به Query ربطی نداره ؟
به دیتا سورس چطور؟
با اضافه کردن یهQuery ارورش به اون دومیه تغییر کرد.
به Query ربطی نداره ؟
به دیتا سورس چطور؟
با اضافه کردن یهQuery ارورش به اون دومیه تغییر کرد.
اگر کسی پاسخ مشکل منو می دونی لطفا راهنمایی کنه.
باتشکر از دوستان.
بابا یکی بگه من چیکار کنم!!
![]()
سلام به دوستان
دوست عزیز دیگر آنقدر همنیستم بله می دونم کجا sp را باید ایجاد کنم
کد sp store شما را استفاده کردم جواب هم گرفتم اما با تغییرات که به sp backup,sp resotre دادم (کد های قبلی را حذف کردم به جای آن از کد های شما استفاده کردم و جواب هم گرفتم با تشکر از شما)
کد های قبلی این ها بودند
backup:
ALTER PROCEDURE [dbo].[anbar_backup]
(
-- Add the parameters for the stored procedure here
@Filename NVARCHAR(MAX)
)
AS
BEGIN
SET NOCOUNT ON
BACKUP DATABASE [anbar]
TO DISK = @Filename
WITH INIT,
NOUNLOAD,
NAME = N'MyDataBaseName',
NOSKIP,
STATS = 10,
NOFORMAT
END
resrore :
ALTER PROCEDURE [dbo].[anbar_restore]
(
@strFileName nvarchar(50)
)
AS
ALTER DATABASE [anbar] SET single_user WITH ROLLBACK IMMEDIATE
Restore Database [anbar] From Disk =@strFileName
WITH FILE= 1, NOUNLOAD,REPLACE, STATS = 10 ALTER DATABASE [anbar] SET MULTI_USER
RETURN
مشکل با کد backup که خودم گذاشتم نداشت و baزkup انجام می شد ولی مشکل با restore بود
لطفا اگر اطلاعاتی در مورد پارامتر های که در کد backup مشخص شده توضیحاتی بدهید
لطفا اگر در مورد پارامترهای مربوط به کدام backup full و backup عادی (از فایل ldf)
سلام دوست عزیز
مثل اینکه متوجه منظور من نشدی در همان پست اول هم گفتموقتی این دو پست شما رو کنار هم میزارم متوجه نمیشم آخرش میدونید باید sp رو کجا بنویسی یا نمیدونید
منظورم این بود که آیا در master باید sp را ایجاد کنم و یا در بانک خودم
در پست بعدی که گذاشتم گفتم که با sp restore مشکل دارم چون قبلا درون بانکم این sp را ایجاد می کردم ولی error می داد و اجازه بازیابی را نمی داد
آقا محمد من اگه بخواهم در spجوري تعريف كنم كه حتي نام databaseرا هم از يك تكست باكس بخونه چه شكلي بايد sp را تغيير بدهم؟؟؟
اگر پست بعد از پست خودتون رو مطالعه میکردید گفته بودم که باید داخل بانک خودتون ( نه دیتابیس master ) باید spها رو بنویسید.
وقتی ما sp رو داخل همون دیتابیس ایجاد میکنیم نیازی به این کار نیست. اینکار زمانی کاربرد داره که شما بخوای مثلا داخل یه دیتابیس دیگه ( مثل master) بیای یه دیتابیس دیگه رو ازش بک آپ یا ری استور بگیری (هرچند در اینحالت هم ضرورتی نداره). من تست نکردم ولی میتونید یه متغیر دیگه هم تعریف کنید و نام دیتابیس رو از کاربر دریافت کنید و به جای نام دیتابیس نام اون متغیر رو قرار بدید. خودتون تست کنید و جوابشو بگید.
باسلام
باتشکر از کد مفید تون
فقط توی سیستم من باهر بار اجرا پروسیجر مربوطه حذف میشه چرا اگه میشه توضیح بدین ضروریه!!!
با سلام
و باتشکر از کد مفیدتون
اشکالی که در سیستم من به وجود میاد اینکه پروسیجر مربوطه پس ار اجرا حذف میشه لطفا" پاسح بدین خیلی ضروریه!!
با سلام
وبا تشکر از کد مفیدتون
یک مشکلی برای من در استفاده کردن از کدهای شما یوجود آمده که وقتی از این کد استفاده میکنم کار رو درست انجام میده ولی پس ار اجرا پروسیچر مربوطه حدف میشه لطفا" پاسخ دهید ضروریه !!!
با سلام و با تشکر
ALTER PROCEDURE myrestore
@pathfile nvarchar(300)
AS
ALTER DATABASE services SET OFFLINE with ROLLBACK IMMEDIATE RESTORE DATABASE services
FROM DISK= @pathfile with replace alter database services set online
return
ضمنا" من در linq از این کد استفاده میکنم
dataServicesDataContext dt = new dataServicesDataContext();
dt.myrestore(ofd.FileName);
مشکل از کدتون نیست.
احتمال خیلی زیاد فایل پک آپی که شما دارید Restoreش میکند مربوط به قبل از نوشتن این Procedure میشه.
شما Procedure ریستور رو ایجاد کنید و بعد از ایجاد اون یه Backup جدید بگیرید و واسه تست از پک آپ جدید استفاده کنید.
سلام دوستان خسته نباشید
والا من تمام روش ها رو امتحان کردم اما جواب نمیده
من از linq استفاده کردم
کدم هم به شکل زیر نوشتم
create PROCEDURE backupdatabase
@path nvarchar(250)
AS
backup database [parmis] to disk=@path with init
return
و کد برنامم هم به شکل زیر است
var db = new linq_barnameh.linq_backupDataContext();
db.backupdatabase(txtProNet1.Text);