سلام
ممنون آقا نیما که نظر دادین.راستش پستهارو نخوندم از این جهت که وقت کافی نداشتم.در مورد نظر جناب ALEX و ارتقای تکنولوژی کامپیوتر اونم در ایران و شرایط فعلی البته موافقم و فکر کنم یجورایی همه آرزوشونه اما اساسا جای بحث داره!! و در مورد ساپورت مالی خوب منظورتونو نگرفتم :: اگه منظور شما داشتن یه حقوق ثابت هست یا مزایای اینچنینی که خب بنده در حال حاظر این شرایطرو ندارم . اما اگه منظور سهیم شدن در سود کلی پروژه در اتمام کار و در نهایت نتیجه کاری و مالی هستید که خوب البته کاملا منطقی و به حق هست و هر کس به نسبت سهم فعالیت ( نوع فعالیت به نسبت میزان سهم خود مبحثی است) سود مشارکت خواهد داشت. حالت دیگری به ذهنم نمیرسه مگر اینکه کسی بخواد لللاه کار کنه یا پاره وقت یا تفریحی که خب الان نظری ندارم چون بهش فکر نکردم! اما در مورد پول گنده : هر کسی طبعا دوست داره یه سرمایه گذاری بلند مدت که یجورایی تضمینی درش باشه رو تجربه کنه یا داشته باشه ولو با سود کم... اما اگر شما هم متعهل م متعهد باشید اونوقت اوضا یکم فرق میکنه. و کسی مثل من باید هم حال رو دریابه و هم آینده رو. و البته این مورد با برنامه ریزی و مدریت درست 100% قابل اجراس چون موارد بسیاری رو البته تو رشته های دیگه علم صنعت دیدم. و آخر اینکه در مورد نمایشگاه اطلاعی نداشتم و در شرایط حال که شدیدا درگیر کارشروع دفتر و راه انداختن اونجا هستم و البته بعد مسافت کرج تا تهران(سکونت تا کار) زمان بشدت برای من محدوده ولی چطور کی و کجا زمان و مکان رو بگید نهایت سعیمو میکنم که بیام ولی انصافا قول نمیدم ( امیدوارم دال بر بی ادبی نباشه). از لطف شما ممنونم.ولی به هر صورت خوشحال میشم بتونم همکاری کنم.
و شما دوست عزیز programerinfonet - تجریه کاری (شما) در حال حاظر تو ایران از خیلی جهات به مدرک آکادمیک برتری داره و خوبه که شماهم دارای ایده هستید. ممنون میشیم اگر بیشتر در مورد شرایط شما بدونم. یا در همین تاپیک یا برام پیغام خصوصی بزارید.
ممنون از همه شما خوبان - موفق باشید