با سلام
شما قفل رو دارین روی یک شبکه نصب میکنین ؟! اگر جواب مثبت است که احتمال 99 % همینجوره باید تست کنم چون تا حالا روی شبکه تست نکردم .روی 4 کامپیوتر کاملا یکسان - اعم از رم - هارد - سی پی یو - گرافیک - مادربرد کد هاش همه یکیه
دوست عزیز باید دید شما به چه صورت برای قفل برنامه نویسی کردین لطفاً توجه کنین که با توجه به وجود توابع قفل شما میتونین به چندین روش طراحی قفل نرم افزاری خودتون رو انجام بدین . برای بنده که تا حالا اتفاق نیافتاده 0.5 ثانیه فرم ثبت نرم افزار نمایش داده بشه !!!!!!!!!!!و یک مورد دیگه اینکه هر دفعه که برنامه رو اجرا میکنم حدود نیم ثانیه اون پنجره رجیستر رو نشون میده بعد وارد برنامه میشه. این که خیلی ضایع هست.
دوست عزیز شما که به این راحتی دارین کلید قفل خودتون رو پیدا میکنین خیلی خیلی ساده تر میتونین کاری کنین که پیدا شدن کلید قفل خیلی مشکل بشه نه این که هلو بپر تو گلو در سورس برنامه ! اون رو قرار بدین . لطفاً توجه کنین که حتماً باید مقدار رشته مربوط به کلید نرم قفل رو بعد از استفاده از حافظه پاک کنین تا اثری ازش برای سواستفاده باقی نمونه .و من متاسفانه کلید رجیستر رو از برنامه راحت میتونم در بیارم و هر کی اون کلید رو داشته باشه و فایل کیجن شما رو هم از اینجا دانلود کنه دیگه کار تمومه.
با هر چی هم برنامه رو کد کنیم باز هم کرک کننده ها اینها رو باز میکنن.
عزیزم شما چرا اینقدر لقمه رو دور سرتون میچرخونین !!!!؟ خوب جوری برنامه نویسی کن که تا وقتی که نیاز نباشه فرم ثبت برنامه نمایش داده نشه یعنی این مسله اینقدر سخته ؟ ( حتماً نیازه که اولین فرم فرم ثبت نرم افزار باشه ؟ حالا فرضا هم که فرم ستارت برنامه باشه یه تابع Main بنویس اونجا چک کن چی به چیه اگه نیاز بود فلان فرم نمایش داده بشه نبود هم که میری رو فرم اصلی برنامه ! البته من این روش رو توصیه نمیکنم بهتره در چندین متد و روش کار چک کردن لایسنس انجام بشه )به هر حال برای یک مدت هم باشه تا برنامه فروش بره خوبه ولی فقز از این ناراضی هستم که بعد از هر بار اجرای برنامه چند لحظه فرم رجیستر رو نشون میده متاسفانه. فقط این و بگید چکار میشه کرد؟
عزیزم این هم بخاطر برنامه نویسی غلط شماست چه ربطی به قفل داره آخه !!!!!!!!!!!! شما خودتون اصلاً 2 تا فرم که داشته باشی که اصلاً از قفل هم استفاده نکن آیا با این روشی که کد نوشتی مگه نتیجه دیگری میگیری آخه ؟ ( برای رفع مشکل کدنویسی بهتره از Application.Restart استفاده کنی یعنی بعد از ثبت موفقیت آمیز برنامه برنامه رو دوباره ریستارت کنی تا دوباره پروسه چک شدن لایسنس از ابتدا شروع بشه )دوستان یک مشکل دیگر هم دارم با این کد. من این کد رو در فرم رجیستر میگذارم:
موفق باشید./