نقل قول نوشته شده توسط mr-adler مشاهده تاپیک
سلام
یه تحقیقی انجام شده بود در رابطه با قدرت ذهن انسان(مغز).در اخر به این نتیجه رسیدند که قدرت مغز(تفکرو ...)انسان به اندازه تعداد کامپیوترهایی هست که در چند طبقه یکی از ایالت های بزرگ امریکا رو اشغال میکنه....!
از نظر من این غیر ممکنه که انسان موجودی رو بسازه با استفاده از اهن و سیم و ... که بتونه فراتر از خودش تفکر کنه. اما ....
براساس همون تحقیق من به شما اطمینان می دم که در سالهای آینده رباتها از نظر منطقی از انسان به مراتب هوش بالاتری برخوردار باشند ( اگر نظر مخالفی دارید بگید تا اثبات بشه)، حالا باید ببینیم این هوشی که من ازش صحبت می کنم چیست؟
شبکه های عصبی انسان رو در نظر بگیرید که همگی بیولوژیکی هستند ، هر پیامی که از اعضا ی 5 گانه می گیرید این پیام های به صورت سیگنال الکتریکی از طریق نخاع و سیناپس های به مغز مخابره می شوند ، حالا داخل مغز چه خبر هست من یک مقدار بیشتر تحقیق کنم تا براتون مطلب بدرد بخور بیارم ، اما در حال حاضر همون طور که می دونید شبکه های عصبی مصنوعی در حال پیشرفت هست که امید است به جایی برسند و برسیم ، گروهی دیگه در رابطه با توانایی صحبت کردن انسان دارند تحقیق می کنند و نمیشه گفت که بعد از چندین سال به قدرت تفکر انسان نمی تونند برسند، فقط قدرت تفکر رو عرض می کنم وگرنه در همین لحظه که شما پشت PC هستید مغز N^N نقطه از بدن شما رو مدیریت می کنه !
------------------------------------------------------------------------------------------------
دررابطه با روح یا روان یا نفس و یا هر اسمه دیگه من چند سوال از شما می پرسم که البته من در اون حد نیستم اما برای تشویق شما به مطالعه ی و شناخت نفس خوبه :
تا حالا ازتون پرسیدن که این کار رو چه کسی انجام داده و شما گفتین خب من انجام دادم، این من کیست؟ آیا همین لباس و کلاه این من هست؟ آیا انگشتان ، مو ، ناخن این منه شما هستند؟ آیا دست و پا اون من شما هست؟ آیا کلیه و جوارح اون من شما هست؟ آیا این قلب و مغز این من شما هست چه اینکه در حال حاضر قلب رو در پزشکی تعویض می کنند و فرد همون فرد هست ! در رابطه با مغز هم همین طور ، اگر تا به حال دیده یا شنیده باشید در انگلستان یک زن کور که در تصادف ضربه ی شدیدی به مغزش وارد شد ، متخصصان علوم BCI و مهندسی پزشکی توانستند با دستگاهی همانند PC توانایی دیدن غیر واضح رو بدهند ، پس می شه مغز مصنوعی کمکی برای همچین افرادی درست کرد ! من فکر می کنم الان مشکل خیلی ها این باشه که تا صحبت از من به میان میاد فکر می کنند این من یک جایی در مغز مخفی شده و ما باید دنبالش بگردیم حالا دانشمندان دنبالش گشتند و پیدا نکردند گفتند همه چیز مادیست ، من باید بگم که دیدگاه رو باید برای شناخت این من یا روح یا نفس تغییر داد
باید این بحث ها ادامه داشته باشه تا از همدیگر مطلبی یاد بگیریم.