نقل قول نوشته شده توسط M.KH-SH مشاهده تاپیک
دوست عزیز امنیت خیلی مهم هستش اگه که مهم نیست پس یک iis بریز و با استفاده از find file به راحتی با استفاده از asp فایل ها رو نمایش بده و فایل asp رو هم بکگراند سیستم های دیگه بزار.

کدوم دانشگاهی یک سر بیام :)
به احتمال زیاد و به استنباط من ، اینکه میگن امنیت مهم نیست منظورشون فقط در این مورده
اگه شما بخواید یک سری کتاب الکترونیک رو تو دانشکاه رو سیستم های رایانه ای و شبکه داخلی اون بیسن دانشجویان به اشتراک بذارید مهم نیست اون ها از چه طریقی به اون فایل ها دسترسی دارن فقط ممکنه مجوز حذف و ویرایش نداشته باشن
و حالا ایشون می خوان برای این کتاب های دیجیتالی یه سیستمی هم طراحی کنن (مثلا بخشی از یه برنامه بزرگتر دیگه هست)
اگه یکم فکر کنیم این که دانشجو فایل رو باسیستم ما بگیره یا از MyComputer بره و خودش یه دور تو فایل بزنه مسئله ای نداره چون هدف دادن کتاب به دانشجو هست و کتاب ، فیزیکی هم نیست که بگیم میزنه زیر بغلش میبره
شما هم که روی IIS یا WCF و ... تاکید دارید ، همون طور که گفتم اون ها یک مشکل اساسی دارن اونم عدم دسترسی مستقیمه
فرض کنید دانشجو یه کتاب رو دیده می خواد قبل از زدن اون توی فلش باز کن و ببینه همون چیزی هست که می خواد یا نه . تو روش هایی که شما گفتید باید اول کل فایل بیاد رو سیستم کلاین (که ممکنه یه کتاب حجیم باشه) بعد دانشجو بتونه بازش کنه! اما تو Sharing نیازی به این دانلود نیست و میشه از همون مسیر بازش کرد
من این نوع دسترسی ها را با WCF,Web Service ,FTP تست کردم و همشون همین مشکل رو دارن