نوشته شده توسط
maktoom
وقتی در یک گفتگو و همکاری کار به چنین مقطعی میرسه... دقیقتر بگم به اصطکاک میرسه. و هر گونه نقد به غرضورزی تعبیر میشه. و تلاش گروه داره فدای این حرفای پوچ میشه. و اثبات درست بودن یه چیز غلط ... درصورتیکه میشه پذیرای اون بود و حتی کار رو تقسیم کرد. و این رو متوجه نشیم که کار گروهی هر نقدی بهش وارد بشه مسئولیتش به گردن تک تک اعضای اون پروژست و لزومی نداره کسی خودش رو بارکش این مسئولیت و هدف اون نقد بدونه. این نشون میده فرهنگ اپن سورس، فرهنگ کار تیمی هنوز در این تاپیک کمبود داره.
من تمامی نقص هام و عیبهام و کمبودهام رو می پذیرم.
و همچنین تمامی سوادم و تمامی دانشم رو و تمامی وقتم رو صرف این تاپیک کردم. تا در انتها پیش خودم شرمنده نباشم که تلاش یه عده رو تحت تاثیر مفاهیم غلط بیان شده توسط خودم بذرام. با وجدانم سعی کردم. نقد کردم و سعی در ایجاد یک معیار برای تشخیص میزان انحراف داشتم. هدفم براورده نشد.
دیگه در این تاپیک پستی نخواهم گذاشت و دوستان می تونن به نحوی که پیش از این در حال حرکت بودن با سرعت و بدون اصطکاک بکارشون ادامه بدن.
از خودم می پرسم چرا باید وقتم رو در مقطعی که درگیر چندین پروژه و کار هستم باید صرف اصطکاکی بکنم که نتیجش فقط اتلافه انرژیه؟ و وقتی دوستان به این حد از اعتماد بنفس در بیان نظر شخصیشون و اعمال اون برروی عملکرد گروه هستن چه احتیاجی به وقت شبانه ایه که در این وقت نداشته بذارم روی این پروژه؟
بهرحال من هم مثه شما و حداقل اغلب شما موقعی که این درس رو گرفته بودم با نمره کامل گذروندم گرچه همون روز امتحان ریزپردازنده ها(8051) هم داشتم که اون رو هم با نمره کامل گذروندم. گفتم شاید سوادی که کسب کردم و عمقی که در این درس زدم و با تدریسی که در این درس برای کنکور برعهده گرفتم بتونم از طرق مختلف با افراد زبردست مرتبط بشم و از اونها در این پروژه یاری بگیرم. قصدی بجز یادگرفتن نداشتم و از اینکه به سرعت شما لطمه زدم متاسفم.
دیگه به این تاپیک سر نخواهم زد و امیدوارم شما بتونید با سرعت پیشین و حتی سریعتر بکارتون ادامه بدید.
منم با دیگر تاپیکها خودم رو مشغول می کنم و سعی به یادگرفتن مباحث طرح شده در اونجا خواهم کرد.
موفق و پیروز باشید.
خدانگهدار