از مشارکتتون توی بحث سپاسگذارم دوست عزیز
راستش در مورد این موضوع چند مدت پیش یه مطلب توی اینترنت میخوندم که الان درست یادم نیست اما یصورت غیر مستفیم اشاره میکرد که با توجه به قانون نسبیت وقتی سرعت یک جسم به نور میرسه جرمش صفر میشه و اگر از اون پیشه بگیره جسم در یک محیط معکوس حرکت میکنه و... البته اگه جاییش اشتباه کردم ببخشید درست یادم نیست اما پیداش کردم میذارم .2-اینشتین هیچ وقت نگفت اگه به سرعتهای بالاتر از سرعت نور برسیم،به عقب برمیگردیم.در واقع خود اینشتین بود که در مقاله ی «درباره ی الکترودینامیک اجسام متحرک» که توش نسبیت خاص رو معرفی کرد،سرعت نور رو حداکثر سرعتها دونست
با کمال میل دوست عزیزبه نظرم اگه جناب hamidhws مشخص کنن که محاسبات مورد نیازشون قرار چه چیزی رو نشون بدن،بحث بهتر پیش میره
البته متوجهم که ایشون ممکنه نخوان نظریه شون رو کامل توضیح بدن و درخواست من هم این نیست،فقط اینکه بفهمیم قراره به چه نتیجه ای برسیم
ببینید . فرض کنید من میخوام یک پیغام از نقطه x به y بفرستم و زمانی که پیغام به نقطه y رسید میخوام دقیقا بدونم چه زمانی بوده! شاید من اشتباه میکنم و راهی غیر از شمارش هم وجود داشته باشه ولی خوشحال میشم اگه نظری دارید بفرمایید . البته من میخوام دقت ثبت زمان حداقل 1 هشتم ثانیه و حداکثر (هرچی بیشتر بهتر).
یه مثال میزنم : فرض کنید من میخوام بفهمم که وقتی پیغام توسط سیستم y دریافت شد دقیقا چه زمانی هست (کاری به ساعت و دقیقش ندارم فقط مقدارش توی اون ثانیه برام مهمه) مثلا مشخص کنه که در 0.89454548454546546546546649848 ثانیه پیغام دریافت شد .جالا من میخوام تا چند رقم اعشار میتونم برم جلو . یعنی حداکثر دقتی که میتونم بهش برسم در زمان فعلی چقدره و چه راهی رو پیشنهاد میکنید
--------------------------------------------------------------
راستی دوست عزیز من یه سوال مربوط به فیزیک داشتم حالا که شما تشریف دارید ممنون میشم کمی راهنمایی کنید , آیا سرعت نور در خلاء همیشه یک مقدار کاملا یکسانه؟ یعنی به هیچ وجه حتی یک ملیاردم ثانیه هم تغییر نمیکنه؟ جوابش خیلی برام مهمه و میخوام مطمئن بشم که اگه من 2 پالس نوری در شرایط خلاء از نقطه x به Y بفرستم دقیقا توی یک زمان مشابه به نقطه Y میرسن . یعنی اختلافشون دقیقا صفر هست یا نه؟
بازم ممنون