مجددا سلام.
از لطف شما واقعا ممنونم.ببخشید که اینقدر سوال می پرسم ولی واقعا برا نوشتن این برنامه استرس دارم و نیاز دارم یه نفر راهنماییم کنه.(اولین برنامه اجرایی من هست که دارم به تنهایی می نویسم.)
چند تا سوال دیگه دارم.
1.
exe برنامه رو باید روی همه کلاینتها کپی کنم و بانک اطلاعاتی روی sql server سرور نصب می شه و با تغییر connection string همه کلاینتها از سیستم خودشان به بانک اطلاعاتی که روی سرور هست وصل میشوند و نیازی به نصب sql server روی همه کلاینتها نیست؟؟؟ و برنامه را طوری باید بنویسم که انگار میخواد روی یه سیستم اجرا بشه. با برنامه های غیر تحت شبکه هیچ فرقی نمیکنه.درسته؟؟؟
2.
میشه بگید تگ فرم منظورتون کجاست؟؟یعنی منظورتون اینه که به صورت توضیحات واسه خودم بنویسم؟؟در جدول اول برای هر فرمی که در برنامه ایجاد کردید یک کد اختصاص دهید (مثلا کد را در Tag فرم قرار دهید از یک عددی شروع کنید و به ازاء هر فرم یک واحد اضافه کنید) حال این کد با عنوان فرم ایجاد شده را به صورت دستی در دیتابیس قرار دهید
3.
یه سوال دیگه اینکه اگر بخوام برنامم رو شی گرا بنویسم. یعنی از کلاس ها استفاده کنم، استاد ما می گفت به ازای هر جدول در دیتا بیس یه کلاس تعریف کنید. می خوام ببینم از لحاظ عملی این درسته ؟؟
اگر این موضوع درسته که بار کدنویسی من کم نمیشه که.مثلا واسه ثبت کاربر من کد را در کلیک دکمه بنویسم یا در قالب یه کلاس. چه فرقی داره؟؟
یه توضیح بدم. من 4عمل اصلی بر روی همه جداول را با SP می نویسم. و خیلی کد تو دلفی نمیزنم.حالا برنامه را با کلاس پیاده کنم یا نه فرقی هم می کنه؟؟