این دیاگرام و دیگر دیاگرام ها رو می تونید در کتاب اقای اهو به ترجمه دکتر دلداری ببینید. صفحه 108
در اونجا مثبت و منفی ابتدای عدد رو در نظر نگرفته. اما برای توان ده در نماد علمی در نظر گرفته که اینهم دلیلش مشخصه.
البته اونجا دیاگرام در پاسکال رو بیان کرده و مقدار کمی تفاوت داره.

در صفحه 177 اشاره به درنظر گرفتن - قبل از id شده. (مربوط به تحلیلگر نحوی)

درمورد اینکه چه چیزهایی رو نمی پذیره. فقط وقتی میشه کاملا درست بررسیش کرد که دیاگرامهایی روکه از روی اون برنامه رو نوشتید بیارید.
ممکنه شما جور دیگه ای بخواید هرچیزی رو پیاده سازی کنید. بنابراین باید دیاگرام هر کدوم رو بیارید.
تا بشه فهمید هرکدوم از کیسها برای کدوم وضعیت در نظر گرفته شدن و ورودی و خروجی های هر وضعیت هم درست درنظر گرفته شدن یا نه.

بیاید یه لحظه فکر کنیم به همین شکل کار به اتمام برسه و شما یه زبان جدید با یه کامپایلر دارید.(جدا نامحتمل نیست)
به اولین استادی که نشون بدید بسرعت نواقص سرسام آوری رو ازش میگیره و ناکارآمدی اون رو نشون میده.

آکادمیک کار کردن ، دیاگرام داشتن، سر حوصله کار کردن، با دقت فراوان کار کردن و... اینا باعث میشه نواقصی که قراره کس دیگه نشونمون بده خودمون همینجا پیداش کنیم و حلش کنیم.

وقتی میگید بریم سراغ تحلیلگر نحوی یه لحظه این اومد تو ذهنم که همه دیاگرامهای ثابتهای عددی و غیر عددی(رشته ای) و علائم خاص زبان و کلمات کلیدی زبان و... رو دارید و پیاده سازیشون رو هم دارید.
اما وقتی استناد به دو تا کیس کردید جدا تو فکر رفتم.

همین الان که دارم اینا رو می نویسم یه بار دیگه بعضی مباحث رو از کتاب کامپایلرها(اصول، طراحی و روش ها) از آلفرد وی.اهو/راوی سدی/جفری دی.اولمن به ترجمه دکتر حسین دلداری/مهندس محمد مهدی سالخورده حقیقی مطالعه کردم تا بتونم مباحث مطمئنی برای پیشبرد صحیح کار ارائه بدم. من بیشتر دوست دارم استفاده درست از دانش ایجاد یک کامپایلر رو در اینجا ببینم تا صرفا یه خروجی. البته وسواس بی جهت کار رو سرد می کنه. ولی عجله هم خرابی ببار میاره.