از دستگاه قطع شد برو کانکشن رو قطع کنه که کارات ردیف شه.
اگه خواستی کدشو برات بفرستم.

من یه پیشنهاد برای همه که این تاپیک رو دنبال میکنم هم دارم:
این تاپیک خیلی مفیده برای کسی که از AT Command ها و مسائل مربوط به این ها اطلاعاتی داشته باشه.
یعنی وقتی لازم باشه خودش کدها رو تغییر بده.
دقیقا من حرف دوستمون رو که گفت:

نقل قول نوشته شده توسط mahziar مشاهده تاپیک
راه سریع ، آسون و بی دردسر استفاده از کامپوننت هاست ولی اگه میخوای یه نرم افزار حرفه ای بنویسی که هر تغییری که خواستی بدی (مثلا بعضی از کامپوننت ها دلیوری ندارن ، بعضی long sms نمیشه فرستاد و....)خوب بهتره از AT command ها استفاده کنی .

البته کار با دستورات AT command همچین هم آسون نیست ، یکی از دوستان میگفت برای اینکه با دستورات AT کار کنه نزدیک ششماه دنبال فراگیری نحوه استفاده از دستورات بوده .

تصمیم گیری با خودت !!!
من از زمستان پارسال یعنی اواخر ماه آذر رفتم تو کار این برنامه و تا اول اردیبهشت امسال داشتم در رابطه با
AT Command ها و PDU تحقیق میکردم و در نهایت موفق به تقریبا خلق یک DLL شدم که دارم باهاش هرکاری که بگی میکنم.
البته بگم یه چیزی پیدا کردم بعد خودم ویرایش کردم تو همین مدت تقریبا 5 ماه. کدهاش دست خودمه اینکه میگم هر کاری که بخوای بکنی برای همینه که من می تونم تو کدها دستکاری کنم با اطلاعاتی که دارم.

میگن اگه قرار باشه 10 روز وقت داشته باشی که یک درخت رو قطع کنی بهتره 9 روز وقت بزاری تبر تو خوب تیز کنی!!!!
به نظر من اول برید ماهی گیری یاد بگیرین بعد بیاین ماهی بگیرین!!!!
فرستادن پیامک چندتایی هیچ فرقی با یکی نداره فقط یکم تفاوت داره که تو PDU باهم متفاوته.

پیشنهاد میکنم برین یه سری به این تاپیک بزنین
PDU Encoding And Decoding

بعد اگه کسی اینو مطالعه کرد بمن بگه من DLL که دارم بهش بدم. از این به بعد خودتون میتونین هر کاری که می خواین بکنین.