بعدم الان اینترنت هست و باید ازش استفاده کرد.
قدرت و کارایی بهینه الان توی اینه که اگر دنبال چیزی هستی اول توی اینترنت دنبالش بگردی و از وقت و انرژی ای که دیگران قبلا صرف کردن مفتی استفاده کنی.
چه اشکالی داره من اون مطالب رو از منابع اینترنت درآوردم و کپی پیست و ترجمه کردم؟
این کار خیلی هم هوشمندانه است.
من میدونم که اون مطالب صحیح هستن؛ البته تاحدی که دانش و توان و وقت و انرژی در دسترس من قد میده و درجهء اطمینان کافی درش میبینم که قانع بشم؛ وگرنه در این دنیا و برای ما تقریبا هیچ چیزی مطلق نیست و همیشه احتمال خطا وجود داره.
دلیلی نداره من بخوام بیام خودم دوباره اون همه مطالب گسترده و پیچیده رو تحقیق و تحلیل بکنم و خودم از صفر محاسبات جدیدی انجام بدم. میتونم براحتی از کار و زحمت دیگران استفاده کنم. مگر اینکه بخوام توی اون فیلد بصورت خیلی تخصصی تر و حرفه ای تری کار کنم. الان برای اهداف و نیازهای من و شما همونقدر کافیه و تازه زیاد هم هست. تازه من خیلی مایه گذاشتم و آیندهء مالی خودم رو تاحدی به خطر انداختم که دنبال مطالعه و یادگیری اینطور چیزا رفتم. چون آدم اگر به دنبال پول باشه راههای خیلی راحتتر و روشن تر و تضمین شده تری هست براش تا علم و فناوری های خاص و در عمق و بصورت مفهومی که تنها در کشورهای جهان اول و توسعه یافته ارزش و کاربرد کامل دارن. البته ما هم اگر بخوایم به اونا برسیم باید همین راه رو طی کنیم!