صفحه 6 از 8 اولاول ... 45678 آخرآخر
نمایش نتایج 201 تا 240 از 314

نام تاپیک: سوال و جواب تاپبک "آموزش نحوه استفاده از ابزارهای جانوس janus "

کاربر دائمی آواتار viper2009
    محل زندگی
    گوشه کویر

نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

نقل قول نوشته شده توسط Programer.MHR مشاهده تاپیک
    دوستان آقای زرین نگار داره رو یه پروژه سنگین کار میکنه و خیلی وقت نمیکنه که به سایت برنامه نویس سر بزنه .

دوستانی که با CheckedComboBox مشکل داشتن لطفا دقیق بگین مشکل شما کجاست ؟؟
    من خیلی راحت میتونم باهاش کار کنم اینم از CheckedComboBox من :

1- من نمی تونم دیتا را در این کنترل پر کنم
    2- می خواهم از این کنترل در گزارشگیری داینامیک استفاده کنم

حقیقتش من با VB کار می کنم و این تاپیک در این بخش از تالار وجود دارد و بخاطر همین کدی که در مثالی که آقای زرین نگار در مورد این کنترل قرار داده بود را در خطی که کاراکتر C را به عنوان پارامتر گرفته بود متوجه نشدم چون نفهمیدم از کجا تعریفش کرده بود.

کاربر دائمی آواتار mohammad_2039
    محل زندگی
    تهران

دوستان آقای زرین نگار داره رو یه پروژه سنگین کار میکنه و خیلی وقت نمیکنه که به سایت برنامه نویس سر بزنه .

دوستانی که با CheckedComboBox مشکل داشتن لطفا دقیق بگین مشکل شما کجاست ؟؟
    من خیلی راحت میتونم باهاش کار کنم اینم از CheckedComboBox من :

با تشکر از توجه شما دوست عزیز

اگه امکان داره کد sql مورد نیاز برای پر کردنش رو اینجا بنویسید مثلا با استفاده از یک sqlcommand چطوری میشه CheckedComboBox رو پر کرد.
    فرض کنید یه کمبو باکس معمولی داریم و اینظوری پر میکنیم

private void Test()
    {
    try
    {
    comboBox1.Items.Clear();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select test1 from tbl_test ", sqlConnection1);
    sqlConnection1.Open();
    SqlDataReader r = cmd.ExecuteReader();
    while (r.Read())
    {
    comboBox1.Items.Add(r["test"].ToString());

}
    cmd.Dispose();
    r.Close();
    sqlConnection1.Close();
    }
    catch (SqlException ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Errors[0].Message);
    }
    }

مثلا CheckedComboBox در کامپوننت DevExperess هم دقیقا به همین شکل پر میشه اما مشکلش اینه که راست به چپ نمیشه.
    حالا با این روش CheckedComboBox جانوس رو چطوری باید پر کنیم.
    با تشکر فراوان

نقل قول نوشته شده توسط mohammad_2039 مشاهده تاپیک
    با تشکر از توجه شما دوست عزیز

اگه امکان داره کد sql مورد نیاز برای پر کردنش رو اینجا بنویسید مثلا با استفاده از یک sqlcommand چطوری میشه CheckedComboBox رو پر کرد.
    فرض کنید یه کمبو باکس معمولی داریم و اینظوری پر میکنیم

private void Test()
    {
    try
    {
    comboBox1.Items.Clear();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select test1 from tbl_test ", sqlConnection1);
    sqlConnection1.Open();
    SqlDataReader r = cmd.ExecuteReader();
    while (r.Read())
    {
    comboBox1.Items.Add(r["test"].ToString());

}
    cmd.Dispose();
    r.Close();
    sqlConnection1.Close();
    }
    catch (SqlException ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Errors[0].Message);
    }
    }

مثلا CheckedComboBox در کامپوننت DevExperess هم دقیقا به همین شکل پر میشه اما مشکلش اینه که راست به چپ نمیشه.
    حالا با این روش CheckedComboBox جانوس رو چطوری باید پر کنیم.
    با تشکر فراوان
    دوست عزیز این با کمبو باکس معمولی فرق در واقع برای اینکه اطلاعات خودتون رو چک کمبوباکس بتونید پر کنید اول باید برید توی DropDown Designer بعدش ستون های مورد نظر رو درست کنید (با توجه به توضیحات آقای زرین نگار)
    برای یادآوری خودم قدم به قدم کاری که انجام دادم رو براتون مینویسم .
    ابتدا تو قسمت DropDown Designer میریم Columns رو انتخاب میکنیم تا بتویم ستون های خودمون رو روی دراپ داون داشته باشیم
    اولین ستون : Selector نامگذاری کردم با خصوصیات :
    ActAsSelector : True
    BoundMode : UnBoundFetch

قسمت اول اجبرایست بقیه ستون ها با توجه به برنامه خودتون ادد میکنید ولی خصوصیات آنها باید به اینصورت باشد :
    ActAsSelector : False
    BoundMode : Bound

بعدش من یه Linq To Sql Classes اضافه کردم و جدول مورد نیاز خودمو اضافه کردم بهش
    بعد از ذخیر میریم سراغ کد نویسیش :

using System.Linq;

var lq = new DataClasses1DataContext();
    var dt = lq.Mozos.Select(c => new { c.MozoNum, c.MozoName });
    checkedComboBox1.DropDownDataMember = "Mozos";
    checkedComboBox1.DropDownValueMember = "MozoNum";
    checkedComboBox1.DropDownDisplayMember = "MozoName";
    checkedComboBox1.DropDownDataSource =dt;

اینم لینک دانلود برنامه

اگه بازم نتونستید انجام بدید اگه امکانش هست که برنامه خودتون رو برام بفرستید اگه نه که دقیقا همون کارهایی که انجام دادید تو یه برنامه جدید انجام بدید بعد بفرستید .

محل زندگی
    تهران

دوست عزیز این با کمبو باکس معمولی فرق در واقع برای اینکه اطلاعات خودتون رو چک کمبوباکس بتونید پر کنید اول باید برید توی DropDown Designer بعدش ستون های مورد نظر رو درست کنید (با توجه به توضیحات آقای زرین نگار)
    برای یادآوری خودم قدم به قدم کاری که انجام دادم رو براتون مینویسم .
    ابتدا تو قسمت DropDown Designer میریم Columns رو انتخاب میکنیم تا بتویم ستون های خودمون رو روی دراپ داون داشته باشیم
    اولین ستون : Selector نامگذاری کردم با خصوصیات :
    ActAsSelector : True
    BoundMode : UnBoundFetch

قسمت اول اجبرایست بقیه ستون ها با توجه به برنامه خودتون ادد میکنید ولی خصوصیات آنها باید به اینصورت باشد :
    ActAsSelector : False
    BoundMode : Bound

بعدش من یه Linq To Sql Classes اضافه کردم و جدول مورد نیاز خودمو اضافه کردم بهش
    بعد از ذخیر میریم سراغ کد نویسیش :

using System.Linq;

var lq = new DataClasses1DataContext();
    var dt = lq.Mozos.Select(c => new { c.MozoNum, c.MozoName });
    checkedComboBox1.DropDownDataMember = "Mozos";
    checkedComboBox1.DropDownValueMember = "MozoNum";
    checkedComboBox1.DropDownDisplayMember = "MozoName";
    checkedComboBox1.DropDownDataSource =dt;

اینم لینک دانلود برنامه

اگه بازم نتونستید انجام بدید اگه امکانش هست که برنامه خودتون رو برام بفرستید اگه نه که دقیقا همون کارهایی که انجام دادید تو یه برنامه جدید انجام بدید بعد بفرستید .
    با تشکر از زحمات شما متاسفانه موفق نشدم. من نمونه خودم رو می فرستم اگه ممکنه همین رو واسم درست کنید. بازم ممنونم
    proj.rar

سلام دوستان
    خواهش میکنم کمکم کنید مشکلم رو حل کنم من 4 تا مشکل دارم
    1- من میخوام یک comboBox در یکی از ستونهای gridEX داشته باشم که اطلاعاتش از یه جدول دیگه میاد و به ازای هر رکورد اون جدول داخل اون comboBox همون رکورد نشون داده بشه
    مثال میزنم
    مثلا ما دو جدول گروه و زیرگروه داریم ، گروههای ما هست علمی ، تخصصی و پایه
    و به ازای هر گروه چند زیر گروه داریم (مثلا به ازای گروه علمی زیرگروههای ریاضی و فیزیک وجود دارن) حالا توی گرید میخوام 2 تا ستون نشون داده بشه،ستون اول گروه ها رو توی یک comboBox نشون بده و ستون دوم یه ستون معمولی باشه که بلدم
    اما نحوه قرار دادن یک comboBox شامل یک جدول دیگه رو بلد نیستم
    عکس مربوطه رو میزارم جایی که مستطیل آبی گذاشتم جایی هست که میخوام comboBoX اونجا باشه

مشکل 2
    یک سری ستون توی GridEx مخفی هستند که من اونها رو ساختم و مخفی کردم که کاربر نبینه مثل ستون code
    و خاصیت visible و showInFieldChooser این ستونها false میباشد.
    اما توی ابزار ّFilter این فیلدها نشون داده میشن و من نمیخوام کاربر این فیلدها رو ببینه آخه فیلدهای کنترلی هستند و فقط برنامه نویس باید ببینه
    تصویر زیر نشون میده ، جایی که کادر قرمز کشیدم

مشکل 3
    چجوری میشه با این گرید مستقیما رکورد جدید اضافه کرد؟
    من خاصیت AllowAddNew رو true کردم ، یه سطر برای ورود مقادیر بالای بقیه سطرها نشون داد، مقدار گذاری میکنم اما نمیدونم چجوری ذخیرش کنم
    به ذهنم رسید که مقدار های وارد شده توی اون سطر رو توی چندتا متغیر بریزم و بفرستم به بانک (یعنی خودم دستی بنویسم) اما به اون سطر و مقدارهاش دسترسی ندارم نمیدونم اون سطر رو چجوری مقداراشو بخونم
    با بقیه سطرهای گرید فرق داره مقدار بقیه سطرها رو میتونم بخونم اما اون سطر فرق داره !نمیدونم!
    تصویر زیر مستطیل قرمز اون سطر رو نشون میده که گرید هم سمت راست اون یک * قرار داده

مشکل 4
    همینطور ویرایش کردن رو هم توضیح بدید، یعنی کاربر مقدار یک cell رو تغییر میده و بعد از زدن دکمه save اون مقدار جدید بشینه توی بانک

با تشکر از دوستان

نقل قول نوشته شده توسط mohammad_2039 مشاهده تاپیک
    با تشکر از زحمات شما متاسفانه موفق نشدم. من نمونه خودم رو می فرستم اگه ممکنه همین رو واسم درست کنید. بازم ممنونم
    proj.rar

دوست عزیز شما کدتون مشکلی نداشت فقط مشکلتون سر همون DropDown Design بوده
    لطفا همون طوری که گفتم طراحی کنین
    هر چند تو این لینک پایین هم دوباره میتونین تو برنامه خودتون ببینید
    ایشالله که به مشکلی بر نمیخورید .
    لینک برنامه

محل زندگی
    تهران

با سلام
    آیا DateTimePiker جانوس شمسی میشه ؟

کاربر دائمی آواتار k1csharpdeveloper
    محل زندگی
    4باندی مهرشهر کرج

طریقه اضافه کردن یک علامت + بزرگ در یک ستون از گرید و ...

طریقه اضافه کردن یک علامت + بزرگ در یک ستون از گرید و با فشردن هر چک باکس که در خارج از گرید طراحی شده است شماره ای در ستون در همان قسمت اضافه شود (درشکل مشخص است ) مثلا با انتخاب شماره 2و3و6 در قسمت بالا سمت چپ در نمای + روی فرم همان اعداد در گرید در همان قسمت اضافه شود
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

محل زندگی
    4باندی مهرشهر کرج

میخواهم بافشردن علامت فلش سمت راست گرید ویو در زیر آن سطر از جدول فرزند مرتبط در دیتابیس فیلدهای

مرتبط را اضافه نماید و یا اگر مثال و یا sample ای در این زمینه با جانوس دارید برایم ارسال نمایید با تشکر فراوان از کمکهای شما و تشکر از تاپیک واقعا حرفه ای و مفید شما
    (با کلیک روی فلش این اتفاق میفتد)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله k1csharpdeveloper : پنج شنبه 26 مرداد 1391 در 23:04 عصر

کاربر دائمی آواتار alias136790
    محل زندگی
    جنوب

سلام
    1.من میخوام تمام ردیف های جدول رو حذف کنم.
    با دستور زیر فقط میشه یه ردیف رو حذف کرد:
    GridEx1.delete();
    کسی راه حلی داره، کمک کنه.

2.من چون نتونستم ردیف ها و سلول های جدول رو مقدار دهی کنم ،
    از یه دیتا گرید دیگه بغیر از جانوس استفاده میکنم (دیتا گرید کامپونت کلیک)
    خب استفاده از دو تا دیتا گرید متفاوت یکی جانوس و دیگری کلیک ، سرعت لود فرم رو پایین نمیاره؟

من تازه به این تاپیک سر زدم نمی دونم تا بحال در این بازه صحبت شده است یا خیر آیا این نرم افزار از کد دلفی هم پشتیبانی می کنه و می تونیم با زبان دلقی در اون کد بنویسیم ؟
    چطور به آخرین نسخه نرم افزار دسترسی پیدا کنم

محل زندگی
    گوشه کویر

نقل قول نوشته شده توسط alias136790 مشاهده تاپیک
    سلام
    1.من میخوام تمام ردیف های جدول رو حذف کنم.
    با دستور زیر فقط میشه یه ردیف رو حذف کرد:
    GridEx1.delete();
    کسی راه حلی داره، کمک کنه.

2.من چون نتونستم ردیف ها و سلول های جدول رو مقدار دهی کنم ،
    از یه دیتا گرید دیگه بغیر از جانوس استفاده میکنم (دیتا گرید کامپونت کلیک)
    خب استفاده از دو تا دیتا گرید متفاوت یکی جانوس و دیگری کلیک ، سرعت لود فرم رو پایین نمیاره؟
    با استفاده از این کد وقتی چند تا یا تمام رکورد ها را انتخاب می کنی می توانی آن ها را حذف و یا کارهای دیگری را اعمال کنی

کد VB

Dim CheckedRows() As Janus.Windows.GridEX.GridEXRow
    CheckedRows = Me.GridEX1.GetCheckedRows()
    If CheckedRows .Length = 0 Then
    Exit Sub
    Else
    Dim row As Janus.Windows.GridEX.GridEXRow
    For Each row In CheckedRows
    Next
    EndIf

کد C#‎‎‎

Janus.Windows.GridEX.GridEXRow[] CheckedRows;
    CheckedRows = this.GridEX1.GetCheckedRows();
    if
    ((CheckedRows.Length == 0)) {
    return;
    }
    else {
    Janus.Windows.GridEX.GridEXRow row
    ;
    foreach
    (row in CheckedRows) {
    }
    }

و برای پیدا کردن آی دی رکورد در حلقه با استفاده از کد زیر

row.Cells("Id").Value
    آخرین ویرایش به وسیله viper2009 : جمعه 27 مرداد 1391 در 19:15 عصر دلیل: تکمیل کد

محل زندگی
    گوشه کویر

نقل قول نوشته شده توسط mahdy.asia مشاهده تاپیک
    من تازه به این تاپیک سر زدم نمی دونم تا بحال در این بازه صحبت شده است یا خیر آیا این نرم افزار از کد دلفی هم پشتیبانی می کنه و می تونیم با زبان دلقی در اون کد بنویسیم ؟
    چطور به آخرین نسخه نرم افزار دسترسی پیدا کنم
    اگر منظورتون این هست که در IDE دلفی از آن می خواهید استفاده کنید؟ (که باید بگم اگر به رفرنس برنامه تون قابلیت اضافه شدن داشته باشه چرا که نه (بعید می دونم) و تست کنید.

دوستان کسی نیست که بتونه مشکل منو حل کنه؟
    چقد خوب میشد اگر مدیران سایت یه نیم نگاهی هم به این پست مینداختن
    احساس میکنم قبلن پاسخگویی توی این سایت خیلی بهتر بود
    کسی وظیفه ای نداره که جواب من و امثال منو بده اما اگه یه کاری رو شروع میکنید نصفه رها نکنید ، آقای زرین نگار خیلی زحمت کشیدی که تا همینجا آموزش دادین اما من و خیلی ها یه پروژه هایی رو استارت زدیم به این امید که این آموزش به یه جایی میرسه
    باز هم میگم اصلن جای گله وجود نداره چون من و امثال من اشتباه از خودمونه که روی کسی غیر از خودمون حساب میکنیم
    اگر کسی از مدیران این مطلب رو میبینه لطفا منو از این تالار حذف کنه.مرسی
    با تشکر

اگر منظورتون این هست که در IDE دلفی از آن می خواهید استفاده کنید؟ (که باید بگم اگر به رفرنس برنامه تون قابلیت اضافه شدن داشته باشه چرا که نه (بعید می دونم) و تست کنید.
    اگر جانوس یکسری کامپوننت برای سی شارپ هست که هیچ اما اگر developer است می تونه این قابلیت رو داشته باشه که با چند زبان بتوانیم توی اون کدنویسی کنیم لطفا یکی برای من توضیح بده

کاربر دائمی آواتار alias136790
    محل زندگی
    جنوب

سلام
    اگه آموزش هایی که برای جانوس تو این تاپیک گذاشتن رو نگاه کنین:
    من میخوام تو قسمت VW_Person
    بین ribbon و gridex یه uigroupbox بذارم که بتونم تو اون کارایی مثل جستجو و رفتن به 10 رکورد بعدی و... انجام بدم.
    میشه این uigroupbox رو گذاشت ولی وقتی VW_Person رو میفرستم به MainForm این uigroupbox غیر فعال هست و مکانش تو فرم تغییر میکنه من حتی Modifire اشیائ رو true گذاشتم ولی باز کار نمیکنه.

کاربر دائمی آواتار reza_Nazem
    محل زندگی
    تهران

سلام
    من یک پروژه جدید رو با جانوس نوشتم و خیلی هم خوب از کار در اومد

فقط چند تا مشکل کوچک داره که شاید شما هم به اون برخورد کرده باشید ؟

من چند تا کامپوننت نوشتم که از کنترل های جانوس به ارث می برد ، در همه آنها یک مشکل بزرگ داشتم که خیلی دستم رو می بست
    من برای بعضی از کارها مجبور بودم متد (WndProc(ref Message m را override کنم مشکل از اونجا ناشی می شد که مسیج هایی که کنترل های جانو س برمی گرداندند با مسیج های ویندوز متفاوت هست مثلا اگر رویداد KeyDown مسیج 101 رو بر می گردونه ( در کنترل های استاندارد VS ) ، کنترل های جانو س در هنگام keydown مسیجی با شماره 101 بر نمی گردونند ، یه سری مسیج بر می گردونند که معلوم نیست چی هست
    این واقعا برای من مشکل ساز شده و نمی دونم چه طوری باید این مسئله رو حل کنم

سلام
    یه مشکلی با gridex برام پیش آومده
    من تو حالت binded به صورت زیر میخوام یه رکورد به gridex اضافه کنم

gridEX1.AllowAddNew = Janus.Windows.GridEX.InheritableBoolean.True;
    gridEX1.MoveToNewRecord();

gridEX1.SetValue(1, editboxUserName.Text);
    gridEX1.SetValue(2, uiComboBox1.SelectedValue);
    gridEX1.SetValue(3, uiComboBox2.SelectedValue);

gridEX1.MoveLast();
    gridEX1.AllowAddNew = Janus.Windows.GridEX.InheritableBoolean.False;

این کد درست کار میکنه ولی مشکل اینجاست که وقتی اولین رکورد قراره اضافه بشه پس از اجرای این کد رکرد اضافه شده تو gridex نمایش داده نمیشه ولی به محض
    این که یه کلیک روی هدر gridex انجام میدم رکورد نمایش داده میشه ، البته این مشکل رو فقط با رکورد اول دارم ؟

کاربر دائمی آواتار mandanim
    محل زندگی
    کرج

برای حذف ستونها
    gridEX1.RootTable.Columns.Clear();

پاک کردن ردیفها
    this.gridEX1.ClearItems();

رفتن به ردیف خاص
    gridEX1.MoveTo(i); 

مقدار دهی به سلولی خاص
    gridEX1.SetValue(u, "a");

اضافه کردن ستون
    gridEX1.RootTable.Columns.Add("واحد");

برای اضافه کردن ستون به یا Gridex باید ابتدا یک ROOTtable اضافه کنیم و بعد برای ایجاد ستونهای دیگر و ردیف
      gridEX1.RootTable.Columns.Add("abolfazl");
    object[] data = { "value0", "value1" };
    gridEX1.SetBounds(0, 0, 100, 200);
    gridEX1.BoundMode = BoundMode.Unbound;
    this.gridEX1.AddItem(data);

کاربر دائمی
    محل زندگی
    همین نزدیکیها

نقل قول: میخواهم بافشردن علامت فلش سمت راست گرید ویو در زیر آن سطر از جدول فرزند مرتبط در دیتابیس فی

نقل قول نوشته شده توسط k1csharpdeveloper مشاهده تاپیک
    مرتبط را اضافه نماید و یا اگر مثال و یا sample ای در این زمینه با جانوس دارید برایم ارسال نمایید با تشکر فراوان از کمکهای شما و تشکر از تاپیک واقعا حرفه ای و مفید شما
    (با کلیک روی فلش این اتفاق میفتد)
    با سلام
    در مورد این نمونه برنامه ، قبلا توضیح دادم و نمونه اون هم توی مثال هست
    شما یک childTable روی RootTable گرید اضافه میکنید و datamember اون رو برابر با نام Relation دو تا جدول قرار میدید و بعد ستونها رو بهش اضافه میکنید
    وقتی که رکورد رو باز کنید زیرش رکوردهای متناظر با اون باز میشه

کاربر دائمی
    محل زندگی
    همین نزدیکیها

با سلام خدمت همه دوستان

بنده یک مدتی هست که درگیر پروژه ای شدم و فرصت ادامه مطالب رو نداشتم
    این تاپیک رو هم فراموش نکردم
    از تمام دوستانی هم که پاسخگوی بقیه بودن تشکر میکنم

بحث جانوس ادامه داره و من اطلاعات تکمیلی رو توی این تاپیک قرار خواهم داد فقط یه خورده دیگه از کار هام مونده که تمام بشه (انشاالله) برمیگردم و آموزش ها رو ادامه میدیم

یه چیزی که من توی پستهای این تاپیک خیلی بهش برخورد کردم ترس از استفاده در پروژه ها و رجیستر و از این حرف ها بوده که معمولا بین کلیه ابزار ها مطرح هست و هیچ ابزار کرک شده ای از این اتفاق ها در امان نیست فقط کم و زیاد داره و من توی چند پروژه ای که از این ابزار استفاده کردم مشکلی نداشتم
    دوم اینکه خیلی ها فکر میکنن که من یا امثال بنده از همه چی سر در میاریم و همه چی رو بلدیم و سوالات متفاوتی از تخصصی کردن ابزار میپرسن که باید بگم هر کسی که توی اون قسمت کار کرده باشه میتونه جواب بده و عدم اطلاعات و عدم نتیجه گیری نباید باعث ناامیدی بشه همه ما زمانی که درگیر پروژا ای هستیم و به مشکلی برخورد میکنیم اعصابمون میریزه به هم و کسی هم که نیست کمک کنه و آخرش هم سایت و مدیر سایت و ... مورد مرحمت قرار میدیم و میخواهیم که حذف مون کنن

سوم اینکه درباره کند بودن ابزار هایی مثل تلریک و دواکسپرس و ... قبلا هم گفتم 2 تا علت داره اول اینکه این ابزار ها با کد نویسی های زیادی انجام شده که همه دست به دست هم میده تا لود ابزار ها و تنوع استفاده از آنها سرعت برنامه رو کم کنه و دوم اینکه با داده ها بصورت آفلاین برخورد میکنن و باید شما داده های کامل رو بهش بدین تا ازش استفاده لازم رو ببرین مثلا یک گرید میزارید توی یک فرم و یک جدول حاوی 1000 رکورد رو بهش وصل میکنین و هر کدوم هم اگر بطور متوسط 10 تا رکورد زیر مجموعه داشته باشن جدول زیریش میشه 10000 رکورد و برای اینکه شما با کلیک روی رکوردی اطلاعات Child اون رو ببینید خوب همه 10000 تا رکورد رو لود میکنه تا بتونه نشون بده این هم تاثیر زیادی توی لود فرم ها و برنامه داره

توضیحاتی رو که توی این چند قسمت آموزش داده شده در حد مقدماتی بوده که با ابزار ها آشنا بشید و بتونید بصورت ابتدایی از ابزار استفاده کنید و با کمترین کد نویسی بیشترین بهره رو ببرید
    انشاالله اطلاعات تکمیلی و پیشرفته رو در قسمت دوم آموزش جانوس شروع میکنیم تا با کدهای بیشتری آشنا بشید.

بعضی از دوستان هم کارهای خاص میخوان با جانوس انجام بدن مخصوصا با گرید که مثلا + بزرگ رسم که معمولا توی نرم افزار دندانپزشکی استفاده میشه و شماره دندانها رو بصورت بالا و پایین و راست و چپ نمایش میده
    باید بگم که گرید جانوس هم مثل گرید های دیگه امکان اضافه کردن کنترل های شخصی رو داره و باید قبل از استفاده از گرید جانوس ، ابزار مورد نیاز رو اول بسازید و بعد وارد گرید کنید که چطوری توی گرید باید ابزار ها رو اضافه کرد میشه یک پارت از آموزش

مثلا برای Rating که چند تا ستاره میزارن و به تعداد مورد نیاز روشن یا خاموش میکنن و یا Progressbar و یا ابزار های دیگه

موفق باشید

با سلام و خسته نباشید خدمت اقای زرین نگار و دوستان
    من تازه این پروژرو دنبال کردم و قسمت ِ 8 برام یه سوالی پیش اومد که اینجا بنظرم بهترین جا برای گرفتن جوابم اومد .
    ازینکه سوالم مبتدیانست ، پیشاپیش عذر میخوام .
    در صفحه uc_person و متدهای fillDate و save برای ویرایش و ذخیره ، از کنترل مولتی کامبوباکس ِ استفاده شدم، ارور میگیره.
    به احتمال زیادم مربوط میشه به رفرنس این قسمت . اما من کرک و انجام دادم . . .
    در ضمن بقیه ابزار ها اوکیه ، فقط این قسمت اروره.
    حالا از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.
    امکان داره که دی ال ال مربوط به این ، پیدا نشده باشه ؟ اگه اره باید چیکار کنم ؟
    ممنون از شما

کاربر دائمی آواتار mandanim
    محل زندگی
    کرج

با سلام
    من آموزش درختی شما رو دیدم
    بسیار عالی ولی من نتونستم مشکلمو حل بکنم
    من دو تا table دارم که یک فیلدش مشترکه
    من می خوم یکیش والد باشه یکی دیگه فرزند
    نمیشه
    هر کاری کردم نشد
    یکجایی مشکل داره
    پیدا نکردم
    میشه دو تا table رو از صفر والد و فرزندشو درست کنید
    ممنون
    به امید جبران

نقل قول نوشته شده توسط roberto مشاهده تاپیک
    با سلام و خسته نباشید خدمت اقای زرین نگار و دوستان
    من تازه این پروژرو دنبال کردم و قسمت ِ 8 برام یه سوالی پیش اومد که اینجا بنظرم بهترین جا برای گرفتن جوابم اومد .
    ازینکه سوالم مبتدیانست ، پیشاپیش عذر میخوام .
    در صفحه uc_person و متدهای fillDate و save برای ویرایش و ذخیره ، از کنترل مولتی کامبوباکس ِ استفاده شدم، ارور میگیره.
    به احتمال زیادم مربوط میشه به رفرنس این قسمت . اما من کرک و انجام دادم . . .
    در ضمن بقیه ابزار ها اوکیه ، فقط این قسمت اروره.
    حالا از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.
    امکان داره که دی ال ال مربوط به این ، پیدا نشده باشه ؟ اگه اره باید چیکار کنم ؟
    ممنون از شما
    مولتی کامبوباکس رو مثل یک کامبوباکس معمولی مقدار دهی بفرمایید valumember و displaymember تون رو با دقیقا با دیتابیس مقداردهی کنید valumember رو به int32 یا هر مقداری که در دیتابیس به فیلدتون اختصاص دادید کنورت کنید نباید ایراد بگیره دقیقا کد خطی رو که ایراد میگیره بزارید

Convert.ToInt64(uCom_multicolom.SelectedValue)

سلام
    من یک فیلد داخل gridex اضافه کردم نوع string که داخل اون تاریخ رو نمایش میدم به این صورت yyyy/MM/dd HH:mm:ss
    میخوام بر اساس yyyy/MM/dd گروه بندی کنم
    برای اینکار باید چیکار کنم؟
    ممنون
    نکته: چون تاریخ هام هجری هست نمیتونم از DateTime استفاده کنم

محل زندگی
    4باندی مهرشهر کرج

سلام دوستان عزیزی که با جانوس دارید توی پروژه های ویندوزی خودتون کار میکنید من نیاز به یک تعین وقت توی برنامه مطبم دارم و نیازه که scaduler رو بهمراه calender فارسی کنم چون این دو تا بهم توی پراپرتی هاشون وصل هستن باید برای فارسی سازی چکار کنم ؟؟؟؟

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    هرجا که دلم خوش باشه

سلام من یه مشکلی دارم با این کنترل و اینه که
    تو سیستم خودم وقتی برنامه را اجرا میکنم که در اون از کنترل janus استفاده کردم مشکل ندارم اما وقتی رو سیستم مشتری اجرا میکنم خطا trial میده؟؟؟؟
    چی کار کنم؟؟؟؟؟

کاربر دائمی آواتار Restlesa
    محل زندگی
    تهران

کنترل ها رو روی سیستم مشتریت هم رجیستر کن ببین مشکلت حل میشه با نه ؟؟؟

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    هرجا که دلم خوش باشه

آخه قبلا هم exe میفرستادیم اینجوری نمیشد الانم exe قبلی داره بدون این مشکل کار میکنه اما exe جدید این مشکل رو داره
    واقعا هنگ کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام می خواستم تو گرید جانوس یک group box از رادیو باتن تو یکی از ستون ها بزارم .چطوری این کارو انجام بدم.

با سلام
    متاسفانه شما در ایجاد پروسیجر در گروه dbo قرارش داده اید شما دو اه دارید اول اینکه آن را حذف و مجددا آن را بسازیذ بدون درنظر گرفتن اینکه در چه گروهی باشد و یا اینکه در هرجا از آن استفاده میکنید dbo.نام آن را بکار ببرید

کاربر دائمی
    محل زندگی
    همین نزدیکیها

نقل قول نوشته شده توسط setareh masompoor مشاهده تاپیک
    سلام من یه مشکلی دارم با این کنترل و اینه که
    تو سیستم خودم وقتی برنامه را اجرا میکنم که در اون از کنترل janus استفاده کردم مشکل ندارم اما وقتی رو سیستم مشتری اجرا میکنم خطا trial میده؟؟؟؟
    چی کار کنم؟؟؟؟؟
    این مشکل در 2 حالت اتفاق می افته
    اول اینکه شما ویندوز عوض کردی و دوباره جانوس رو نصب کردی و کرک کردی ولی برنامه داره با نسخه بدون کرک ساخته میشه یعنی توی ویژوال نیومدی Tools مربوطه رو حذف کنی و دوباره کرک شده رو Add کنی بخاطر همین یه نسخه از Dll های اصلی رو جایگزین قبلی کرده

دوم اینکه طرف ویندوزش رو بروز رسانی کرده دوباره Dll ها رو براش کپی کن اگر نشد همون حالتی که برای رجیستر کردن استفاده میشه رو روی سیستم طرف انجام بده

با سلام
    من در child table گرید مشکلی دارم واینکه فقط خود root table اطلاعاتش نشان داده میشود و اطلاعات child table نشان داده نمیشود و من بصورت دستی با تکتیک linq انجام میدهم
    لطفا راهنماییم کنید

کاربر دائمی
    محل زندگی
    همین نزدیکیها

نقل قول نوشته شده توسط livd2002 مشاهده تاپیک
    با سلام
    من در child table گرید مشکلی دارم واینکه فقط خود root table اطلاعاتش نشان داده میشود و اطلاعات child table نشان داده نمیشود و من بصورت دستی با تکتیک linq انجام میدهم
    لطفا راهنماییم کنید
    اطلاعات child زمانی نمایش داده میشه که اسم لینک ارتباط بین دو جدول به عنوان DataMember لحاظ بشه یعنی باید دو جدول به هم ارتباط داشته باشن با یک اسم

بعد اطلاعات رو نشون میده

کاربر دائمی
    محل زندگی
    همین نزدیکیها

نقل قول نوشته شده توسط livd2002 مشاهده تاپیک
    با سلام
    متاسفانه شما در ایجاد پروسیجر در گروه dbo قرارش داده اید شما دو اه دارید اول اینکه آن را حذف و مجددا آن را بسازیذ بدون درنظر گرفتن اینکه در چه گروهی باشد و یا اینکه در هرجا از آن استفاده میکنید dbo.نام آن را بکار ببرید
    این قسمت نمیدونم برای چیه و سوال چی بود

با سلام
    با تشکر از جناب آقای زرنگار
    خیلی ممنون میشم که هرچه سریعتر به من کمک کنید چون بدجوری بخاطر این موضوع تو کار گیر کردم
    و من حتی از view هم استفاده کردم ولی نشده
    با تشکر

با سلام
    آقای زرگز ممنون میشم که با استفاده از تکه کدی این حالت را به من نشان بدهید چونکه از هر شکلی که استفاده میکنم نمیشه و فقط میخواهم که از linq باشه
    با تشکر

محل زندگی
    4باندی مهرشهر کرج

سلام دوست عزیز من هم اول ها این قکر رو میکردم و از char(10استفاده کردم بعدا فهمیدم که اشتباه بزرگی کردم باید از date استفاده کنی توی sql2008 بعد بیای موقع خوندن گرید یکباره نخونی که میلادی رو نشونت بده و بیای سطر به سطر بخونی و اون تاریخ رو تبدیل به شمسی کنی بعد نمایش بدی

کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه

نقل قول نوشته شده توسط zarrinnegar مشاهده تاپیک
    قسمت هفدهم : نمایش جمع مقادیر در گرید

ضمیمه 81280
    ضمیمه 81281
    سلام
    امکان داره یک نمونه بزارید برای این قسمت
    ویا این نمونه برام اصلاح کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله HAMRAHSOFT.IR : یک شنبه 08 بهمن 1391 در 23:18 عصر

کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه

دوستان کسی این روش انجام نداده؟

صفحه 6 از 8 اولاول ... 45678 آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. دانلود کنید : آموزش نحوه استفاده از ReportViewer
    نوشته شده توسط ezamnejad در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1394, 11:56 صبح
  2. مقاله: دانلود آموزش نحوه استفاده از FreeTextBox
    نوشته شده توسط ezamnejad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 35
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1391, 00:17 صبح
  3. آموزش: اموزش نحوه استفاده از پارامتر ها
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 08 تیر 1389, 16:22 عصر
  4. آموزش نحوه استفاده از کنترل های AccessDataSource و SqlDataSource
    نوشته شده توسط DeveloperStudio در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 تیر 1388, 01:07 صبح
  5. آموزش نحوه استفاده از ُSQL SERVER در delphi !
    نوشته شده توسط ghaem در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 14 آذر 1384, 18:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •