مشاهده دست آورد نظرسنجی: به نظر شما این موضوع ادامه پیدا کنه؟

رای دهنده
83. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله

66 79.52%
  • خیر

17 20.48%
صفحه 6 از 11 اولاول ... 45678 ... آخرآخر
نمایش نتایج 201 تا 240 از 403

نام تاپیک: خواهشمندم حداقل یه نگاه بکنید

کاربر دائمی
    محل زندگی
    ایران

نقل قول: خواهشمندم حداقل یه نگاه بکنید

یا مثلأ مای سافت My Soft

فک کنم مای سافت ثبت شده ، بهتره توش ایرانم داشته با شه و یه کم طولانی تر باشه که بشه به تختصار به کارش برد!

کاربر دائمی
    محل زندگی
    ایران

دوست عزیز من آمار مای سافتو گرفتم ثبت نشده
    فقط ی وبلاگ به نامش هست که اونم خودمم

کاربر تازه وارد آواتار ≡ ALEX ≡
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco

ببینید، اسم باید معنای علوم کامپیوتر رو برسونه نه فقط نرم افزار. ثانیا بهتره کلمه "کنفرانس" رو هم مخففش رو داشته باشه. نداشت هم کلماتی مثل "گروه" یا "تیم" هم خوبند. هر چند الزامی نیست. اینجوری هم میشه:

Persian Computers Science Conference : PECSCON : PECOSIC
    Persian Programmers Conference : PEPCON : PPCON
    Persian Developers Conference : PEDCON : PDCON

کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان

دوست عزیز من همیشه به این شعار که از ماست که بر ماست اعتقاد داشتم
    میدونی چرا برای اینکه خود شما تاحالا چند بار رفتی واسه ویندوز پول بدی و اورجینال رو بگیری
    نه این اورجینالی که داخل بازار ایران هستش اورجینال شرکتی
    واقعا چند بار
    واسه همین هستش که هیچ برنامه نویسی داخل ایران نمیتونه بطور رسمی کاری رو شروع کنه که بشه به پایان رسوندش
    امیدوارم منظورم رو گرفته باشی
    فرض کن شما شرکتی داری و 50 نفر برنامه نویس حرفه ای استخدام میکنی و برای هر برنامه نویس بطور متوسط 2 میلیون ماهانه حقوق میدی
    و چیزی حدود 1 سال تا 2 سال نوشتن یک ویندوز طول میکشه
    حالا شما فقط همین حقوق رو حساب بکن
    مالات - هزینه جا- هزینه مایحتاج رو اصلا در نظر نگیر
    حالا کل افرادی که داخل ایران بطور رسمی از شرکت خریداری بکنن 1میلیون نفر هر ویندوز صد هزار تومان حالا واقعا هزینه ها جمع میشه یا فقط ضرر این وسط هستش
    کسی که میاد 2 سال هزینه میکنه توقع داره که حداقل 5 برابر پولش سود کنه پس بنابر این داخل ایران پول رو به کار دیگه ای میزنن تا براش بصرفه
    مگر اینکه دولت ضرر رو بپذیره تا کشورمون رونق بگیره
    تازه اینی هم که من گفتم 2 سال حالا اومدیم گیر زیاد داشت بیش از اینها طول کشید
    برنامه نویس2 میلیون شاید برنامه نویس حرفه ای به این حقوق راضی نباشه
    فروش ویندوز صد هزار تومان شاید برای بازار ایران گرون باشه و 1 میلیون تعداد فروش نداشته باشه

حالا کسی حاضر هست ریست چند میلیاردی کنه که شاید در سالهای آینده بتونه سود کنه
    البته کل این صحبت ها نظر شخصی بنده هستش شاید هم من اشتباه میکنم

من با این ها موافقم اما بهتره یه نظر سنجی راه بندازین :

به جای Conference از Group هم میشه استفاده کرد ها!

محل زندگی
    San Frabarnamenevisco

نمیخوام حالت خصوصی به خودش بگیره.. میخوام یه حالت شراکت عمومی داشته باشه، در واقع حسی که این اسم به شنونده میده باید درست باشه.

ما در حال شکل دادن گروهی از افراد داوطلب هستیم که در صورت دارا بودن شرایط اولیه از هر جای ایران که باشند (یا در خارج از کشور با ملیت ایرانی)، می توانند به عضویت این گروه درآیند. این گروه در شروع کار بر روی صنعت نرم افزار که خودش فیلد هایی مثل برنامه نویسی، طراحی اینترفیس و ... رو شامل میشه، تمرکز داره ولی در آینده ممکنه فیلد های دیگری هم در اون بررسی بشه. یا میشه کلا تخصصی در این زمینه باقی بمونه و فیلد دیگری رو به اون اضافه نکنیم. این گروه وظیفه توسعه سریع صنعت نرم افزار کشور رو مطابق به آخرین استاندارد ها و تکنولوژی های روز دنیا، رو داره و اعضا هر فصل برای بررسی و به اشتراک گذاری اطلاعات و نتایج دور هم جمع می شوند و بحث های تخصصی به همراه مقالات در اون ارایه میشه. در بقیه ایام سال هم طبق برنامه ریزی های انجام شده قبلی پروژه هایی رو پیش می برند یا تحقیقات و آزمایشاتی رو انجام می دهند. همه جزئیات هم توسط دفتر این مرکز بررسی و تصمیم گیری میشه. این چطوره:

Persia Computer Science Research Center : PCSRC

؟!

اقا اسمش مهم نیست که این همه بحٍث کنیم.

از نظر من همین عالیه ! فقط یه چیزی!
    این رشته های دیگه رو هم زیر شاخه قرار میده! همین رو اگر بقیه هم موافقن انتخاب کنیم!

محل زندگی
    San Frabarnamenevisco

مهم که هست!! :دی شخصیت کاره!! اوکی، پس همین PCSRC انتخاب شد. اگر کسی مخالفه بگه.

دوستان همین خوبه...
    دیگه بسته،اگه اینطوری پیش بریم به هیچ جا نمیرسیم....
    همین Persia Computer Science Research Center : PCSRC عالیه....
    همه موافقند....؟

نقل قول نوشته شده توسط ya30ien2 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من همیشه به این شعار که از ماست که بر ماست اعتقاد داشتم
    میدونی چرا برای اینکه خود شما تاحالا چند بار رفتی واسه ویندوز پول بدی و اورجینال رو بگیری
    نه این اورجینالی که داخل بازار ایران هستش اورجینال شرکتی
    واقعا چند بار
    واسه همین هستش که هیچ برنامه نویسی داخل ایران نمیتونه بطور رسمی کاری رو شروع کنه که بشه به پایان رسوندش
    امیدوارم منظورم رو گرفته باشی
    فرض کن شما شرکتی داری و 50 نفر برنامه نویس حرفه ای استخدام میکنی و برای هر برنامه نویس بطور متوسط 2 میلیون ماهانه حقوق میدی
    و چیزی حدود 1 سال تا 2 سال نوشتن یک ویندوز طول میکشه
    حالا شما فقط همین حقوق رو حساب بکن
    مالات - هزینه جا- هزینه مایحتاج رو اصلا در نظر نگیر
    حالا کل افرادی که داخل ایران بطور رسمی از شرکت خریداری بکنن 1میلیون نفر هر ویندوز صد هزار تومان حالا واقعا هزینه ها جمع میشه یا فقط ضرر این وسط هستش
    کسی که میاد 2 سال هزینه میکنه توقع داره که حداقل 5 برابر پولش سود کنه پس بنابر این داخل ایران پول رو به کار دیگه ای میزنن تا براش بصرفه
    مگر اینکه دولت ضرر رو بپذیره تا کشورمون رونق بگیره
    تازه اینی هم که من گفتم 2 سال حالا اومدیم گیر زیاد داشت بیش از اینها طول کشید
    برنامه نویس2 میلیون شاید برنامه نویس حرفه ای به این حقوق راضی نباشه
    فروش ویندوز صد هزار تومان شاید برای بازار ایران گرون باشه و 1 میلیون تعداد فروش نداشته باشه

حالا کسی حاضر هست ریست چند میلیاردی کنه که شاید در سالهای آینده بتونه سود کنه
    البته کل این صحبت ها نظر شخصی بنده هستش شاید هم من اشتباه میکنم
    دوست عریز،ما این حرف ها رو تو پست های قبل زدیم...
    ممنون از راهنماییتون...
    ولی خواهشا یه خورده امید داشته باشید....
    آخه چرا ایران...؟این همه کشور،میدیم به کمپانی های اروپایی.....
    موفق باشید....

ممنون ALEX عزیز....
    حالا step بعدی چیه....؟
    چی کار باید بکنیم....؟

آره اقا ، همه موافقند ، دلیلی برای مخالفت نداره!
    بریم مرحله ی بعد!

نیما و الکس جون Next رو بزنید.

خب به نظر من شرایط و ضوابط کاریه،که باید مشخص بشه...
    بالاخره همه میدونند که کار تیمی یه سری شرایط خاص رو داره که باید مشخص بشه....

محل زندگی
    San Frabarnamenevisco

مرحله بعد ثبت دامنه است ( کسی خود شیرینی نکنه جلو جلو ثبت کنه، شده HiJack می کنم ولی پول زور به کسی نمی دم!!!!!! )، COM و NET و ORG و IR اش فکر کنم بس باشه و تو پنل خودم ثبت می کنم. هاست اش هم میاد رو سرور های خودمون. قدم بعدیش وبسایت هست. این وبسایت باید یکسری ویژگی ها و امکانات برای عضو گیری و ارتباط میان اعضا داشته باشه. همچنین باید از همون طریق آموزش های مقدماتی ارایه بشه و برنامه ریزی ها صورت بگیره و اخبار هم اعلام بشه. کلا روند اصلی کار از همونجا پیگیری خواهد شد. یک مقداری این مرحله وقت میگیره، یک مقدار هم مرحله بعدش که هماهنگی ها و آموزش های مقدماتی در مورد نحوه کار و شرایط و ضوابط کنفرانس هاست. بعد از اون یک هماهنگی کوچیک جهت برگزاری همایش با سازمان های مربوطه داریم و آماده سازی مکان کنفرانس. اولین جلسه در صورت پیشرفت مناسب کار در این مرحله صورت میگیره.

در موازات این عملیات باید افراد بیشتری رو آشنا کنیم با مسئله و تعداد اعضا رو کمی بالا ببریم، ضمن اینکه هر یک از این اعضا باید از همین حالا خودشون رو برای حضور در کنفرانس و ایراد مطالب و نکات و یا بیان نظارتشان آماده کنند.

ممنون ALEX عزیز
    فقط زمان کنفزانس رو دو هفته مونده اعلام کنید،تا برای اون روز همه آماده باشند و کسی برنامه ای نداشته باشه....
    به نظر من شرایط و ضوابط کاری رو قبل از کنفرانس اعلام کنید تا دوستانی که با این شرایط موافق نیستن،بهتر تصمیم بگیرند...

اوففف 23 صفحه رو خوندم!!!(البته بعضیا رو تند تند خوندم :) )
    ایده جالبیه.ایشالا که به نتیجه برسه .
    من 2 ساله که سی شارپ کار میکنم.تجربه ای در حد نوشتن چند تا برنامه حسابداری و فاکتور و این چیزا دارم.همزمان رباتیک هم کار میکنم و یه تیم 4 نفری داریم که تو مسابقات مختلف شرکت میکنیم(لیگ شبیه سازی فوتبال دوبعدی)
    اینارو گفتم که یکم با من آشنا بشین و ببینین مناسب این گروه هستم یا نه.چون بعضی از دوستان خیلی سوابق بالایی دارن.

یه سوال دارم اینه که آیا باید تمام تمرکز برنامه نویسیمون رو روی این پروژه بزاریم؟منظورم این هست که یعنی رو هیچ کار دیگه ای وقت نمیشه کار کرد؟؟اگه نشه خب خیلی ریسکه دیگه!!
    درضمن من هم مثه آقا نیما واسه شهر رشت هستم.

محل زندگی
    San Frabarnamenevisco

ببینید من طبق تجربیاتی که از حضور افراد در نت و انجمن ها دارم، یکسری شرایط فرعی رو وضع می کنیم که شاید در نظر گروه های خاصی از افراد جالب نباشه ولی بعدا به تاثیر قضیه پی خواهند برد. البته استثنا هایی قایل خواهیم شد و نیز امکام حضور همه گروه ها رو در سطوح و لایه های مختلف مرکز فراهم خواهیم کرد. نمونه این شرایط، شرایط سنی هستش و یا تحصیلات آکادمیک. ما امکان حضور تمام افراد در هر سنی رو که شرایط اصلی (شرایطی که صرفا به تخصص مربوط هستند) رو داشته باشند می پذیریم ولی ممکن هستش این افراد رو در لایه های بخصوصی بکار بگیریم و وارد یکسری لایه های اصلی تر نکنیم. باز هم بستگی به خود آن شخص و سطح فکری و تخصصی اش داره. و این ها در مصاحبه های عضویت بررسی خواهند شد. البته مصاحبه مربوط به لایه های تخصصی هستش و عضویت در لایه های عمومی طرح کاملا آزاد می باشد.

ممکن است دوستان ابهاماتی رو در حرف هایی که می زنم مشاهده کنند که حق هم دارند چون طرح فعلا در ذهن من شکل گرفته و داره تکامل پیدا می کنه. بنابراین بهتره منتظر طرح تکمیلی و شرایط وضع شده که بصورت عمومی در وبسایت این مرکز منتشر خواهد شد بمانید تا با شرایط و ضوابط و ساختار این طرح بیشتر آشنا بشید.

من از قزوین آماده هستم

کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    محل زندگی
    اروميه

سلام خدمت همه سروران عزیز
    شرمنده که من دوباره دارم این بحث رو باز میکنیم ولی...
    نقل قول نوشته شده توسط nima.sh مشاهده تاپیک
    دوستان همین خوبه...
    دیگه بسته،اگه اینطوری پیش بریم به هیچ جا نمیرسیم....
    همین Persia Computer Science Research Center : PCSRC عالیه....
    همه موافقند....؟
    نه! چرا؟ باتوجه به این پست
    نقل قول نوشته شده توسط ≡ ALEX ≡ مشاهده تاپیک
    ببینید، اسم باید معنای علوم کامپیوتر رو برسونه نه فقط نرم افزار. ثانیا بهتره کلمه "کنفرانس" رو هم مخففش رو داشته باشه. نداشت هم کلماتی مثل "گروه" یا "تیم" هم خوبند. هر چند الزامی نیست. اینجوری هم میشه:

Persian Computers Science Conference : PECSCON : PECOSIC
    نمیخوام حالت خصوصی به خودش بگیره.. میخوام یه حالت شراکت عمومی داشته باشه، در واقع حسی که این اسم به شنونده میده باید درست باشه.

ما در حال شکل دادن گروهی از افراد داوطلب هستیم که در صورت دارا بودن شرایط اولیه از هر جای ایران که باشند (یا در خارج از کشور با ملیت ایرانی)، می توانند به عضویت این گروه درآیند. این گروه در شروع کار بر روی صنعت نرم افزار که خودش فیلد هایی مثل برنامه نویسی، طراحی اینترفیس و ... رو شامل میشه، تمرکز داره ولی در آینده ممکنه فیلد های دیگری هم در اون بررسی بشه. یا میشه کلا تخصصی در این زمینه باقی بمونه و فیلد دیگری رو به اون اضافه نکنیم. این گروه وظیفه توسعه سریع صنعت نرم افزار کشور رو مطابق به آخرین استاندارد ها و تکنولوژی های روز دنیا، رو داره و اعضا هر فصل برای بررسی و به اشتراک گذاری اطلاعات و نتایج دور هم جمع می شوند و بحث های تخصصی به همراه مقالات در اون ارایه میشه. در بقیه ایام سال هم طبق برنامه ریزی های انجام شده قبلی پروژه هایی رو پیش می برند یا تحقیقات و آزمایشاتی رو انجام می دهند. همه جزئیات هم توسط دفتر این مرکز بررسی و تصمیم گیری میشه. این چطوره:

Persia Computer Science Research Center : PCSRC

؟!
    که فرمودند خصوصی نشه نظر من اینه که اگه کلمه علوم مهندسی جایگزین علوم کامپیوتر بشه بهتره که میشه
    مرکز تحقیقات علوم مهندسی و نرم افزار ایران
    Engineering Research Center & Softwares of Iran
    که مخخفش هم میشه ERC&SI یا ERCSI

اگر دوستان موافق نیستند
    پیشنهاد دومم اینه که حداقل تویه اسمی که تایید کردید کلمه Persian رو حذف کنید و Iran یا Iranian رو جایگزین کنید!!
    Computer Science Research Center of Iran
    اینها فقط نظر بودند!!

مرحله بعد ثبت دامنه است ( کسی خود شیرینی نکنه جلو جلو ثبت کنه، شده HiJack می کنم ولی پول زور به کسی نمی دم!!!!!! )، COM و NET و ORG و IR اش فکر کنم بس باشه و تو پنل خودم ثبت می کنم. هاست اش هم میاد رو سرور های خودمون. قدم بعدیش وبسایت هست. این وبسایت باید یکسری ویژگی ها و امکانات برای عضو گیری و ارتباط میان اعضا داشته باشه. همچنین باید از همون طریق آموزش های مقدماتی ارایه بشه و برنامه ریزی ها صورت بگیره و اخبار هم اعلام بشه. کلا روند اصلی کار از همونجا پیگیری خواهد شد. یک مقداری این مرحله وقت میگیره، یک مقدار هم مرحله بعدش که هماهنگی ها و آموزش های مقدماتی در مورد نحوه کار و شرایط و ضوابط کنفرانس هاست. بعد از اون یک هماهنگی کوچیک جهت برگزاری همایش با سازمان های مربوطه داریم و آماده سازی مکان کنفرانس. اولین جلسه در صورت پیشرفت مناسب کار در این مرحله صورت میگیره.

در موازات این عملیات باید افراد بیشتری رو آشنا کنیم با مسئله و تعداد اعضا رو کمی بالا ببریم، ضمن اینکه هر یک از این اعضا باید از همین حالا خودشون رو برای حضور در کنفرانس و ایراد مطالب و نکات و یا بیان نظارتشان آماده کنند.
    ضمنا الکس جان با این نظر و طرز فکرت موافقم!!

به امید روزی که مردم دنیا نغمه این تیم را بخاطر بسپارند!!

محل زندگی
    San Frabarnamenevisco

روی اسمش حالا بیشتر فکر خواهم کرد. ولی در مورد کلمه Persia یا Iran باید بگم استفاده از Persia حالت رسمی تر و سنگین تری داره و تاثیر بهتری روی افکار جهانی می گذاره.

خیلی خوبه منم هستم.

کاربر جدید
    محل زندگی
    مشهد

سلام.من هنوز برنامه نویس مبتدی هستم ولی دوست ندارم خیلی بدبینانه به ماجرانگاه کنم،چراهمیشه بایدچشم امیدمون فقط وفقط به شرکت های بزرگ یا xیا... باشه ،بالاخره یه راه حلی هست ،شاید کارسخت باشه اما بن بست که نیست!!!

کاربر دائمی آواتار alias136790
    محل زندگی
    جنوب

سلام دوستان عزیز
    من با این کار موافقم ، فقط اینکه این کار باید جنبه حقیقی به خودش بگیره. هویت حقیقی افراد مشخص باشه، گروه ها شکل بگیره، افراد متخصص مدیریت گروه ها رو به عهده بگیرن. قوانین و اساسنامه بنا گذاشته بشه. و در آخر این سازمان توسط یک هیئت اداره بشه.

کاربر دائمی آواتار Farshid007
    محل زندگی
    Karaj

اگه کمکی هم از دست من بر اومد با کمال افتخار حاضرم کمک کنم

منم هستم ولی نظر قطعیمو وقتی پروژه تعریف شد میدم.چون میترسم نتونم خیلی زیاد وقت بزارم بعد شرمنده بشم!

کاربر دائمی آواتار armsoftpc
    محل زندگی
    خونه ی پسر شجاع (تهران)

سلام
    خوب مثل اینکه جمع همه جمعه، من پیش بینی می کنم به احتمال 99 درصد این گروه تشکیل نمیشه، چرا؟ چون پول می خواد، اکثر ایرانی هم که بدون پول کار نمی کنند، پس نتیجه می گیریم که گروه بی گروه.
    البته من از این که گروه تشکیل بشه واقعا خوشحال میشم و حتی حاضرم که عضو اون نیز بشم، اما خط بالا که توضیح دادم واقعیت است.

محل زندگی
    San Frabarnamenevisco

نقل قول نوشته شده توسط armsoftpc مشاهده تاپیک
    سلام
    خوب مثل اینکه جمع همه جمعه، من پیش بینی می کنم به احتمال 99 درصد این گروه تشکیل نمیشه، چرا؟ چون پول می خواد، اکثر ایرانی هم که بدون پول کار نمی کنند، پس نتیجه می گیریم که گروه بی گروه.
    البته من از این که گروه تشکیل بشه واقعا خوشحال میشم و حتی حاضرم که عضو اون نیز بشم، اما خط بالا که توضیح دادم واقعیت است.
    در مورد این تو پست های اولم نوشتم، شرایط عضویت هم تا کسی قبول نکنه حضور نخواهد داشت و یکی از این شرایط اینه که فرد باید از لحاظ مالی خود کفا و تامین باشه و پروژه ها رو بدون اهداف اولیه مالی انجام بده ولی در نهایت امر دستمزد و سود خوبی عاید همه افراد تیم میشه. از طرف دیگه بحث گروه بندی و انجام پروژه یک بحث فرعی هستش. بحث اصلی تغییر دیدگاه ها و تبادل علوم و اطلاعات و نیز حرکت بر اساس یک الگوی از پیش تعیین شده برای اعضا هست. در این مورد تمامی هزینه ها رو ما قبول کرده ایم و تنها کاری که اعضا انجام می دهند حضور و بحث و تبادل نظر در این کنفرانس هاست. به هر حال تا ساختار های ذهنی تغییر نکنه و افراد علاقه مند با شرایط موجود کنار نیایند و به فکر آینده نباشند، کاری از پیش نخواهیم برد؛ همانطور که در پست های اولیه عرض کرده بودم. ما اینجا زیر ساخت و امکانات لازم برای افرادی که می خواهند از چرخه عادی زندگی خود و جامعه خارج شوند و تحولی را ایجاد کرده و آینده صنعت IT کشور را رقم بزنند، فراهم می کنیم نه چیز دیگر.

کاربر دائمی آواتار armsoftpc
    محل زندگی
    خونه ی پسر شجاع (تهران)

دوست عزیز به دلیل زیاد بودن تعداد پست ها، من پست شما رو نخونده بود، فقط همون 2 صفحه ی اول رو خوندم.
    اما این چیزی که شما می گید، تقریبا یک رویا است، لینوکس فارسی قاصدک که در طی این چند روز منتشر شده و از وب گردی 20:30 هم معرفیش کردند، دولت ازش حمایت کرده که این چنین شده و گرنه بدون یک حامی مالی قوی و یک مکان خوب این کار شدنی نیست، حالا از من گفتن بود.

محل زندگی
    San Frabarnamenevisco

نقل قول نوشته شده توسط armsoftpc مشاهده تاپیک
    دوست عزیز به دلیل زیاد بودن تعداد پست ها، من پست شما رو نخونده بود، فقط همون 2 صفحه ی اول رو خوندم.
    اما این چیزی که شما می گید، تقریبا یک رویا است، لینوکس فارسی قاصدک که در طی این چند روز منتشر شده و از وب گردی 20:30 هم معرفیش کردند، دولت ازش حمایت کرده که این چنین شده و گرنه بدون یک حامی مالی قوی و یک مکان خوب این کار شدنی نیست، حالا از من گفتن بود.
    همه چیز از یک رویا شروع میشه... هرچند این چیزی که الآن داریم با بچه ها پیگیری می کنیم امر دست نیافتنی و پیچیده ای نیست و فقط یکم تغییر در منش افراد می خواهد که تنبلی ها و عدم مسئولیت پذیری گذشته شون رو کنار بگذارند و طبق مدل مدیریت در شرکت های آمریکایی که بنده اعمال خواهم کرد میتونن به خوبی پیش بروند. توجه داشته باشید که ما اینجا کسی رو مجبور به انجام کاری نکرده ایم و این خود دوستان هستند که خواستار این تغییرات و این برنامه هستند.

در مورد سیستم عاملی هم که شرکت قاصدک ارایه کرده نکاتی هست که باعث میشه شخصا اون رو به تمسخر گرفته و نسبت به اون بی اعتماد باشم:

1. این یک سیستم عامل ایرانی نیست!! صرفا یک فارسی سازی نسبی از لینوکس با هسته Debian هست. من Screenshot ها و امکانات آن را دیده ام و تنها چیزی که می توان در مورد آن گفت این است که برخی از قسمت های این نسخه فارسی سازی شده و بسیاری نیز (مخصوصا در نرم افزار های جانبی) به همان حالت انگلیسی خود باقی هستند. در GUI این نسخه تغییراتی ایجاد شده تا یک Desktop سفارشی داشته باشد که این Desktop نیز از صفر نگارش نشده و توسعه یافته هسته های دیگر همچون KDE است (چون نصب نکردم دقیقا نمیتونم بگم از چی توسعه داده شده، ولی چون در روند پروژه اطلاع داشتم از کار میدونم قضیه توسعه و فارسی سازی بوده). لینوکس یک قابلیت ساده و قابل دسترس برای تمامی کاربران دارد که می توانند نسخه مورد نظر خود را نصب کرده، نرم افزار های کاربردی مورد نظرشان را اضافه کنند و حتی برخی امکانات را توسط Package ها به سیستم عامل اضافه کرده یا تغییر دهند و در نهایت بصورت یک ISO از نتیجه کار خروجی بگیرند و توزیع سفارشی خود را ساخته و در بازار بصورت رایگان یا پولی منتشر کنند (تحت لایسنس GNU). حالا این ها آمده اند همه این کار ها رو بعلاوه یکسری تغییرات جزیی در ظاهر دسکتاپ بصورت توزیع سفارشی درآورده و اسم سیستم عامل ملی (!!!) را بر آن نهاده اند. این یک شوخی بسیار مضحک است!! آن هم بعد از این همه سال کار بر روی این پروژه!! من و یکی از دوستان زمانی نسخه فارسی شده Parsix رو ارایه کرده بودیم و در اینترفیس آن هم تغییرات خوبی ایجاد کردیم که کل این پروسه با پاره وقت هایی که برای آن صرف می کردیم از یکی دو ماه تجاوز نکرد!

2. پروژه ای که دولت (حالا دولت هر جایی) از آن پشتیبانی کند مخصوصا چیزی مثل سیستم عامل که بحث های سیاسی و امنیتی خاص خودش رو داره، اینقدر جای شک و تردید داره که به راحتی طرفش نروم! شبکه های جاسوسی هر روز گسترش می یابند و این یک واقعیت است که تمام اطلاعات کاربران به راحتی در اختیار سازمان های اطلاعاتی است. به شبکه هایی همچون Facebook و Twitter و یا سیستم عامل Windows و نیز شبکه های ملی نگاهی بیندازید!! همه این ها در حال جمع آوری اطلاعات از شما هستند! حداقل در آمریکا تمامی ایمیل ها، IM ها و صفحات مرور شده توسط سرور های قدرتمند ذخیره و واکاوی شده و اطلاعات مهم از آن ها استخراج می شوند و پس از چند لایه فیلتر شدن توسط انسان بررسی می شوند و در صورت نیاز اقدامات مقتضی علیه فرد مضنون اعمال می گردد. من ترجیح می دهم از سیستم عامل لینوکس و از نسخه های مادر آن استفاده کنم تا از یک سیستم عامل دستکاری شده توسط این نهاد ها.

موارد دیگری هم هست که میشه بررسی کرد که می گذریم از آن ها...

سلام به همه اعضا تیم....
    ALEX عزیز به خدا نمدونم چطور باید تشکر کنم....؟
    ای کاش همه ی آقایون بالا مثل شما بودند،خیلی به فکر هستید،امیدوارم به رهبر خوب برای تیم باشید(با شناختی که من از شما دارم شک ندارم)....
    به خدا قصد چرب زبونی رو ندارم،ولی از یه حرفتون خیلی خوشم اومد...
    بحث اصلی تغییر دیدگاه ها و تبادل علوم و اطلاعات و نیز حرکت بر اساس یک الگوی از پیش تعیین شده برای اعضا هست. در این مورد تمامی هزینه ها رو ما قبول کرده ایم و تنها کاری که اعضا انجام می دهند حضور و بحث و تبادل نظر در این کنفرانس هاست. به هر حال تا ساختار های ذهنی تغییر نکنه و افراد علاقه مند با شرایط موجود کنار نیایند و به فکر آینده نباشند، کاری از پیش نخواهیم برد؛ همانطور که در پست های اولیه عرض کرده بودم. ما اینجا زیر ساخت و امکانات لازم برای افرادی که می خواهند از چرخه عادی زندگی خود و جامعه خارج شوند و تحولی را ایجاد کرده و آینده صنعت IT کشور را رقم بزنند، فراهم می کنیم نه چیز دیگر.
    به خدا اگه همه این طور فکر میکردند الان ایران حرف اول رو در دنیا میزد....
    نظر من بر اینه که با این تیم میتونیم پرورش برنامه نویس بدیم،به طوری که در همه نرم افزارها خودکفا باشیم....
    بازهم تشکر میکنم،امیدوارم همیشه و در همه جا در سلامت وکامیابی باشید....
    یه پیشنهاد دوستانه به armsoftpc عزیز،انقدر ناامید نباش....
    هیچ کاری نشد نداره،بهت قول میدم....
    به امید موفقیت همه اعضا....

کاربر دائمی آواتار masoud_z_65
    محل زندگی
    Tehran-SHiraz

سلام به همه دوستان عزیز
    من 2سال سی شارپ کار میکنم و خیلی حرفه ای نیستم
    در ضمن الان بیشتر وقتم پره
    یعنی شاید یک روز در میان و اونهم فقظ 4 ساعت وقت داشته باشم یعنی هفته ای 15 ساعت وقت آزاد
    به نظرتون میتونم با این شرایط با گروه همکاری کتم؟

نقل قول نوشته شده توسط masoud_z_65 مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان عزیز
    من 2سال سی شارپ کار میکنم و خیلی حرفه ای نیستم
    در ضمن الان بیشتر وقتم پره
    یعنی شاید یک روز در میان و اونهم فقظ 4 ساعت وقت داشته باشم یعنی هفته ای 15 ساعت وقت آزاد
    به نظرتون میتونم با این شرایط با گروه همکاری کتم؟
    سلام دوست عزیز....
    خیلی ممنون که وقت گذاشتی این تاپیک رو مطلعه کردی...
    از نظر من خودت باید تصمیم بگیری،میتونی با تیم همکاری کنی یا نه،شرایط رو که ALEX عزیز اعلام میکنه مطالعه کن،بعدا تصمیم بگیر...
    موفق و پیروز باشی....

محل زندگی
    اروميه

سلام به همه دوستان و اساتید عزیز
    دوستان بالاخره کی زمان گردهمایی حضوری رو مشخص میکنید!!؟
    راستی تاریخ افتتاح الکامپ مشخص شده!؟
    (این پست جهت بالا اومدن تاپیک زده شده است!)

کاربر دائمی آواتار masoud_z_65
    محل زندگی
    Tehran-SHiraz

دوستان من شدیدا علاقمند به کارتون شدم:
    لطفا مسیر کاریتون رو مشخص کنید.

محل زندگی
    San Frabarnamenevisco

تو پست های قبلی عرض کردم خدمتتون که در حال آماده سازی پیش نیاز های کار هستیم. زمان اولین کنفرانس (و نه گردهمایی) احتمالا تا دو سه سه ماه دیگه زده میشه. قبل از اون باید وبسایت راه اندازی بشه، قوانین و شرایط کار دقیقا مشخص و برنامه ریزی بشه و یکسری مطالب آموزشی در مورد این گروه و کنفرانس ها به اعضا ارایه بشود تا با نحوه کار آشنا گردند.

سلام به همگی...
    به احتمال زیاد الکامپ آذر ماه برگزار میشه...
    امیدوارم وب سایت هرچه زودتر راه اندازی بشه....
    ممنون از ALEX عزیز و همه دوستان....
    موفق و پیروز باشید....

سلامی دوباره به همه ی دوستان....
    خوشحال میشم نظرات دوستان رو بشنوم در مورد این تاپیک...
    هم تاپیک بالا می یاد،هم دوستان بیشتری به جمع ما می پیوندند...
    منتظر نظرات همه دوستان هستم...
    موفق و پیروز باشید...

کارت عضویت هم بدید!

محل زندگی
    اروميه

سلام مجدد خدمت همه دوستان عزیز و همکاران آینده
    به دلیل بالا اومدن تاپیک گفتم من هم یه نظری بدم!!
    به نظر من اگه بعد از کنفرانس بتونیم یه شرکت سهامی خاص ثبت کنیم و تحت نام شرکت کار کنیم بهتره، و هر یک از اعضاء یا بهتر بگم شرکاء ابتدای کار یه سهم شراکت بذارند که به عنوان سرمایه اولیه شرکت بشه کارها رو اداره کرد. بعد هم اینطوری فعالیت در شهرستانها تحت نام شرکت رسمی تر میشه!
    بازم میگم این نظر منه!!
    لطفا دوستان با نظراتشون ما رو در بالا آوردن تاپیک یاری کنند!!!

صفحه 6 از 11 اولاول ... 45678 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. پاسخ: 38
    آخرین پست: یک شنبه 06 آبان 1386, 09:31 صبح
  2. یه نگاه به این کد بکنین
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1383, 00:20 صبح
  3. اطلاعات کلی در مورد SQL حجم جداول، حداقل سخت افزار
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 24 فروردین 1383, 21:35 عصر