نقل قول نوشته شده توسط elham1611 مشاهده تاپیک
توی ایران محصولات مایکروسافت یعنی asp.net
چون رایگانه و کار باهاش راحت تر از php هستش.

برنامه ویژوال استدیو رو واسه کار با asp.net بگیر.
expression web هم هست
دوست عزیز

کجاش رایگانه؟؟؟؟ اینکار، یعنی استفاده از محصولاتی که پولی هستن، بدون پرداخت پول، دزدی هستش نه رایگان بودن.

firoozi90

من به شما PHP رو پیشنهاد می کنم. مهمترین ویژگی PHP که به کل ASP (البته در ایران) می ارزه، Open Source بودنش هست. یعنی شما برای کد زدن، دزدی نمی کنی. پولی که از این راه در می آری، مشکل دار نیست. در حد یادگیری، و اینکه بدونی ASP چی هست، ارزش داره یاد بگیری، ولی اگر برای پول در آوردن باشه، پیشنهاد می کنم بری سراغ PHP. چون هیچ محدودیتی نداره، و هیچ کاری وجود نداره که بشه با ASP انجام داد، ولی PHP نتونی. حتی برخی چیزها هست که راهکارهای PHP بسیار منسجم تر، بهینه تر و بهتر هستن نسبت به ASP. پس چرا قدم تو راهی بزاری، و چیزی رو یاد بگیری که بخوای در آینده که پول از راهش در آوردی چوبش رو بخوری؟ انشالله در آینده کد می زنی، می بینی برای حل یه مسائله دو روز، سه روز بی خوابی باید بکشی، بعد، از اینکه حاصل دسترنجی عده ی زیادی از همکارات که کد زدن برای ASP، رو به ناحق، و بصورت دزدی استفاده نکردی، خوشحال می شی.

این نظر شخصی من بود. حالا دوستان بیان بگن، Copyright چیه. اینها همش چرته و از اینجور حرفها، برای خودشون محترمه. ولی از همین الان شروع کن چیزی یاد بگیری که دِین یه عده دیگه به گردنت نباشه.