اندر احوالات پروژه ی سایروس ...
شاید نام گارد امنیتی سایروس بهترین نامی باشه که میشه روی این پروژه گذاشت ... !
این یه پروژه ی متفاوت و با ایده های نو هست !
اگر پست های من از اول تا اینجا رو بخونید متوجه میشید که هدف ساخت آنتی ویروسی متفاوت بود ... ! اما متوجه شدم که این تفاوت باید خیلی عمیق باشه ... !
با پست های اخیر و رابطی که محمد جان دادن و بحث هایی که با همه ی دوستان همراه انجام دادم لازم دونستم که اطلاعاتی رو برای کسانی که در این راه مارو همراهی میکنن و یا قراره همراهی کنن قرار بدم
اصل مطلب :
موضوع از اینجاست که هدف من تولید نرم افزاری امنیتی هست (گاردی امنیتی) که یک آنتی ویروس یا ... نسیت اما ارث بری هایی رو داره ... در مورد این ایده ها که اصلا نمیتونم بگم چون محرمانه هستند ... !
فقط چیزی که قراره بدونید اینه که این نرم افزار قراره روی هر پلتفرمی اجرا بشه حتی تلوزیون و ...
حالا میگین چطور چیزی که برای ویندوز هست و ویروس های ویندوزی رو شناسایی میکنه قراره اندروئید رو هم ایمن کنه و ... من در جواب میگم که این یک آنتی ویروس نیست ...
نمیدونم چطور بگم فقط بدونید فعلا ایده های من محرمانه هست ... و الان ماه هاست دارم تحقیق میکنم که چطوری پیاده سازیش بکنم ... !
مشکلاتی همچون زبان برنامه نویسی و رابط و ... دارم ... !
مشکل اینجاست که صاحب سیستم ها هر کدوم سازی برای خودشون میزنن ... ویدوز با پلتفرم جدید و قدیمش و مک و اندروئید و ...
من میدونم چطور با این ها سازگار باشم هم نمیدونم با چی این کار رو بکنم ...
مثل اینه که با میخ چاه بکنیم ... خب این منطقی نیست ... حالا فرض بر اینه که بیل و کلنگ اخطراع نشده ...
من دو راه دارم ... یا همین الان ادامه ی کار رو بدم و به قول دوستان یک محصول مشابه تولید کنم و یا صبر کنم و هی تحقیق کنم و هی تحقیق کنم و منتظر واکنش سیستم عامل هاباشم تا اینکه یه راهی برای پیاده سازی ایده هام داشته باشم ... که صبر کردن هم منطقی نست ... ! دارم روش کار میکنم ... باید روی کاغذ درستش کنم ... !
خب با گفته های من شما الان فکر میکنید که میخوام یک محصولی تولید کنم که روی همه ی سیستم عامل ها اجرا بشه ... در جواب میگم هم درست میگین و هم اشتباه میکنید ... من یک ایده دارم که قبلا اپل تغریبا پیاده سازیش کرده
شما چطور محصولی با نام x تولید میکنید که هم با همه ی سیستم عامل ها یازگار باشه + هم با وب + هم با همه ی سخت افزار ها (ام از لمسی و ...) ؟
خب اگه گنگ میگم ببخشید ... آخه قرار نبود اصلا هیچی بگم ... !
ادامه دارد ...