نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
سلام. واقعا نمیدونم چرا از عنوان تاپیک اصلا خوشم نیومد. چرا ما همش سعی داریم جای همدیگه رو بگیریم؟. همینکه خود شما میاید و چنین عنوانی رو انتخاب میکنید بطور ضمنی پذیرفتید که کتاب آقای هاشمیان یه کتاب خوب و محبوب هستش. حالا سوال من اینه : چرا این کتاب در کنار کتاب آقای هاشمیان جزء کتاب های برتر فارسی نباشه؟. بهر حال این کتاب اگر کتاب قدرتمندی باشه میتونه به عنوان یک مرجع دیگه در اختیار دوستان برنامه نویس قرار بگیره.(البته بپذیرید که با 69 صفحه نمیشه درباره این کتاب نظر قطعی داد ولی چیزی که در همین تعداد صفحه مشخصه اینه که ترجمه روان و زیبایی از مطلب صورت گرفته که نشان از تسلط مترجم و اشراف بر مفاهیم #C داره و سعی شده که مراحل کار به تفصیل بیان بشه تا یه شخص مبتدی کاملا با مطلب آشنا بشه) . من چون اصل سوال رو دارای اشکال می بینم بنابراین به هیچ گزینه ای رای نمیدم. اگر کتاب آقای هاشمیان کتاب بدی بود قطعا به گزینه شما رای میدادم ولی به هیچ عنوان دوست ندارم که یک کتاب خوب، از چرخه مطالعه کنار بره. مطمئن باشید دو منبع خوب پشتوانه علمی ما رو قوی تر میکنه.
موفق باشید دوست عزیز.
فکر می کنم خود من سال 86 بود که با همین کتاب آقای هاشمیان شروع کردم ...

من اصلاً قصد ندارم کتاب آقای هاشمیان رو بد جلوه بدم ... نخیر ... کتاب خوبیه ... قبول دارم که عنوان تاپیک رو خوب انتخاب نکردم ... از دوستان می خوام که عنوان تاپیک رو مد نظر قرار ندن ...

ولی قبول کنید که کتاب هاشمیان کامل نیست

در این کتاب همه مبانی + قسمت ویژوال + ارتباط با بانک به صورت پایه + LINQ + یه سری مباحث جالب دیگه گردآوری شدن

امیدورام این کتاب به همراه کتاب آقای هاشمیان بتونه به یادگیری سریع زبان برنامه نویسی سی شارپ برای مبتدیان کمک کنه