سلام
شاهکار دیگری در راه است.....
امروز متوجه شدم که نسل بعدی RAD Studio در راه است. فعلاً هنوز اطلاعات زیادی در مورد این محصول جدید در دسترس نیست ولی بر طبق برخی خبر ها علاوه بر Delphi و C++ Builder و Prism و InterBase محصول دیگری تحت عنوان HTML 5 Builder به مجموعه RAD Studio اضافه شده است.
یک نکته دیگر این است که در متنی که آقای Anders Ohlsson نوشته اند نامی از RAD PHP برده نشده است. حال من نمیدانم که آیا RAD PHP از RAD Studio XE3 حذف شده و یا اینکه زیر مجموعه ای از HTML 5 Builder شده و با آن ترکیب شده است یا نه؟!!! که این مورد هم به زودی مشخص خواهد شد.
همچنین در مورد C++ Builder هم باید گفت که کامپایلرهای ARM و کامپایلر 64 بیتی برای ویندوز(win64) نیز به آن اضافه شده است و تا آنجایی که مشخص است می توانید با آن برنامه های مبتنی بر Android هم بسازید.
توجه داشته باشید که FM2 که نسل بعدی چارچوب FireMonkey هست در RAD Studio گنجانده شده است. نکته بعدی این است که این برنامه به صورت کامل با windows 8 سازگار شده است و در آن امکاناتی برای ساخت برنامه های سازگار با windows 8 (از جمله ظاهر metro) لحاظ شده است.
اما در خصوص Delphi XE3 که آیا کامپایلر ARM به آن اضافه شده یا نه هنوز خبر دقیقی در دسترس نیست.
توجه داشته باشید که این محصول نسل سوم از سری XE میباشد و بنابر کنفرانسی در برزیل که در سال 2010 برگزار شد آقای David Intersimone اشاره کردند که این نسل از RAD Studio قرار است تا XE5 ادامه یابد.
لطفاً اگر دوستان اطلاعات بیشتری در خصوص RAD Studio XE3 دارند، آنرا در همین تاپیک انعکاس دهند.
با تشکر...
worldTour_970x270v2.jpg
![]()