نقل قول نوشته شده توسط ali.bahrami مشاهده تاپیک
دوست عزیز این سایت برای این طراحی شده که افراد تازه کار که بقول شما!!!! تازه با for آشنا شدن بیان و مطلب یاد بگیرند و در ضمن این را هم بگم هیچکس نمیتونه بگه که توی برنامه نویسی هیچ مشکلی نداره بالاخره یه جایی کارش به مشکل برمیخوره.
هرکسی هم که میاد توی این سایت یک مطلب آموزشی میزاره و یا جواب سوال کسی را میده هیچ منتی نداره. پس اگر شما قصدتون آموزش هست کاری به دیگران نداشته باشید اگر هم که نه پس دیگه بحثی نیست.
موفق و سربلند باشید.

ali.bahrami عزیز من قصد توهین به کسیو ندارم همه واسم قابل احترامن منظور من فقط به کسانی بود که به جای توجه به اموزش سورس خاستن. خوب به چیزی که خاستن رسیدن این دوستانی که خودشونو بالا تر از دیگر کاربرا دونستن حالا بیان پاسخ سوالاتم بدن
افراد تازه کار که بقول شما!!!! تازه با for آشنا شدن بیان و مطلب یاد بگیرند ::: فرمایش شما درسته اما متاسفانه بعضی ها اینجو نیستن.
در مورد این تاپیک چیزی که به من نمیرسه همین که ببینم چند نفر عاقمند تونستن چیزی رو یاد بگیرن واسه من باعث شادیه
اما احترام به روش اموزش دیگران یه اصله که اینجا کسی بش توجه نکرد. من تو پست 29 قضیه رو روشن کردم اما باز دوستان کم لطفی کردن.
یه سوالو شما جواب بدین:
روش اموزش من بهتر بود یا کاری که این دوستمون کردن
این یک نمونه سورس هست .
http://uplod.ir/sz5yeterqohd/Auto-An...ld.ir_.zip.htm
دایلر داره. قابلیت ثبت کلیدهای فشرده شده. پخش صدا و ...
فقط انگار رو ویندوز اکس پی درست اجرا میشه .
بازم دوستان تست کنن
سورسی که حتا 1 خط توضیح در رابطش داده نشده. و اصلا به این تاپیک مربوط نمیشه کامپوننت اون برنامه Tapi هستش جدا از این موارد سرشار از خطا
اگه دوستان روش منو میخان که در خدمتشون هستم
و تنها دلیلشم اینه که هیچ رفرنس کاملی در این زمینه نیست
اگه تو همین سایت بگردین از سال 84 تا به حال کسی یه اموزش کامل نزاشیه در این مورد....