جانوس توی ویندوز 8 کرک نمیشه چیکار کنم
جانوس توی ویندوز 8 کرک نمیشه چیکار کنم
آقای زرینگار لطفا کمک کنید
عکس 1 برای کرک کردن توی ویندوز 8
با سلام ، با تلاش شبانه روزی دوستان مشکل ک ر ا ک Janus 4 حل شد:
و قسمت آخر ، با توجه به شرایط تحریم ها و... از نظر شرعی وقانونی مشکلی نداره.
بعد از استفاده از ریبون من این مشکل برام ایجاد میشه !
janus-ribbon.jpg
فقط یه اخطار باعث میشه که designer بالا نیاد و با ignore کردن تمام محتویات ribbon پاک میشود
نسخه دات نت باید 4 به بالا باشه
اگر هست مطمئنا در ست ک ر ا ک نکردید بعد از کپی همه فایل ها تو مسیر نصب janus فقط فایل rejister اجرا کنید وسیستم رو ریسیت کنید .رو ده تا سیستم تست شد
بخصوص دوستانی که می گفتن تو vs2010 جواب نمی ده
فقط همین ریبون به این صورت هست و بقیه به درستی کار میکنند مشکلی هم ندارند
من فکر میکنم چون از قبل مشکل داشته(ک ر ا ک قبلی) الان با وجود این که این ک ر ا ک رو هم اجرا کردم باز هم مشکل داره و نمی دونم چطور درستش کنم
نه این مشکلی که برای من پیش اومده مثل اینکه درست بشو نیست !
حتی VS رو هم پاک کردن دوباره نصب کردم !
با ریبون مشکل داره !
janus-ribbon.jpg
با سلام
دوستان چطور بگم در گرید جانوس بره جمع یه ستون خاص رو در زیر آخرین رکورد جانوس همون زیر ستون مورد نظر قراربده؟
دوستان من این کامپوننت رو نصب و کرک کردم ولی وقتی میخوام ازشون استفاده کنم این ارور رو میده:
http://upload.tehran98.com/img1/oilq4r7qavl09qyn64.png
بازم ارور میده
من هم از دوتا کام\وننت استفاده میکنم هم کرک نشده
میشه نحوه کرک جانوس رو بزارید؟
دوستان کسی نیست به داد ما برسه؟
سلام
چطور میتونم مثل گرید ویو معمولی با for سلولها رو چک کنم ؟ یعنی row و column مورد نظر رو از بالا به پایین بررسی و در صورت لزوم اصلاح کنم سلول رو
سلام دوستان در مورد ابزار visualStyleManager هم توضیح بدید چطور دربرنامه ازش استفاده کنم
با سلام به همگی و تبریک پیشاپیش سال نو به همگی
جدیدترین ورژن کامپوننت جانوس (فول ورژن و لینک مستقیم با سرور پر سرعت) در این پست خدمت دوستان
تشکر یادتون نره
سلام دوستان کسی نیست در مورد ابزار visualStyleManager کمکم کنه و چطور دربرنامه ازش استفاده کنم لطفا اگه لینکی هست معرفی کبید
دوست گرامی سلام
من وین 8 رو نصب کردم و جانوس رو توی اون گذاشتم او کرک کردم اما فایلها کپی کردم رجیستر بت رو اجرا کردم ولی وقتی برنامه رو اجرا کردم میگه تریاله چیکار کنم
ممنون
سلام دوستان
من در برنامم از گرید جانوس استفاده کردم اما میخوام در اون از dropdown استقاده کنم و خودم یکسری مقادیر ثابت رو بدم
اما جایی این مطلب ندیدم
کسی میتونه به من کمک کنه؟
ممنون
سلام. من آموزش ها رو کامل انجام دادم . ولی وقتی رو دکمه های پرسنل یا واحد در فرم اصلی کلیک می کنم . نزدیک به 20 ثانیه طول میکشه تا منوی هاش بیاد و هیچ داده ای هم در فرم اضافه کردن نمی تونم وارد کنم.حتی سورسی هم که اینجا گذاشته شده امتحان کردم نمی شد.
ممنون میشم کسی بتونه راهنمایی کنه.
با تشکر
با سلام.
دوستان چطور میشه سطرهای گرید جانوسو بر اساس شرطی خاص رنگی کرد.مثلا بگیم سطرهایی که نامشون علی هستو برو قرمرز کن(فقط سطرهایی که نامشون علی باشه)
سلام خسته نباشید
در قسمت چهاردهم فایل های که جهت اموزش گذاشته اید نیاز به part6 دارند
با تشکر از آموزش بسیار عالیتان
من به یک چیز معتقد هستم که هرکسی علم خود را به اشتراک می گذارد ادم بسیار بزرگ که در اینده شخصی تاثیر گذار می شود
با سلام خیلی مطلب مفیدی بود
سوال چه جوری میشه یک دراپ دان چند ستونه درست کرد که با تایپ در ان دراپ دان مقادیری را که همخوانی دارند را برایمان لیست کنه ؟
جایی هست سایر کامپوننت های جانوس را آموزش بده فارسی یا انگلیسیش مهم نیست
مرسی
سلام از اموزش هایی که گذاشتید ممنون
ولی ÷ارت سری 5 در اپلود ایراد داره و اجازه باز شدن نمی ده لطفا دوباره می شود اپلود کنید
سلام من هر چی که تایپ می کنم مثلا در گذاشتن تایم و تاریخ با خطا مواجه می شوم لطفا اسم رفرنس ها را بیاورید تا اضافه کنم
با سلام خدمت دوستان گرامی
لطفا اگر در خصوص schedule جانوس مطالبی می دونید نیز قرار دهید
باتشکر
با سلام چطوری میشه ستون های گرید جانوس به صورت اتومات بر اساس دیتاستی که بهش پاس داده میشه ایجاد بشه تو گرید معمولی اینو ست میکردم اینجا باید چی کار کنم ؟
AutoGenerateColumns=true
مرسی
با سلام
دوستان من میخواستم بدونم چطور در گرید جانوس می توان اندازه سلول هارو متناسب با متن داخلشون ست کرد
من سلول ها را Autosize قرار داده ام و برای هر سلول گزینه WordWrap را True کردم
ضمناً می تونید ToolTip را فعال کنید.
آخرین ویرایش به وسیله viper2009 : یک شنبه 06 مرداد 1392 در 00:48 صبح دلیل: غلط املائی
viper جان درست نشد.گریدم اصلا warp نداره
عذر خواهی می کنم بخاطر غلط املائی
برای تک تک فیلد ها گزینه WordWrap را باید True کنی و اگر نمی خواهی سلول ها را Wrap کنی، می تونی برای گرید بطور کلی (بطور کلی) فیلد CellTooTip را برابر TruncatedText قرار بده تا با اشاره ماشه بر روی هر فیلد متن ناقص در تول تیپ بصورت کامل نشان داده شود.
مرسی از دوست خوبمون
این صحبت شما مشکل منو حل نکرد
دوستان دیدیددر گرید خودvs میشه در لود فرم عرض هر سلول گرید رو ست کرد؟میخوام واسه گرید خود جانوسم یه همچین کاری کنم.کسی هست کمک کنه؟
من این آموزشای آقایزرین نگاروووو میخوااااااااااااااااااااا اااااااااااااام
دان لود نمیشه