از همه دوستان تقاضا میکنم لینک این تاپیک رو توی امضاشون بگذارن تا در همه پستها دیده بشه.
سلام
من فکر میکنم ظرفیت سایت برنامه نویس همینقدر باشه. نباید انتظار داشت عده زیادی از کاربران خودشونو با نظر ، سلیقه و یا پیشنهاد ما همسو و سازگار کنند. برای تشکیل یک گروه منسجم باید بتونیم منابع موجود را مدیریت کنیم . وگرنه هر کسی میتونه رهبر خوبی باشه (حد اقل هر کسی خودشو رهبر خوبی میدونه). من در پست های قبلی خدمت شما عرض کرده بودم که تعداد افراد موافق کم خواهند بود و پیشنهاد دادم چند جلسه اول را به صورت آنلاین برگزار کنید . فکر میکنم ممکنه تعداد استقبال کنندگان و حاضرین در کنفرانس های آنلاین گروه حتی از مرز 30 نفر هم بگذره . بعد از چند کنفرانس آنلاین میتونید فراخوان نشست حضوری در اصفهان یا هر جای دیگری که شرایط مهیا بود را بدهید. احتمالا در اون صورت تعداد شرکت کنندگان بیشتر از 5 نفر خواهد بود.
بد نیست که به صورت آزمایشی هم که شده یک بار این روش را تست کنید
پیشنهاد خوبیه. اما قبل از امتحان کردن این روش، از دوستان تقاضا میکنم اگه در سایر انجمنها مثل MajidOnline و... هم عضو هستن، لینک این تاپیک رو توی اون انجمنها هم بگذارن ببینیم اوضاع چطور پیش میره؟
سلام.واسه آنلاین منو دوستمم هستیم![]()
نمایشگاه کتاب به طور رسمی اعلام شد که در اردیبهشت ماه برگزار میشه و زمان زیادی تا اون موقع نمونده . برای شروع، تاریخ و قرار و دور همی رو در همون نمایشگاه اعلام کنید تا استارتی باشه برای کارهای بزرگتر .
پول این بچه هایی هم که ثبت نام کردن رو واسه کل بچه ها کیک و ساندیس بخرید (بچه هایی که پول دادن قبول) :ی
آخرین ویرایش به وسیله رضا قربانی : دوشنبه 19 فروردین 1392 در 09:02 صبح
توی تهران یا اصفهان؟
تهران رو که من خودم شخصاً بخاطر مشغله کاری نمیتونم بیام ولی اگه دوستان میخوان تهران باشه، مسئله ای نیست. هزینه ای که ثبت نام کنندگان عزیز پرداخت کردن رو هم به حسابشون برمیگردونم. حالا ببینیم تصمیم نهایی چی میشه.
هزینه رو که قراره برای بچه ها چیز میز بخرید :ی
شهرکی جون نمایشگاه کتابه ، یه روزم شده یکروز مرخصی بگیرید دور همی یه کم بار علمیمون رو ببریم بالا :ی شروعی میشه برای ایده های بزرگ و گروه قوی - تازه قراره به بچه ها DVD آموزشی بدید ، شما که استارتر هستید نیایین، پس کلا کنسلش کنیم بهتره .
در کل یه کم صبر و زود قضاوت نکنید ببینیم نظر بچه ها چیه چون هنوز یه مقداری وقت داریم تا با توجه به شرایط همه یه تصمیم درست بگیریم![]()
1+
آخه بحث صرفاً سر اومدن نیست. میخوایم بیایم جلسه بگذاریم. نمیشه که تو نمایشگاه قرار بگذاریم. مکان برگزاری جلسه که 50-40 نفر رو بشه جمع کنیم و راحت جلسه برگزار بشه و سر ساعت نخوان بیرونمون کنن و... هم هست. اصفهان که گفتم، بخاطر این بود که میتونم حتی یک روز کامل سالن رو رزرو کنم و حتی کارگاه آموزشی هم برگزار کنیم. وگرنه اگه فقط موضوع اومدن بود، من که از زاهدان پاشدم بخاطر یک دیدار یک ساعته اومدم، اینجا که فاصله یک چهارمه دیگه جای خود داره.
222222++++++
چقدر جالبه ! همون اتفاقی که برای بچه های تالار دات نت افتاد باز هم داره عینا اینجا اتفاق میافته ! انگار سرشت همه ما رو از یکجا برداشتند !
پارسال هم موضوع با یک همچین قول و قراری شروع شد و آخرش قرار شد همه علاقمندان توی نمایشگاه کتاب همدیگه را ملاقات کنند ! یادمه بعد از نمایشگاه هم شرکت کنندگاه عزیز دستاورد این جلسه را در حد چند عکس یادگاری و خوردن فست فود و خرید چند کتاب ارزیابی کرده بودند. تنها چیزی که در موردش صحبت نشده بود همون مسائل اساسی بود که در پست اول توسط آقای شهرکی ذکر شده و در تالار دات نتی ها هم مشابهش وجود داشت.
از من نشنیده بگیرید :
کسانی که به نمایشگاه کتاب میان برای خرید کتاب و صرفا بازدید از نمایشگاه میان . اگه بچه های سایت برنامه نویس را هم دیدند که چه بهتر ! چند تا عکس هم میگیرند و یه نهاری با هم میخورند و بعدش هم به خانه و شهر خودشون بر میگردند .
کسانی که به نشست اصفهان میان صرفا برای اهداف مذکور در پست اول همین تاپیک میان و وجود هر چیز حاشیه ای مثل کتاب ، فست فود ، عکس یادگاری ، محل استراحت و .... براشون در اولویت پایینتری قرارداره
در مورد کیک و ساندیس هم قابل شما رو نداره . شما نهار تشریف بیارید منزل ما .
آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : دوشنبه 19 فروردین 1392 در 11:05 صبح دلیل: با اجازه، بحث سیاسی ممنوع
آخرین بار توسط MMSHFE در تاریخ دوشنبه 19 فروردین 1392، ساعت 10:35 صبح ویرایش شده است دلیل: با اجازه، بحث سیاسی ممنوع
سیاست ما عین دیانت ماست!
بله البته به شرطی که منجر به مسدودشدن سایت نشه.
مگه تو تهرن نمیشه سالن رزور کنید؟!خاطر این بود که میتونم حتی یک روز کامل سالن رو رزرو کنم و حتی کارگاه آموزشی هم برگزار کنیم
تو تهران برگزار کنید جمعیت بیشتری میاد.(هرچی خودتون صلاح میبینید)
بله توی تهران هم میشه ولی من اونجا نیستم. سالن باید از چند روز قبل (شاید یکماه) رزرو بشه. اینطوری نیست که تا اومدیم تهران سالن رو در اختیارمون بگذارن. بعدش هم هزینه رزرو سالن توی اصفهان شاید یک چهارم تهران باشه. خیلی از سالنهای تهران رو هم اصلاً به مدت یکروز کامل در اختیار قرار نمیدن.
دوستان آقای شهرکی میگه که نمیتونه بیاد تهران شما چرا همش اصرار میکنین؟
والا خوب نیست.
الان 140 تا پست داده شده فقط 5،6 نفر ثبت نام کردن!!!
ایشون این همه زحمت میکشه وقت میزاره، رفتارهای بعضی کاربران خوب نیست به نظرم.
ایشون شرایط رو گفتن،حالا هرکسی که نمیتونه بره خب نره، من خودم دوست داشتم برم ولی چون فاصلمون زیاده (و دلایل دیگه) اصلا پستی اینجا ندادم چون جو خراب میشه.
دوستان هرکس که نمیتونه بیاد جو رو خراب نکنه.
منظورم فرد خاصی نبود.
شرمنده اگه یکم آتشی بود![]()
به صورت آنلاین هم میتونید رزور کنید مثلا نمونش سایت زیر که تقویم رزرو ها رو هم داره
http://sbuicc.ir/
http://sbuicc.ir/UserPage/ReserveScheduler.aspx
دوست خوبم zarifcomputer : هیچ موقع دات نتی ها رو با php کارهای عزیز مقایسه نکن و اصلا ربطی به ما نداره چی کار کردن یا نکردن . (مثل زندگی می مونه که می گن نباید با حرف های مردم زندگی کرد)چقدر جالبه ! همون اتفاقی که برای بچه های تالار دات نت افتاد باز هم داره عینا اینجا اتفاق میافته ! انگار سرشت همه ما رو از یکجا برداشتند !
آخرین ویرایش به وسیله رضا قربانی : سه شنبه 20 فروردین 1392 در 19:06 عصر
نمیدونم چی بگم. بگذارین یکم رک صحبت کنم. البته همین الآن بگم که کلی صحبت میکنم و منظورم اصلاً فرد خاصی نیست.
-----
خیلیها میگن مشکل هزینه داریم و نمیتونیم بیایم و... میدونید مشکل چیه؟ مشکل اینه که فکر میکنید قراره دور هم جمع بشیم و یکسری صحبتهای قشنگ ولی غیرکاربردی داشته باشیم و برگردیم خونه. نه دوست عزیز، مسئله اینجاست که میخوایم یک نهاد حمایتی تشکیل بدیم که دیگه اوضاع کاریتون طوری نباشه که واسه یه نشست کاری و رسمی، پول مسافرت و توجیبی نداشته باشین! میخوایم بگیم چرا اوضاع برنامه نویسی اینطوریه که بقالی درآمدش بیشتره ولی تو کشورهای دیگه اولین شغل پردرآمد دنیا، Web Development هست.
وقتی خودتون کار رو جدی نمیگیرین، انتظار دارین مشتری شما رو جدی بگیره؟ وقتی به اندازه یک جلسه و 500-400 کیلومتر راه اومدن واسه شغلت ارزش قائل نیستی، به قول دوستمون همون سبزی فروشی رو برو ادامه بده.
قراره حرفه ایها دور هم جمع بشن، تازه کارها هم بیان. بعد حرفه ایها بگن چیکار کردن که درآمد میلیونی دارن. تازه کارها هم مشکلاتشون و نکاتی که به ذهن خلاقشون میرسه و پیرمردهای این رشته دیگه حالش رو ندارن، مطرح کنن و انرژی جوانها و تجربه پیشکسوتها جمع بشه، از دلش یه نهاد بیاد بیرون که سر قیمتگذاری و قرارداد و... حامی برنامه نویسها باشه. نه اینکه صنف راه بندازیم حق عضویت بگیریم و هیچ خدماتی هم ندیم. اگه کسی این حمایتها رو خواست، خودش هم به ماندگاری نهادی که راه میفته کمک میکنه. اگر هم نخواست، مجبور نیست بیاد با استانداردهای این نهاد کار کنه. بره همون CMS دونه ای 50 هزار تومان نصب کنه و دلش هم خوش باشه که Web Developer حرفه ایه.
این هزینه و یکروز وقت رو شاید حداکثر 3-2 بار لازم بشه پرداخت کنید ولی بعدش دیگه به شغلتون به چشم یه کار جانبی نگاه نخواهید کرد. یه کار حرفه ای میشه. برای خودش استاندارد داره، اگه مشتری حقتون رو خورد، نهادی هست که شکایت کنید. اگه شما هم کار رو درست انجام ندین، قانون پشت مشتری خواهد بود. اگه پروژه گیرتون نمیاد، براتون پروژه تعریف میشه و پروژه های جمع آوری شده بین اعضا به نسبت عادلانه تقسیم میشه تا بیکار نمونید. دوره های آموزشی با قیمت مناسبتر از افراد عادی برای اعضا برگزار میشه. کارگاههای آموزشی مختلف توی شهرهای محل استقرار نهاد برگزار میشه که میتونید با هزینه خیلی مناسب شرکت کنید. دوره هایی که شاید فکرش رو هم نکنید بشه به این راحتی برگزار کرد. مثلاً من خودم دارم یکسری هماهنگیها با Zend انجام میدم که دوره ZCE رو توی ایران برگزار کنیم و برای آزمون بفرستیم یکی از کشورهای همسایه امتحان بدن. اصلاً فکرشو میتونید بکنید مدرک Zend رو توی ایران بگیرین؟
حالا باز بیاین بگین راه دوره و پول ندارم. خوب آخه شمایی که پول یک سفر کاری رو نتونستی از شغلت در بیاری، دلت به چی خوشه که اسمتو گذاشتی Web Developer ؟ اینم شد شغل؟ باور کنید کود فروشی درآمدش بیشتره. اگه عاشق شغلتی، باید اینو بدونی که عشق نون و آب نمیشه برات. یکم گرسنگی بکشی، عاشقی فراموشت میشه. اونوقت میری توی کار اداری که دوست نداری و 30 سال یک کار روتین و تکراری انجام میدی و آخرش هم به هیچ جا نمیرسی و کلی هم درد و بیماری و رماتیسم و... میاد سراغت و برمیگردی پشت سرتو نگاه میکنی میبینی اگه به شغلی که عاشقش بودی جدیتر نگاه میکردی و براش هزینه و برنامه میگذاشتی، الآن افسوس این سالها رو نمیخوردی.
-----
حالا ببینید کی گفتم، این پست هم کلی کامنت و ابراز احساسات ایجاد میکنه، آخرش باز بعد از چند پست میبینید یکی نوشته من دانشجو هستم، من پول ندارم، من فاصله ام زیاده و... و خلاصه اینکه نمیتونیم بیایم.
ایرادی نداره. من که درآمد خودم رو از این راه دارم. هرکی خواست بدونه چطور، پاشه بیاد توی نشست شرکت کنه. هرکی هم نمیخواد، بشینه تو خونه با WP و Joomla و... سایت بالا بیاره و اصلاً ندونه که با PHP میشه در عرض 1 روز با یک سرور قدرتمند، کل سایت ScienceDirect رو دانلود کرد و تمام مقالاتش رو گرفت و PDF ساخت و اینجور کارها هم از PHP بر میاد. اصلاً ندونه که چطور با PHP میشه بازی تحت وب ساخت. اصلاً ندونه که RapidLeech چطور نوشته شده.
-----
بگذریم، حرف زیاده و حوصله خیلیها کم.
اگر تهران بود من بودم : دی
تا اونجایی که میدونم ، اصولا کسائیکه اصالت ایرانی دارن ، اجازه شرکت در آزمون هم نمیدن .من خودم دارم یکسری هماهنگیها با Zend انجام میدم که دوره ZCE رو توی ایران برگزار کنیم و برای آزمون بفرستیم یکی از کشورهای همسایه امتحان بدن. اصلاً فکرشو میتونید بکنید مدرک Zend رو توی ایران بگیرین؟
بهرحال امیدوارم این مساله رو حل کنید ، چون واقعاداشتن یک گواهینامه معتبر برای هر برنامه نویس حرفه ای ، یه الزام هست .
آزمونی که زند برگزار میکنه چون در دو سطح هست (عمومی و اختصاصی zend فریم ورک) ، لذا گرفتن گواهینامه عمومی اش ، راحتتره .
متاسفانه گواهینامه هایی که میتونه یک برنامه نویس در شرایط فعلی بگیره گواهینامه های اختصاصی فریم ورک هایی چون کیک هست .
بهرحال خیلی خوشحالم که شما به این مساله اهمیت میدید .
در مورد دوستانی که مساله محل برگزاری رو بهانه میکنن ، مساله اینه حتی اگه توی شهر خودمون/خودتون هم برگزار میشد باز بهانه تراشی میکردید .
برنامه نویسی اونم از نوع تحت وب ، یک حرفه با گستره جهانی هست ، حالا شما نمیتونید دو تا شهر اینور اونور برید پس فردا توقع دارید ، توی کدوم شرکت معتبر کار کنید ؟ مغازه سر کوچه؟
جهانی فکر کنید .
هر وبسایتی بسازید در تمامی سطح دنیا قابل دسترس هست ، حیف نیست خود برنامه نویس قابل دسترس نباشه ، حالا نگیم در حد جهان ، ولی زشته به خدا .
من برای باز کردن حساب بانکی که شعبه اش توی شهر خودمون نبود 24 ساعت رفتم یک شهر دیگه و حسابو بازکردم و برگشتم ، چون نیاز به پرداخت آنلاین داشتم ، همین .
حالا چنین مساله مسافت فکر نکنم اسمش مشکل باشه ، برید توی اتوبوس ، بخوابید ، همین :) .
بقیه دوستانی هم که مساله هزینه (به خدا زشته) رو بهانه میکنن ، من 50درصد هزینه4 نفر رو تقبل میکنم .
من از همون دانلود مقالبه از سایت های ژورنال کلی پول نصیبم شد واقعا جای تاسف داره که بخوایم با همون وضع کلینگیمون ادامه بدیم
ما که دانش آموز هستیم و امتحانات چند وقته دیگه شروع میشه و باید دیپلم بگیریم چطوری بیایم . با این حرف شما باید از درسمون بزنیم و پاشیم بیایم؟!!(وقتی دیپلم نداشته باشیم دیگه این مطالب مفت نمی ارزه)
50 درصد دیگه 4 نفر رو هم من میگذارم. ببینیم این 4 نفر خوشبخت چه کسانی هستند. از الآن آمار بازدید و پاسخ این تاپیک رو زیر نظر بگیرین D:
منم ثبت نام کردم
ولی نه با تخفیف 50%
=)))))
حیف شد
دیر دیدم پست اقای شهرکی رو !![]()
ولی منکه میدونم میخورم به امتحانات دانشگاهنمیرسم بیام
امید به خدا
حیفم اومد در مورد بعضی ها کمی توضیح ندم . آخه اون بیچاره ها هم حق دارن و اینجا کسی نیست که از طرف اونا حرف بزنه ! با اجازه آقای شهرکی من میشم وکیل اون دسته از دوستان که در زیر شرح مختصری از وضعیت زندگیشونو با هم میخونیم
صبح زود ساعت 10 از خواب بیدار میشه و میره که صبحانه بخوره . میبینه نون نداره و نانوایی ها هم دیگه پخت نمیکنند . زنگ میزنه به سوپری محله تا براش دو تا کلوچه با شیر کاکائو بیاره در خونه تحویلش بده . بعد که صبحانه را میل فرمودند ، سیستم را روشن میکنه و میاد تو نت . میره یه سری به ایمیلش میزنه و بعدش هم سایت های 50 تومنی که بالا برده را هم چک میکنه و از خودش و شغلش راضی میشه !
بعدش اگه مجرد باشه به دوستش زنگ میزنه که با هم ناهار برن بیرون . وقتی از ناهار بر میگرده میبینه از آخرین 50 تومنی که تو جیبش بوده 25 تومنش پول ناهار خودش و دوستش شده و حالا باید بگرده دنبال یه پروژه 50 تومنی دیگه تا بتونه چند روز دیگه دوباره با دوستش بره ناهار بیرون.
شب که شد میشینه پای تلویزیون و از قرار دوشنبه شبه و تا آخر برنامه پربار و وزین 90 را نگاه میکنه و دوباره فردا صبح زود ساعت 10 از خواب بیدار میشه .
آخه انصاف داشته باشین کسی که این همه مشغله تو زندگیش داشته باشه دیگه وقت نداره بیاد سفر و تازه 25000 تومان هم بده . آخه مگه پول علف خرسه ؟ چرا پولی را که میتونه یکی از ناهار های مشترکشو ساپورت کنه بیاد بده به یک نشست که میخواد تجارت 50 تومنیشو خراب کنه . تا حالا دیدی کسی اینطوری تیشه به ریشه خودش بزنه ؟
اگه دوستان دیگه هم کسانی را از این گروه میشناسند بیان و از ویژگی هاشون برامون بگن تا شاید ما هم از شرایط زندگی اونا بیشتر با خبر بشیم و در موردشون قضاوت صحیح تری داشته باشیم!!!
من تازه 50 50 و دیدم
خوبه تا الان 8 نفر ساپورت شدند 4 نفر دیگشم من حاضرم ساپورت کنم .
فک کنک تا اینجا که 12 نفر شدند مشکل مالی حل شده
میمونه دوستانی که دیپلمشون ناقض میشه ! میخوام بدونم با این دیپلم چی نصیبتون میشه ؟ اگه تخصصی نداشته باشید ؟
ما دیپلم گرفیتم لیسانس فوق آخرم تا خودمون چیزی نباشیم به جایی نمیرسیم !
من پدم کارمند دولت هست ! نمیگم بد ! نه کم نه زیاد !
اما وقتی اوضاع جامعه و خرج و مخارج ثابت نیست ! نمیشه رفت با این طبقه اجتماعی مسافر کشید ! آخه یک شهر چندتا مسافر کش ؟؟ اون که مسافر کشه خودش این شغل و خواسته و یلی ها و میشناسم که زندگی میکنند با این شغل ( قصد بی ادبی ندارم این طبقه از جامعه ادم ها زحمت کشی هستند ) فقط میخوام بگم حد اقل تو کار اونا سنگ نندازین ! الان خطی های بابل به ساری 3 نفر مسافر میگرند راه میافتند...میگن دستوره چوون ماشین زیاد شده
کار دو سه تا N و با مغزت بکش آقای برنامه نویس !
اونا ای که واقعا برای خودشون ارزش قائل باشند این تجمع و از دست نمیدند من هم امتحان دانشگاه دارم + کار دارم + پروژه دستمه + تولدم در پیش داریم + اساس کشی داریم + بی پولی داریم بازم بگم ؟
فقط نمیخوام بعد این نشست بگم آخ آخ آخ کاش منم میرفتم ! نشه که فردا روزی تو این بمونم که چرا من درجا میزنم ؟؟
برای حل این مشکل، خودمون داریم یک شرکت توی دبی تأسیس میکنیم و مجوزهای برگزاری آزمونش هم دست خودمون خواهد بود.
مشکل گواهینامه اگه خدا بخواد حل میشه ولی حتی اگه گواهینامه هم نباشه، همون دوره های تخصصی Zend هم که برگزار بشه با هزینه کم، ارزشش رو داره. مثلاً یکی از دوره های فوق تخصصی، کار برروی سورس کد PHP و تولید PHP اختصاصیه. اونهم با قیمت خیلی پایین. مثلاً دوره کامل و تخصصی ZCE فقط با هزینه 1 میلیون تومان. حالا یه سر به اینترنت بزنید و هزینه کشورهای مشابه رو با احتساب قیمت دلار، با این قیمتها مقایسه کنید.آزمونی که زند برگزار میکنه چون در دو سطح هست (عمومی و اختصاصی zend فریم ورک) ، لذا گرفتن گواهینامه عمومی اش ، راحتتره .
متاسفانه گواهینامه هایی که میتونه یک برنامه نویس در شرایط فعلی بگیره گواهینامه های اختصاصی فریم ورک هایی چون کیک هست .
بهرحال خیلی خوشحالم که شما به این مساله اهمیت میدید .
تعداد ثبت نام شدگان: 6 نفر. آخرین نفر تا این لحظه: Veteran
ببین تعداد برنامه نویسهای واقعی و با انگیزه چقدر کمه.
من قبلا هم میگفتما.
حالا من تاحالا ثبت نام نکردم یکیش چون اصلا تاحالا شغلم برنامه نویسی نبوده؛ ولی واسه آینده شاید.
شما به قول خودتون وقتی ازدواج کنید و سنتون یخورده بره بالا دیگه کارتون تمومه.
مگه خودتون تاحالا بارها نگفتید؟
ولی من تا آخرین لحظهء عمرم هم در همین راه خواهم بود احتمالا! یا خلاصه یه فعالیت علمی ای یادگیری ای پیشرفتی چیزی. قصد ازدواج هم هنوز ندارم و شاید هیچوقت هم ازدواج نکنم.
تازه حتی واسه زندگیهای بعدیم هم همه چیز رو ادامه دار فرض میکنم
الان چیه مثلا واسه من شعار میدی یا شوخی میکنی.
اصلا من آدمهایی رو که با مسائل جدی شوخی میکنن و براحتی تحت تاثیر احساسات قرار میگیرن قبول ندارم. این ناشی از ضعف قدرت تعقل و منطق و روان افراده.
شما جدیت و همت بزرگ شدن به اون حدی که من هدف دارم رو ندارید. بخاطر همینم هست که ازدواج میکنید و بعد از مدتی از دور خارج میشید. درحالیکه واقعا علم و فناوری سطح و گستره و عمقی بسیار بیشتری داره واسه آدمایی که آدمش باشن. شما از هرچیزی در حد سطحی و ناقص کار میکنید. اونقدر همت و انگیزه ندارید که یه چیزی رو تا نهایت افق قابل تصور ادامه بدید.
ولی من این زندگیهای پشمکی از هرچیزی سطحی و ناقص رو اصلا قبول ندارم.
ترجیح میدم توی چیزهای محدودتری پیشرفت بسیار بیشتری بکنم و بسیار کاملتر بشم.
و البته به شما این تفکر و روش رو پیشنهاد نمیکنم؛ چون چیزیه که باید خودش توی وجود آدم باشه و پیدا بشه. با تلقین و تقلید نمیشه.
ما خصوصی صحبت کردیم و مهمتر دوستانه و اینجا جای عمومی هست و این بحث ربطی به موضوع نداره
احتمالا و شاید ها تو حرفاتون جواب من و به حرفاتون میده
نظر شما در مورد زندگی شخصی من و اعتقادات و احساسات من که تو یک تالار برنامه نویسی بیان شده و هم سپاس و تشکر اما من جور دیگه ای هستم
مقایسه سر اینکه جدیت و همت شما و ندارم باشه دوست عزیز ما کوچیک شما هستیمو نتیجه این بی همتی من میشه ازدواج پس از صنف متاهل ها به عنوان نماینده میگم " ما کوچیک شما هستیم "
ازدواج و بعد از مدتی از دور خارج شدن ...اینم بحث فلسفی و دینی ای داره واسه خودش....پیامبر و امامامون هم که سفارش میکرند نزدیک به 6 هزار سال پیش از دور خارج شدنددلم واسشون تنگ شده...
باقی حرفاتونم بالای سر ما --> " خوبه که آقای اشپیلن...شما که تو تالار ،علم علم راه انداختین...خوبه که اعضا شخصیت واقعی شما و بهتر بشناسند..... "
اما من هنوزم میگم علم بیکرانه....و اگه در مقابله زندگیم قرار بگیره،ترجیج میدم در حد یک سیگار فروش سواد داشته باشم و اونم باعث افتخار من هست که علمی که دارم هیچ وقت کهنه نمیشه که به خاطرش از خیلی چیزهام بگذرم....علم "عشق به زندگی و کاشتن لبخند به لبای خانوادم"
در هر صورت آقا ما نخواستیم آستین بالا بزنیم واسه شما که جبهه گرفتینا
اما با گفتن " من قصد ازدواج ندارم " همه دخترا تالار و گریون کردی مرد...