تا حالا دقت نکرده بودم، تصویر نمونه ای که قرار داده بودید رو که دیدم گمان کردم یک فرم استاندارد ویندوز ئه که تغییر کرده، اما حالا که بررسی می کنم
می بینم الزاما اصلا فرم نیست، میزان سایه پنجره اش با تم ویندوز مطابقت نداره. اگر قرار بود یک پنجره نیمه شفاف مستقل از فرم اصلی و متحرک باشه
(بشه جابجایش کرد) دردسر داشت چون هم خود فرم باید نیمه شفاف می بود و هم داخلش کنترل های غیر شفاف نمایش داده می شد، اما حالا که
موقعیت اش ثابته و داخل فضای فرم اصلی هم نمایش داده میشه اصلا نیازی به فرم ساختن و گرفتاری هایش نداره. مخصوصا که قراره تا زمانی که در اون
فرم اطلاعات وارد میشه بقیه فرم فعال نباشه.

این تاپیک رو ببینید، کدی نوشته بودم که فرم تیره میشه :
سوال: طراحی فرم

کاری که باید انجام بشه تو همون مایه هاست، تصویر تیره نشده فرم و یک تصویر نیمه شفاف PNG که شبیه به یک فرم ئه رو بصورت یک Panel روی بقیه کنترل ها
نشون می دهیم، شما در این تصویر مثلث یا هر شکل غیر عادی دیگری را چه سایه دار و چه بی سایه می توانید نشان دهید، محدودیتی هم ندارید چون یک تصویره.
هر چه که در روی فرم بوده هم تصویرش در این Panel هست، البته متحرک نیست، یعنی شفافیت اش گول زننده است و اگر کنترل های زیرین تغییر کنند
ظاهرا تغییری نشون داده نمیشه.
کنترل های زیرین هم اساسا کار نمی کنند چون همه شون پشت این Panel اند. بعد روی این Panel هر جور کنترل هایی که قرار فعال باشند رو نمایش می دهید.
هر وقت که کار فرم تمام شد یا روی ناحیه بیرونی Panel کلیک شد، فرم رو به وضعیت قبلی بر می گردانیم و Panel رو حذف می کنیم.