بحث داغ و جالبی شده.
یه جمله آقا سامان گفتن که خیلی قبول دارم :
بازم بگم من خودم asp کار هستم و برای php کارهای واقعی احترام خاصی قائلم چون میدونم چیکار میکنن..:چرا تو ایران همه فکر میکنن آنچه که دارن بهترینه و به حاشیه بیشتر از متن توجه دارند...!
جمله ای از مدیر پروژه ای که باهاش کار میکنم و تو آمریکا درس خوندنه و خیلی هم قبولش دارم و وب رو با جاوا و پایتون شروع کرده بگم :
"هیچ وقت تو برنامه نویسی تعصب بخرج ندید ."
حالا نوبت سخنان دوستان عزیز :
دوست عزیز حرفی که زدید کاملا با چشمان بسته بود و php خیلی قوی تر از این حرف هاس که بخوای این مقایسه سریع رو انجام بدید ، متاسفنه برعکس جملتون بیشتر معنی داره!!!php کفش چینی
آره یک مثال خوبه ولینیازی به بحث برتری نیست. بزرگترین App کره ی زمین یعنی FB به تنهایی برای تمام ادعاهای این دوست عزیز کافیه.
بقول یه عزیزی :
"باید توجه داشت که یک سایت فقط با یک زبان برنامه نویسی نوشته نمیشه .چون دارای بخش های متفاوتی هست و برای هر بخش یک زبان برنامه نویسی و یک تکنولوژی وجود داره.
مثلا زبان PHP در سمت سرور استفاده میشه،یعنی زبانیه که با سرور و پایگاه داده ارتباط برقرار میکنه."
من که خودم کلافه شدم ، با سرعت 2 مگ هم مشکل داره وقتی relation های فرد خیلی قوی باشه.ما کاربران، این کندی رو توی سایت پر بازدیدی مثل فیس-بوک مشاهده کردیم؟؟؟
راجع به پایین اومدن سایت فیس بوک تحقیق کنید و نامه هایی که به کاربران میفرسته مبنی بر بستن اکانت های بلا استفاده..
راجع به سیاست های مایکروسافت در تدوین سیلور لایت و wpf تحقیق کنید.از اون Silver Light گرفته خیلی از ایده هایی که تو Asp از php قرض گرفته !
آروم باش و از روی عصبانیت نظر نده دوست عزیز . اول تحقیق سپس پست.تو سرعت که اصلا حرفی نمیمونه. PHP به کمک HipHop قورت میده ASP.NET رو
مشکل عمده asp پایین بودن امنیتش هست.از لحاظ امنیت و هر چیزی نصبت به php برتری داره
بازهم میگم این اسمش دزدی نیست و دزدی همون ار دیوار مردم بالا رفتنه!!!!بهتره بگیم، ما تو ایران می تونیم به راحتی دزدی کنیم و بدون پرداخت حتی یک سنت
این یک موضوع اجتماعی و سیاسی هست و مشکل از هیچ کدوم از ما ایرانی ها با فرهنگ هزاران ساله نیست.
ما تو قوانین کپی رایت جهانی نیستیم ، کشور ما تو لیست سیاه اکثر شرکت ها قرار داره از جمله مایکروسافت و این یعنی خدماتی دریافت نخواهیم کرد ، پول بدیم بدون خدمات؟؟؟
ما اینجور عادت کردیم تو نرم افزار استفاده کردن هرچند غلط ولی حق داریم و حق داریم و حق داریم....
------
در کل دعوا نکنید هر دو زبان عالی هستند که اگر نبودند انقدر طرفدار و عاشق سینه چاک نداشتند.
امیدوارم کسی از حرف هام دلخور نشده باشه.
یا حق