وقتی شما یک دستور که تعریف شده رو شروع میکنید به نوشتن وقتی ctrl+space رو میزنید یه لیستی براتون نمایش میده که عبارات تعریف شده هست و شما میتونید از تو لیست انتخاب کنی و تا آخر تایپ نکنی و خودش بقیشو با رعایت حروف بزرگ و کوچیک برات کامل کنه. یا مثلا برای کلاس یا اشاره گر بعد از گذاشتن نقطه و یا -> لیست متدهای کلاس رو براتون میاره و میتونید انتخاب کنید. چه چیزشو توضیح بدم؟ فکر میکنم واضحه. تو ویزوال استودیو برای C++ فقط پروژه های Win32 , کنسول ctrl+space دارن و خیلی هم عالی کار میکنه ولی تو MFC و فرم و اینجور چیزا برای C++ این قابلیت کار نمیکنه قبلا برای vs 2008 بود ولی تو vs 2010 همونم حذف کردن. تو C++builder هم تو فایل های .cpp کار میکنه و معمولا با فایل های .h مخصوصا که بیرون از پوشه ی پروژه ذخیره شده باشه مشکل داره و کار نمیکنه و کلا هم برای مکروهای define تعطیله (تو C++builder نه تو vs، تو vs تو پروژه win32 یا کنسول ctrl+space عالی هست. تو dev C++ هم define ها رو لیست code completion اش نمایش میده و از نظر من خوبه).اگه ممکن هست در مورد Ctrl + Space توضیح بدید.
در ++Visual C مجموعه Microsoft Visual Studio 2010 مانند C++builder در دلفی XE همچین چیزی رو لااقل من نتونستم پیدا کنم(Ctrl + Space) !?؟
از دوستانی که زبان خارجیشون خوبه می خوام تا کمک کنن تا به سازندگان delphi و C++builder پیشنهاد بدیم لیست اوامرمون رو. جدی میگم برام مهمه. دوستان دیگه هم انظاراتشون رو از ورژن جوید بگن به شخصه دوست دارم بدونم. اگه لازمه تو یک تاپیک جدا باشه دست مدیران رو میبوسه.