مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما درباره تشکیل چنین نهادی چیست؟

رای دهنده
383. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • مفید است

326 85.12%
  • نظری ندارم

12 3.13%
  • بی نتیجه است

45 11.75%
صفحه 4 از 66 اولاول ... 234561454 ... آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 2601

نام تاپیک: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

بنظرم اگه بجای این کار، برنامه نویسها رو ملزم به رعایت یکسری استانداردها در کدنویسی (مثل کامنت گذاری اصولی و برنامه نویسی شئ گرا با رعایت اصول صحیح و...) کنیم تا درصورت لزوم، برنامه نویس جایگزین به سرعت از پروژه سر در بیاره، بهتره تا اینکه بخوایم نیروی انسانی اضافه درگیر یک پروژه کنیم.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

سلام
    اگر بشه یه کاری کنید سیستم رقابتی هم باشه .
    مثلا در آخر هر پروژه هر شخص یه امتیاز از کارفرما بگیره تا حس رقابتی ایجاد شه در ضمن یه کاری کنید هر کسی نیاد بعنوان برنامه نویس کار کنه یه آزمونی چیزی...
    ببخشید اگر خیلی خودمونی نوشتم.

خوب فک کنم چارچوب مشخص شده تقریبا.بقیه هم میان نظراتشونو میدن.خوب نیست یه جمع بندیه کلی بشه؟

ببینید، عضویت در نهاد آزاده. هر کسی میتونه عضو بشه ولی برحسب تخصصش پروژه دریافت میکنه. حالا اگه پروژه های بزرگتر و جدی میخواد، باید با کمک آموزشها و ابزارهای موجود در نهاد، دانش و مهارت خودش رو ارتقا بده. بنظرم اینطوری بهتره تا اینکه بگیم چون تو آزمون قبول نشدی، اصلاً نمیتونی وارد نهاد بشی. امتیاز هم به افراد قاعدتاً داده میشه ولی ازطرف نهاد نه ازطرف کارفرما. درواقع خود نهاد هست که براساس میزان رعایت استانداردها و تطابق پروژه نهایی با نیازهای اولیه مشتری، کارها رو امتیازبندی میکنه. یکی از مشکلاتی که در برخی سایتهای Freelancer هست، همین موضوعه. یعنی یکنفر میاد هم اکانت کارفرما ایجاد میکنه و هم اکانت کارپرداز. سفارش پروژه میده و مینویسه فقط برای فلانی. بعد خودش انجام میده (یا میگه انجام شد) و امتیاز کامل هم میده و اعتبارش رو بالا میبره.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    iran

ایده خوبیه. فقط یکم زمان نیاز داره تا جا بیوفته.
    فقط اینکه ارتباط از طریق نت باشه بهتره. یا حداقل از طریق نت هم بشه در ارتباط بود.

کاربر دائمی آواتار armsoftpc
    محل زندگی
    خونه ی پسر شجاع (تهران)

ببینید، عضویت در نهاد آزاده. هر کسی میتونه عضو بشه ولی برحسب تخصصش پروژه دریافت میکنه. حالا اگه پروژه های بزرگتر و جدی میخواد، باید با کمک آموزشها و ابزارهای موجود در نهاد، دانش و مهارت خودش رو ارتقا بده. بنظرم اینطوری بهتره تا اینکه بگیم چون تو آزمون قبول نشدی، اصلاً نمیتونی وارد نهاد بشی.
    سلام ، الان از این جنبه بهش نگاه کردم، بنظرم پیشنهاد شما خیلی بهرته.
    اما روش دقیق کار نهاد چه جوریه؟ من پست اولتون رو نگاه کردم :
    3- تقسیم پروژه ها به صورت منصفانه و گردشی بین اعضا به نحوی که اعضای نهاد، بیکار نمونن
    اگر تعداد افراد بعد مدتی به بالای 500 نفر برسه چطور میتونید همزمان این همه نفر رو مدیریت کنید و این که از کجا می خواهید متوجه شید که سطح سواد هر کدوم برای انجام پروژه چقدر است؟

این طور که به نظر میرسه با این روش نمیشه تعداد افراد زیادی رو مدیریت کرد که هر روز به تعدادشان افزوده می شود و شاید این کار به شکست برسد.
    به نظر من خط مشی سایت های مناقصه ای واضح تر است و این که هر چه تعداد کاربرانشان بیشتر شود باز جوابگوی آنان هستند.

به نظر من بايد سيستم رجيستر نداشته باشه.

بعد از مثلا گرفتن تست و رزومه مدير(يا مديران) خودش(يا خودشون) براي فرد يك اكانت باز كنن.

نقل قول نوشته شده توسط armsoftpc مشاهده تاپیک
    سلام ، الان از این جنبه بهش نگاه کردم، بنظرم پیشنهاد شما خیلی بهرته.
    اما روش دقیق کار نهاد چه جوریه؟ من پست اولتون رو نگاه کردم :
    اگر تعداد افراد بعد مدتی به بالای 500 نفر برسه چطور میتونید همزمان این همه نفر رو مدیریت کنید و این که از کجا می خواهید متوجه شید که سطح سواد هر کدوم برای انجام پروژه چقدر است؟

این طور که به نظر میرسه با این روش نمیشه تعداد افراد زیادی رو مدیریت کرد که هر روز به تعدادشان افزوده می شود و شاید این کار به شکست برسد.
    به نظر من خط مشی سایت های مناقصه ای واضح تر است و این که هر چه تعداد کاربرانشان بیشتر شود باز جوابگوی آنان هستند.
    خوب 500 نفر میتونه تقسیم بشه به چند گروه و هر گروه مدیری داره.بعد پروژه ای که هر گروه میگیره بسته به بزرگیو کوچیکیش مشخص میتونه بشه که فردی انجام بشه یا تیمی.
    از طرف دیگه همه ی اعضا پروفایل و ثبت سوابقی دارن که از رو اون و حالا تدابیره دیگه ای که اضافه میشه میتونه کمک کنه که منصفانه بین اعضا تقسیم بشه.
    بنظرم اگه واسه تعداد بالای اعضا تقسیم به گروه هایی شدن خوبه که جدای از اعضا که سوابقی دارن گروه ها هم همه چیشون ثبت بشه.که با اینکار آمار دست مدیریت باشه که حالا نیاز بود چینش عوض بشه یا برای پروژه های بزرگتر یا یک گروه انتخاب کنه یا از بین گروه ها کساییرو انتخاب کنه و حالا هر کار مثبتی که بشه.اینجوری شاید مدیریت افراد و پروژه ها راحتتر بشه و هم حس رقابت میتونه ایجاد کنه حالا دیگه اینها اثر مثبت داره یا منفی دیگه نمیدونم.
    البته اینا همش در حد یه فکر بود.

کاربر دائمی آواتار ravand
    محل زندگی
    راوند کاشان

آقا یه پیشنهاد.
    بیام وقتی سایت راه اندازی شد. یه جور کسب درآمد برای افراد عادی که وبلاگ و وبسایت هم دارن راه بندازیم. این به نفع پیشرفت نهاد هست. ببینید . ما میایم از وبمستر ها میخوایم که توی یه قسمتی از سایت ثبت نام کنن و لینکی دریافت کنن و اون لینک رو بذارن توی سایت یا وبلاگشون بعد مشتری از اون لینک که وارد سایت بشه و مشتری ما بشه ما میایم یکی دو درصد به وبمستر پورسانت میدیم. همین باعث میشه خیلی ها بهمون اعتماد کنند و آمار متشری ها بره بالا و یه عده ای هم جدا یه درآمدی داشته باشن . باور کنید اگه به طرف هزار تومن هم بدید و بهشون حقیقت رو بگید یه روزه هزار نفر میان تبلیغات ما رو روی سایت و وبلاگشون قرار میدن. باید سعی کنیم حقیقت رو بگیم .
    نظر شما چیه؟

کاربر دائمی آواتار meisam3322
    محل زندگی
    گرگان

با سلام ،

دوستان عزیز یه روز گذشته و فقط بحث های حاشیه ای پست میشه. البته من از پیام های خصوصی خبری ندارم و امیدوارم بهتر از وضعیت این تاپیک باشه. به نظر من بهتره بیاین این تاپیک رو توی تالار های .net هم عنوان کنین شاید دوستان اونجا بتونن کمکی کنن یا در پیشبرد اهداف قدمی بردارند. خیلی ها از این موضوع خبری ندارند. بهتره به جای php کاران ، نهاد طراحان و برنامه نویسان وب سایت باشه. الان این تاپیک دارای 128 پست هست و هیچ کس در مورد مواردی که در پست اول عنوان شده نظری نداره. به نظر من بهتره در مورد اون 13 آیتمی که در پست اول بیان شده بحث کنیم. بهتره ستون های نهاد رو هر چه قویتر ایجاد کنیم.

شما فرمودید : تعریف پروژه های جدید مطابق با نیاز روز جامعه IT ، قبول پروژه از مشتریان و قیمتگذاری عادلانه . چه راهکارهایی رو برای جلب مشتری در نظر دارید ؟ پروژه ها رو کیا تعریف می کنن ؟ قیمت گذاری عادلانه یعنی چه ؟؟

تقسیم پروژه ها به صورت منصفانه و گردشی بین اعضا به نحوی که اعضای نهاد، بیکار نمونن . همانطور که دوستان فرمودند اگر اعضا 500 تا که کمه ، 5000 تا شد. چطور پروژه ها رو تقسیم می کنین ؟؟؟!!!!

چه option هایی برای قیمت گذاری پروژه ها در نظر دارید ؟؟ کیفیت کار رو چه طور ارزیابی می کنید . همانطور که میدونید یک پروژه و یا کوچکتر مثلا عوضیت در وب رو هر کی به روش خودش اجرا میکنه و کد مینویسه. البته گفتین قصد ایجاد فریم ورک رو دارید جهت استاندارد سازی (به نظرتون یه مقدار سمبولیک نیست ؟) . به نظر من این نمیتونه جواب بده. به جای اینکار به نظر منه حقیر بهتره کلاس های آموزشی اصول کد نویسی و مستند سازی و تحلیل پروژه و ... برگزار کنین.

دوستان عزیزی که در راس کار هستند لطفا به این سوالات پاسخ بدن و فکر می کنم ایم سوالات ، سوال های دوستان زیاد دیگری هم هست.

کاربر دائمی آواتار colors
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان

منم فکر میکنم اگه بشه مثلا برای هر قسمت از کشور(شمال, شرق, جنوب و غرب) گروهی رو با خود افراد ساکن در بخش موردنظر همراه با یک مدیر ارشد که طبق توانایی هاش انتخاب میشه داشته باشیم و مشتریانی از قسمت مربوط به گروه هست رو, گروه مربوطه انجام بده. مثلا اگه مشتری از جنوب کشور داشتیم, گروه مربوط به جنوب کشور کار رو انجام بده.

بعدشم اگه اینطور شد, مدیران ارشد نهاد دیگه لازم نیست هر دستور و قانونی رو برای تمام افراد عضو نهاد ارائه کنن, فقط کافیه دستورات و جریانات کلی رو با مدیر گروه ها انجام داد و در صورت صلاحدید مدیر گروه مطالب و ... رو برای اعضای گروه ارائه بدن.

حتی میتونیم در بخشهای که افراد گروه زیاد هستن, چند گروه تشکیل بشه.
    در کل حتما باید چارت سازمانی مشخص و دقیقی داشته باشیم که هر هماهنگی و ... نیاز به ارائه برای X نفر رو نداشته باشه.

در جواب دوستمون که گفتن: کیفیت کار رو چه طور ارزیابی می کنید؟ به نظر من بهتره تو کل نهاد در هر بخشی ( امنیت - دید بصری - پرفورمنس - سرعت - قدرت و ... ) افراد برتری رو با تست ها و توانایی هاشون انتخاب کنیم و ارزیابی و کنترل پروژه ها به گردن این افراد باشه.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    بندرعباس

من به بخش آموزش نهاد بیشتر اهمیت میدم ، چون به نظر من مهم ترین قسمت برای آینده کشور و خود برنامه نویسا است و باید بهش اهمیت داده بشه.
    توی آموزش آنلاین قبلا کمی تحقیق کردم.
    و یک نظر دیگه ای هم دارم اینکه برای آموزش آنلاین حداقل یک جلسه حضوری برای رفع اشکال یا هر گونه پرسش باید برگذار بشه.
    و اینکه آموزش هم به صورت دانلود باشه هم به صورت ارسال DVD به درب منزل که اونایی دسترسی به اینترنت پر سرعت ندارند هم بتونن استفاده لازم رو ببرند.

کاربر دائمی آواتار Jarvis
    محل زندگی
    Esfahan

منم فکر میکنم اگه بشه مثلا برای هر قسمت از کشور(شمال, شرق, جنوب و غرب) گروهی رو با خود افراد ساکن در بخش موردنظر همراه با یک مدیر ارشد که طبق توانایی هاش انتخاب میشه داشته باشیم و مشتریانی از قسمت مربوط به گروه هست رو, گروه مربوطه انجام بده. مثلا اگه مشتری از جنوب کشور داشتیم, گروه مربوط به جنوب کشور کار رو انجام بده.
    الان اصفهان که وسط کشوره رو گذاشتی توی کدوم قسمت ؟؟

محل زندگی
    کــردســــــــــتــان

نقل قول نوشته شده توسط Mohammad Salehi مشاهده تاپیک
    الان اصفهان که وسط کشوره رو گذاشتی توی کدوم قسمت ؟؟
    هر چهار طرف میشه.
    البته میشه استانهای بزرگ رو هر کدام گروه جداگانه ای داد.

دقت کنید که پروژه هایی که نهاد تعریف میکنه، معمولاً کوچک نیستن و نیاز به کار گروهی داره و برای تقویت قدرت همکاری و از بین بردن امکان ایجاد قطب در نهاد، توی هر پروژه اعضای گروه از بین کسانی که با توجه به سوابق، توانایی انجام اون پروژه رو دارن و وقتشون هم آزاده، بطور تصادفی انتخاب میشن. بعلاوه وقتی اعضای نهاد زیاد بشه، طبیعتاً پروژه های بزرگتری هم قابلیت اجرا پیدا میکنن. مثلاً ممکنه توی یک پروژه، حدوداً 100 نفر همکار بشن (چنین پروژه ای رو توی شرکت خودمون داریم انجام میدیم و تصورش دور از ذهن نیست، مثلاً پروژه ای در حد FaceBook). مطمئن باشین بازار خلاقیت و نوآوری در صنعت IT اینقدر جا برای رشد داره که 500 نفر که سهله، 50 هزار نفر هم توش بیکار نمونن. ازطرفی همونطور که قبلاً اشاره کردم، فعلاً بنظرم بهتره تمرکزمون روی جامعه PHPکارها باشه و اگه تونستیم توی این جامعه کوچکتر از کل، به موفقیت برسیم و نواقص کار رو سریعاً رفع کنیم و به وضعیت پایداری رسیدیم، اونوقت میتونیم گسترش بدیم چون بقیه تالارها همونطور که اشاره کردین، با روندی که طی شده تا ایده تشکیل نهاد به این مرحله برسه آشنا نیستن و همون اول کار ممکنه مسائلی رو مطرح کنن که توی روحیه خود ما هم تأثیر منفی بگذاره و به شکست منتهی بشیم یا اگه شکست هم نخوریم، نظر بقیه درمورد نهاد بد بشه ولی وقتی نهاد با قدرت شکل گرفته باشه و بقیه برنامه نویسها رو هم جذب کنه، با علاقه و پشتکار و جدیت وارد نهاد خواهند شد.

محل زندگی
    کــردســــــــــتــان

فکر میکنم طرح چند گروهی شدنی رو که من مطرح کردم, خیلی مزایا داره!

اول از همه وقتی مشتری از شرق کشور داشته باشیم, بهتره افراد ساکن در غرب کشور(گروه شرقی) کارشونو تحویل بگیره. اینطوری گروه کارپرداز با سلیقه و آداب و رسوم مردم خودش بیشتر از منی که تو غرب هستم آشناست و بهتر میتونه باهاشون ارتباط برقرار کنه ونهایتا کار بهتری ارائه بده. مطمئنا این میتونه نتایج بهتری داشته باشه. حتی میشه در صورت لزوم گروه یک یا چند جلسه با مشتری به صورت حضوری ملاقات کنه و تحلیل, سوالات و مشکلات مشتری رو بهتره و سریع رفع کنه.

دوم مدیر هر گروه میتونه توانایی ها و استعدادهای که داره رو طی چندین جلسه حظوری برای افراد گروه ارائه بده و یا اگه نیاز به هماهنگی, تشویق و یا رفع اشکالی باشه همه افراد گروه ,سریع دور هم جمع بشن و دیگه لازم نباشه یه فرد 15 ساله تنهایی 20 ساعت تو اتوبوس بشینه باید یه شهر غریب مث اصفهان یا ... .
    باید تقسیم بندی رو طوری انجام داد که اعضاء گروهها بتونن تو روز روشن دوره هم جمع شن و تا قبل از شب همگی دوباره پیش خانواده هاشون باشن. خدای نکرده اگه اتفاقی برای یکی از بچه ها بیفته کی میخواد جوابگو باشه؟
    سوم چند قطبی بودن نهاد اصلا فکر بدی نیست ها. هر گروه تلاش میکنه تا بخش و منطقه خودش رو پر بارتر و در واقع کاری تر کنه. مثلا تو وب سایتمون گروه ها و حتی افراد برتر رو معرفی میکنیم که حداقل یه حس رقابتی بین گروه ها و اعضا باشه که انگیزه لازم رو بهشون بده. چه میدونم حتی میشه برای گروه های برتر در پایان هر سال جوایز یا ... در نظر گرفت.

چهارم هم طبق حرف خودتون مثلا اگه اعضای نهاد به 50 هزار نفر برسه( فقط به عنوان مثال) میدونید کنترل, تقسیم و مدیریت این همه عضو که همگی خواهان درآمد بالا و ... هستن یعنی چی؟ این میتونه افراد ناراضی یا حتی دشمنان زیادی رو برای نهادمون همراه داشته باشه.!!

حتی اگه گروه ی در محیط اسکانشون پروژه ای نباشه, باید مجبور به بازاریابی و مشتری یابی برای خدمات و محصولاتمون باشن. اینطوری باید کل کشور رو با نام نهاد تحت تاثیر قرار داد. هر شخصی با رزومه نهاد وارد یه اداره, شرکت و ... ای بشه و اگه کمی توانای بیان داشته باشه میتونه مشتری رو جذب کنه.

حتی میتونیم برای مدیران ارشد گروه ها دوره های مشتری یابی و بازاریابی تشکیل بدیم و مدیران به اعضا گروهشون انتقال بدن, که بنده شخصا تو این کار پایه هستم. قرار نیست همه چی به برنامه نویسی ختم بشه. باید مدیران کلی نهاد انقدر تو همه زمینه ها توانا باشن که قردا پس فردا خواستم پروژه یا گردهمای نشست عمومی چیزی داشتیم بتونیم از نهاد و توانایی هامون دفاع کنیم, حتی اسم و رسم نهاد رو فراگیر کینم.

مطمئنم با توانای های که هر کدام از اعضاء گروهمون دارن, بتونیم طی 3-5 سال پروژه های بزرگ ملی و بین المللی رو دریافت و اجرا کنیم.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    بندرعباس

خب یک مشکل دیگه ای هم هست ، اینجا توی بندرعباس سالی شاید 5 پروژه IT باشه.
    اون وقت تکلیف ما چیه؟
    در مورد اون نظرتون که پروژه شرق رو غرب انجام بده.
    اون وقت به نظر شما پروژه های جنوبی کمتر از پروژه های شمالی نیست؟ اگه اینجوری باشه که شمالی ها ورشکست و جنوبی ها پولدار میشن.

محل زندگی
    کــردســــــــــتــان

نقل قول نوشته شده توسط amin7x مشاهده تاپیک
    خب یک مشکل دیگه ای هم هست ، اینجا توی بندرعباس سالی شاید 5 پروژه IT باشه.
    اون وقت تکلیف ما چیه؟
    در مورد اون نظرتون که پروژه شرق رو غرب انجام بده.
    اون وقت به نظر شما پروژه های جنوبی کمتر از پروژه های شمالی نیست؟ اگه اینجوری باشه که شمالی ها ورشکست و جنوبی ها پولدار میشن.
    تو پست بالا توضیح دادم

نمیدونم شاید نظر بقیه جور دیگه ای باشه ولی حقیقتش من با تشکیل قطب در نهاد موافق نیستم چون تجربه ثابت کرده ما ایرانیها جنبه رقابت سالم رو نداریم و بعضاً بجای رشد دادن خودمون، بقیه رو میخوایم تضعیف کنیم. به مرور هم با بزرگ شدن نهاد، کنترل چنین اوضاعی مشکل میشه. البته قطعاً نهاد در شهرهای مختلف نمایندگی خواهد داشت که وظیفه انجام کارهایی مثل مصاحبه درمورد پروژه و تعیین شرایط و نحوه انجام و بطور کلی انجام کارهای مهندسی نرم افزار قبل از انجام پروژه رو بعهده بگیرن ولی نه اینطور که هر گروهی برای خودش تجزیه و تحلیل کنه. اینطوری پروژه های نهاد از حالت یکدست و استاندارد فاصله زیادی میگیره و یک گروه بخاطر اعضای با استعداد بیشتری که داره، خیلی رشد میکنه و گروه دیگه نه. درنتیجه پروژه ها رو دیگه نمیشه به نحوی تقسیم کرد که همه اعضا با هم رشد کنن و همیشه هم پروژه داشته باشن. برخلاف نظر شما، من شخصاً موافق تشکیل یا حتی معرفی نفرات یا گروههای برتر نیستم. دوست ندارم اعضای نهاد مثل وضعیت یک بیابان باشن که توش چندتا گل رز خوشگل هم داشته باشیم. منظورم اینه که گل رز نخواستیم، ولی همه رو حداقل در حد چمن رشد بدیم. به نظر خودتون، یک بیابان با چندتا گل رز قشنگتره یا باغچه ای که گل رز نداره ولی همه اش در حد چمن سرسبزه؟ اینطوری اگه یک پروژه اومد که نیاز به تخصص بالا داشت، همیشه توی نهاد افراد متخصص داریم و مجبور نیستیم کار رو به یک تیم خاص واگذار کنیم. اگه قرار به ایجاد قطب باشه که خارج از نهاد هم میتونن چند نفر با هم تشکیل گروه بدن. دیگه چه نیازی به نهاد هست؟ فقط قراره اسم و برند نهاد رو یدک بکشن و با اعتبارش پروژه بگیرن، حتی به قیمت اینکه بقیه اعضا پروژه خوب گیرشون نیاد؟ ارتباط با ادارات رو هم برحسب تجربه میگم باید بسپریم به خود نهاد و مکاتبات اداری و رسمی. مطمئن باشید توی ایران حتی اگه با اسم گوگل یک شخص وارد یک اداره بشه، تحویلش نمیگیرن ولی اگه با همون اسم گوگل، یک نامه رسمی برای اداره ازطرف خود گوگل نوشته بشه، روی همون نامه قرارداد رو میبندن. البته قطعاً پروژه هایی که اقلیم توش مدنظر باشه (مثل طراحی وب سایت با موضع معرفی یک منطقه خاص و...) به اعضایی از همون منطقه سپرده میشه ولی اینطور نیست که تیم شرق و غرب و... داشته باشیم. چرا یک نفر از شمال کشور نتونه توی یک پروژه که بحث اقلیم توش مطرح نیست، با یک نفر از جنوب کشور همکاری کنه؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    بندرعباس

نقل قول نوشته شده توسط colors مشاهده تاپیک
    تو پست بالا توضیح دادم
    منظورتون از محصولات نهاد چیه؟

محل زندگی
    کــردســــــــــتــان

نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    نمیدونم شاید نظر بقیه جور دیگه ای باشه ولی حقیقتش من با تشکیل قطب در نهاد موافق نیستم چون تجربه ثابت کرده ما ایرانیها جنبه رقابت سالم رو نداریم و بعضاً بجای رشد دادن خودمون، بقیه رو میخوایم تضعیف کنیم. به مرور هم با بزرگ شدن نهاد، کنترل چنین اوضاعی مشکل میشه. البته قطعاً نهاد در شهرهای مختلف نمایندگی خواهد داشت که وظیفه انجام کارهایی مثل مصاحبه درمورد پروژه و تعیین شرایط و نحوه انجام و بطور کلی انجام کارهای مهندسی نرم افزار قبل از انجام پروژه رو بعهده بگیرن ولی نه اینطور که هر گروهی برای خودش تجزیه و تحلیل کنه. اینطوری پروژه های نهاد از حالت یکدست و استاندارد فاصله زیادی میگیره و یک گروه بخاطر اعضای با استعداد بیشتری که داره، خیلی رشد میکنه و گروه دیگه نه. درنتیجه پروژه ها رو دیگه نمیشه به نحوی تقسیم کرد که همه اعضا با هم رشد کنن و همیشه هم پروژه داشته باشن. برخلاف نظر شما، من شخصاً موافق تشکیل یا حتی معرفی نفرات یا گروههای برتر نیستم. دوست ندارم اعضای نهاد مثل وضعیت یک بیابان باشن که توش چندتا گل رز خوشگل هم داشته باشیم. منظورم اینه که گل رز نخواستیم، ولی همه رو حداقل در حد چمن رشد بدیم. به نظر خودتون، یک بیابان با چندتا گل رز قشنگتره یا باغچه ای که گل رز نداره ولی همه اش در حد چمن سرسبزه؟ اینطوری اگه یک پروژه اومد که نیاز به تخصص بالا داشت، همیشه توی نهاد افراد متخصص داریم و مجبور نیستیم کار رو به یک تیم خاص واگذار کنیم. اگه قرار به ایجاد قطب باشه که خارج از نهاد هم میتونن چند نفر با هم تشکیل گروه بدن. دیگه چه نیازی به نهاد هست؟ فقط قراره اسم و برند نهاد رو یدک بکشن و با اعتبارش پروژه بگیرن، حتی به قیمت اینکه بقیه اعضا پروژه خوب گیرشون نیاد؟ ارتباط با ادارات رو هم برحسب تجربه میگم باید بسپریم به خود نهاد و مکاتبات اداری و رسمی. مطمئن باشید توی ایران حتی اگه با اسم گوگل یک شخص وارد یک اداره بشه، تحویلش نمیگیرن ولی اگه با همون اسم گوگل، یک نامه رسمی برای اداره ازطرف خود گوگل نوشته بشه، روی همون نامه قرارداد رو میبندن. البته قطعاً پروژه هایی که اقلیم توش مدنظر باشه (مثل طراحی وب سایت با موضع معرفی یک منطقه خاص و...) به اعضایی از همون منطقه سپرده میشه ولی اینطور نیست که تیم شرق و غرب و... داشته باشیم. چرا یک نفر از شمال کشور نتونه توی یک پروژه که بحث اقلیم توش مطرح نیست، با یک نفر از جنوب کشور همکاری کنه؟
    والا نمیدونم, ولی بدون هیچ رقابتی هیچ انگیزه ای وجود نداره.
    خلاصه بهتره کمی به افرادی که گل رز نیستن, بها داده بشه که بیشتر روی زندگی و کارشون تلاشو تمرکز کنن. منظورم اینه که وقتی یه آدم بی توجه, به زندگیش, مسئولیتهای مثل مدیریت گروهی رو به عهدش بزاری اونوقته که به خودش میاد و میفهمه که با کمی تلاش میتونه موفق بشه.
    بازم خلاصه, با اینکه مهمترین بحث نهاد, درآمد زایی برای اعضا هست, به نظرم کمی هم به اخلاقیات و دیگر جنبه های مثبت زندگی توجه کنیم, نظر شما چیه؟

محل زندگی
    کــردســــــــــتــان

نقل قول نوشته شده توسط amin7x مشاهده تاپیک
    منظورتون از محصولات نهاد چیه؟
    مثلا نهاد میتونه CMS ها یا حتی سرویسهای ارائه پیامک یا هاستینگ و ... رو به صورت اصولی و قوی توی نهاد تولید و برای فروش و کسب درآمد استفاده بشه.
    حتی میشه برای تامین هزینه های خود نهاد هم از این محصولات کمک گرفت.

راستش فکر نمیکنم کسی که خودش مهارت و تخصص و بازار کار خوب داره اصلاً سراغ نهاد بیاد. این نهاد در اصل برای پیشرفت کسانی هست که مهارت کافی ندارن. امتیاز اصلی که افراد ماهر در نهاد کسب میکنن اینه که تا وقتی که بقیه به مهارت اونها نرسیدن، پروژه هایی که در حیطه تخصص اونهاست فقط به اونها میرسه. بنابراین اگه میخوان باز هم پروژه زیاد داشته باشن، باید مطالب جدیدتر رو یاد بگیرن و این میشه رقابت سالم. نه اینکه توی یک شهر یک گروه اسم و رسم پیدا کنه و هرچی پروژه است بگیره ولی یک گروه دیگه نتونه به موفقیت اون گروه برسه. درواقع ما میخوایم همه جا اسم نهاد بپیچه نه اسم اعضا. اعضای نهاد، رزومه کاری خاص خودشون رو دارن که توی اون مشخص شده در چه پروژه هایی همکاری داشتن ولی فعالیتشون باید همه جا با برند نهاد باشه نه تیم یا شرکت خودشون.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

سلام
    قطبی کردن هم فایده داره هم ضرر.
    فایده اش اینه که (مثلا :)
    مثلا در کردستان شخصی می خواد سایتش رو دو زبانه کنه مسلما کسی که توی کرمان یا بندر عباس نمی تونه بخوبی کسی که در کردستانه سایت رو دو زبانه کنه آخه با زبان کردی آشنا نیست.
    و ضررش رو هم آقا امین گفتن ممکه در بندر عباس سالی 5 تا پروژه باشه اما در تهران 50 تا (بعنوان مثال) اینجوری چطوری باید کار کرد؟
    نتیجه :فکر کنم باید 1 ماه رو بصورت آزمایشی منطقه ای کرد تا ببینیم چی می شه؟

بنظر من بهتره به جای این کار، پروژه های خاصی که احتیاج به نیروی کار بومی دارن (که تعدادشون هم در مقابل حجم کل پروژه ها زیاد نیست) رو بین اعضای همون منطقه تقسیم کنیم. بالأخره خود نهاد میفهمه هر کدوم از اعضاش از چه منطقه کشور هستن. یه ایمیل میزنه به اعضای همون منطقه و پرژه رو مشخص میکنه و میگه اعلام آمادگی کنن و از بین اونها بر اساس شرایط و نیازهای پروژه و تخصص، تعدادی تفکیک میشن و از بین این تعداد، بطور رندوم یک تیم تشکیل میشه. اینطوری مزیت دیگری که داره هماینه که اعضا مرتباً با برنامه نویسهای مختلف و جدیدی در کشور آشنا میشن.

کاربر دائمی آواتار ravand
    محل زندگی
    راوند کاشان

منم فکر میکنم قطبی کردن همچین بحث مهمی نیست باید به مسائل مهمتری بپردازیم. الان که کسی فعلا به نامی که آقای شهرکی برای سایت انتخاب کردن مخالفتی نداره پس بریم سراغ بحث بعدی . حالا این سایت رو کی و چجوری میخواید راه اندازی کنید؟ منظورم اینه که به صورت گروهی؟ یا یکی دو نفر فقط میخوان مسئولیت راه اندازیش رو بر عهده بگیرن؟ یا کلاً میخواد بعد از نشست تصمیم به راه اندازیش بگیرد؟ دوستان تماشاچی نباشن و نظرات خودشون رو اعلام کنند.
    متشکرم.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

اگر بخوایم اینجوری پیش بریم سالها طول میکشه تا به نتیجه برسیم
    یک سایت میخوایم بزنیم و اونرو ثبت کنیم
    ===
    درسته نظرخواهی از دوستان امر مهمیه
    اما کار رو عقب میندازه(به این صورتی که ما داریم بحث میکنیم)
    جناب شهرکی اشاره کردن که سایتی مشابه پونیشا خواهد بود با یکسری تفاوت ها
    حالا اگر میخواین بزنین بسم الله
    اما اینکه بیایم بگیم اسمش چی باشه
    نمیدونم دو قطبی باشه 3 قطبی باشه و ....
    منو های سایت چی باشه
    سال ها به طول خواهد انجامید
    بحث الکی چرا میکنین !
    4 صفحه پست هست اما .....
    اساس سایت امکانات رو مشخص کنین
    بگین ایناهاس
    اینجوریه.چیزی مده نظر دارین بگین به سایت اصاف و یا تغییر بدیم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

سلام
    موافقم
    اسم که انتخاب شده.
    بنظرم کار بصورت گروهی باشه بهتره آخه کسی که 1 صفحه رو بتونه کمک کنه می دونه چه زحمتی برای سایت کشیده شده.

بیشتر رو این بحث کنید که پروژه ها چطوری تخصیص داده بشه
    معیار های رقابتی که میگید چیه ؟

تو سایت های پونیشا به عنان مثال :
    رثابت یعنی قیمت پایین بدی و وقت داشته باشی و شک نکن پروژه مال تو هست

بحث بعدی اینه که پارامتر استانداردی برای انجام پروژ] نیست که مثلا فلان فریم ورک باید باشه + فلان تکنولوژی باید باشه و هیچ ضوابطیی نیست....
    و از اونور موقع تحویل بعد از 1 ماه معطی راهی مطمون نیست که بتونی پیگیری کنی که چقدر از کار تموم شد و چطوری داره پیش میره و چه نمره ای و تا الان کسب کرده پروژه ؟؟
    و از اونور هم هم کارفرما و هم پیمانکار میتونند شونه خالی کنند
    اگه کارفرما پول نده وقتش و از دست داده و اگه پیمانگار بد کار کنه کسی هم نمیتونه یقشو بگیره که بگه چرا ؟

باید یک نظم استاندارد باشه برای تقسیم چون اگه قرار نباشه خود نهاد نظارت کنه و کارفما ندونه کدوم نهاد و تیم و برای مسئولیت های اینده بشناسه میشه مثل پونیشا که حتی طرف و نمیتونی پیدا کنی و اطلاعات تماس نداری و قیمت هم هرچی بگه هست...

تازه بحث بعدی اینه که مهر نهاد میخوره پای اون کار...اون نرم افزار اگه اصولی تولید نشه دیگه قابل پشتیبانی نیست اگه داکیومن نویسی نشه دیگه قابل بازیابی مجدد نیست میشه بزن در رو...

در حال حاضر بهتره فقط دوستان PHP باشیم.
    چون ارایش خودمون و شکل بدیم بهتره و این دوستان ای که با هم هستیم و نسبتا با خصوصیات و تخصص همدیگه اشنایی داریم و بتونیم مدیریت کنیم خیلی خوب هست.
    بعد از اون که به یک سیاست و روال خوب برای انجام کارها و اهدافمون رسیدیم میتونیم تو حوضه های دیگه نیرو جذب کنیم تحت قالب خودمون
    همینجور میتونیم فریم وردک اختصاصی تولید کنیم
    درگیر کردند بچه های دیگه که گاها مارو شاید قبول نداشته باشند دو دستگی پیش میاره
    پس ما یک بستر بوجود میاریم تا اونا فقط استفاده کنند

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

سلام
    برای داکیومنت نویسی می شه بعد از تحویل پروژه یه مدیر نگاه کنه اگر داکیومنت نویسی نشده باشه در صدی از پول پیش نهاد بمونه تا پروژه کامل شه.

بازم من 3روز نبودم کلی اتفاق افتاد اینجا که مجبور شدم 4 صفحه پست و یکجا بخونم
    منم نظرمو در مورد اسم میگم هرچند که بحثش تموم شده من با اسم آریارایان موافقم هرچند که ژوگل هم راحتی و ماندگاری خودشو داره به هر حال آریارایان بهتره
    بعدش اینکه اگه قراره تمام این تصمیم گیری ها در مورد اهداف و کارهایی که نهاد باید انجام بده همینجا گرفته بشه و تصویب بشه بعد اونوقت نشست بابل که قراره برگزار بشه قراره ما چیکار کنیم؟؟؟
    من میگم که بحث هایی که اینجا میشه خوبه اما تصمیم نهایی باید با حضور اعضا و گفته گوهای رودرو گرفته بشه این بحث ها میتونه مارو از انجام بحث های حاشیه ای توو نشست حضوری دور کنه اما اینکه تصمیم نهایی و اینجا بگیریم به نظرم کار درستی نیس چون هم اعضا از صحبت هایی که در قالب پیام خصوصی میشه خبر ندارن هم اینکه ممکنه از نوشته ها گاهی اوقات برداشت های بدی گرفته بشه که واقعا مقصود نویسنده او نبوده که این مشکل توو نشست حضوری به مراتب خیلی کمتره

به هر حال این نظر منه که قطعا مخالف و موافقی داره

درسته، هیچ تصمیمی بطور قطع فعلاً گرفته نمیشه مگه اینکه در جلسه حضوری مطرح و به اجماع برسه. فعلاً همه دارن پیشنهادات و راهکارهایی که به ذهنشون میرسه رو مطرح میکنن تا به قول شما توی نشست بعدی، بحثهای حاشیه ای نداشته باشیم و مسیر فکری مشخصی رو دنبال کنیم.

کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    محل زندگی
    آبادان

نظر من اینه که اسم تصویب شده تقریبا
    کلیات هم که تقریبا نوشته شده
    پس
    سایت رو راه اندازی کنید
    چه اشکالی داره مثلا یک ماه به صورت آزمایشی شروع به فعالیت کنید تا بعد از اینکه به نقاط ضعفی اگر احیانا بود واقف شده و اونارو حل کنیم
    اونوقت که زیرپامون سفت شد به طور رسمی اعلام وجود کنیم
    به نظر من خیلی از جزئیات و مشکلات تا وقتی که توی موقعیتش قرار نگیریم رو نمیتونیم حل کنیم یا اصلا بدونیم یه همچین مشکلی هم هست
    خلاصه یه یاعلی بگید و دست به کار شید
    ماهم در کنار دوستان به عنوان حامی معنوی میتونیم فعالیت کنیم
    یاعلی

دوستان هیچ مشکلی وجو نداره برای راه اندازی سایت
    اگه هم مشکلی بود میتونیم تغییرات بدیم تو 2 ماه مقلا کار ازمایشی
    فعلا اون اهداف ما زیاد مورد بررسی قرار نگرفت بیشتر پست ها بابت اسم بود و بحث های حاشیه ای
    دقت کنید که قوانینی که قراره الان از ثمره این تبادل نطرات عملی بشه همون قوانینی که ممکنه رو شما اعمال بشه و چه بسا بعدا خوشتون نیاد یا ازش ایراد بگیرید
    پس الان که وقت تصویبش هست نظر بدید و همچنین مهمتر از همه کمک کنید تا راه روشن تری و انتخاب کنیم

بنظرم قبل از طراحی سایت، دنبال کارهای ثبت نهاد تحت عنوان یک شرکت باشیم بهتره. فکر میکنم نوع «مسئولیت محدود» برای فعالیت نهاد مناسبتر باشه. لطفاً در این مورد نظر بدین.

به نظر منم مسئولیت محدود برای شروع کار خوبه حالا بعدا که نهاد فعالیتش گسترش پیدا کرد میتونیم نوعشو عوض کنیم

کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    محل زندگی
    آبادان

نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    بنظرم قبل از طراحی سایت، دنبال کارهای ثبت نهاد تحت عنوان یک شرکت باشیم بهتره. فکر میکنم نوع «مسئولیت محدود» برای فعالیت نهاد مناسبتر باشه. لطفاً در این مورد نظر بدین.
    بنده هم با ثبت نهاد موافقم
    با مسئولیت محدود هم خوبه
    در راستای اون هم سایت رو راه اندازی کنید
    خیلی هم خوب

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

میشه بگید مسئولیت محدود یعنی چی؟

صفحه 4 از 66 اولاول ... 234561454 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. گفتگو: تشکیل گروه برنامه نویسان php برای عرضه نرم افزارهای open source