مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما درباره تشکیل چنین نهادی چیست؟

رای دهنده
383. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • مفید است

326 85.12%
  • نظری ندارم

12 3.13%
  • بی نتیجه است

45 11.75%
صفحه 9 از 66 اولاول ... 78910111959 ... آخرآخر
نمایش نتایج 321 تا 360 از 2601

نام تاپیک: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

دوستان بحثی سر این نباشه که چرا زودتر نمیدید رزومه و
    اما نباید فراموش کنیم که من از کی گفتم رزومه و بدید و تا الان 1 ساعت فقط 1 ساعت زمان لازم بود برای تکمیل این رزومه
    ترم اخر بودن و کار ندارم موجه یا خیر بودنش رو
    اما نظم خیلی مهمه خیلی زیاد
    در هر صورت من هم میگم دوستان نظم کاری منظم تری داشته باشند
    کار نهاد سیستماتیک هست اما نه کامل کامل که یک سایت همه کارارو بکنه
    پس تصمیم گیران و کارشناسای نهاد خیلی از مسائل واقعی و قابل لمس و در نظر میگیرند تخصص نظم و و و

ما برنامه نویس ها ( اول خودم ) از برنامه ریزی به شدت ضعیفی برخورداریم

باز هم نظرم و میگم : دوستانی که رزومه ندادن هنوز خیلی دیر کردند !
    اما بازم منتظر میمونیم تا انشا الله روند و جریان کار مفید تر پیش بره انشا الله

کاربر دائمی آواتار dousti_design
    محل زندگی
    زنجان - تهران

این بالا بردن معدل هم می تونه توی بهتر کردن نهاد تاثیر گذار باشه وقتی که مشتری رزومه برنامه نویس خودش رو ببینه (البته اگر این امکان در سایت نهاد بود...)
    فکر نمیکنم معدل به جذب مشتری برای نهاد ربطی داشته باشه ها!

نقل قول نوشته شده توسط dousti_design مشاهده تاپیک
    فکر نمیکنم معدل به جذب مشتری برای نهاد ربطی داشته باشه ها!
    اونم معدل ترم اخر :دی شوخی میکنم

نه دوستان معدل بحث اصلی من نیست اما دوستانی که کار کد نویسی خوبی ندارند اما تو مباحق نرم افزار طراحی نرمال سازی طراحی دیتابیس و اصول الگوریتم ها و مسائل ریز رشته نرم افزار اطلاعات خوبی دارند میتونند خیلی به رشد کیفی نهاد کمک کنند چون هدف فقط انجام پروژه نیست ما قراره نگاه مردوم و به این رشته عوض کنیم مسئولیت سختی به گردنمون هست...

ميگم رزومه ي ديگه اي براي پيش فرض نبود من كه با ديدن اين رزومه ي آقا $ M 3 H R D A D $
    روحيم تضعيف شد از بس مقادير عالي تو همه ي زمينه ها ديدمو به جاش ضعيف قرار دادم.

نقل قول نوشته شده توسط H:Shojaei مشاهده تاپیک
    ميگم رزومه ي ديگه اي براي پيش فرض نبود من كه با ديدن اين رزومه ي آقا $ M 3 H R D A D $
    روحيم تضعيف شد از بس مقادير عالي تو همه ي زمينه ها ديدمو به جاش ضعيف قرار دادم.
    نظر لطف شماست اما علم چیزی هست که بی کرانه

اگه صعیف هستید پس میشه گفت اول راه هستید....پس هنوز فرقت های زیادی انتظار شما و میکشه

دوستای عزیز خسته نباشی

از همتون میخوام دور و ور شهرتون تا جای ممکن یک تحقیقی انجام بدید در مورد اینکه یک مغازه یا یک اطاق یا یک سالن کوچ نهایتا 15 نفره بخوایم ماهانه اجاره کنیم چقدر هزینه داره

میخوایم مکان ها و شناسا ای کنیم
    جا ه های که بشه چند نفر دوره هم جمع بشند و با هم کار کنند workshop باشه

اقای شهرکی هماین پیغام و برای همه پیام کنند که زودتر حواب بگیریم
    نتایج و تو همین جا اشتراک بزارید
    ممنون

دوستان تو نشست بعدی انشا الله حرفامون و جمع و حور میکنیم
    و یک مد پرسنلی به همه دوستان میدیم و کارت عضویت هم صادر میشه کارت فیزیکی هوشمند که بعدا استفاده میشه به عنوان کار شناسا ای

دوستان طراح : یک طرح تو همین تاپیک برای جلد رو با قسمت عکس پیشنهاد بدن برای کارت
    و بحث امضای دیجیتال و کسی هست اگه اطلاعات خوبی داره برامون توضیح بده

پیام ارسال شد.

دوستان نظرم کلی عوض شد بعد از اینکه یکی از کاربرای خوب برنامه نویس باهام صحبت کرده :

"

نقل قول: عنوان نداره
    من حدود 8 ماه هست که php رو یاد گرفتم تا قبلش هم نمیدونستم چی هست
    من 17 ساله بودم یه سفر داشتم به نروژ اونجا دیدم که نوشته دانشگاه php
    هیچ وقتی کسی نبود که بهم بگه این کلمه چی هست و اونجا چی درس میخونن اصلا نمیدونستم درباره چی هست
    زبان انگلیسی اصلا بلد نیستم
    یه کمی فرانسوی و نروژی در حد این که خودم متوجه بشم بلد هستم ولی نمیتونم جواب کسی رو بدم
    همین پارسال بود که دیدم توی روزنامه نوشته آموزش برنامه نویسی php
    از اونجا بود که برنامه نویسی php علاقه مندی پیدا کردم و دنبال کتابهای فارسی و آموزشگاه های متعدد رو رفتم
    همه آموزشگاه ها در حد کتاب جعفرنژاد و محمد مصدری هستن
    من دنبال اون دانشگاه هستم بعدش دنبال نهاد هستم
    میدونید دانشگاه میتونه نهاد شما و من و دوستان رو بیمه کنه
    وقتی شغلی باشه ولی کارگر نداشته باشه انگار سوپرمارکت پر ازجنس که فروشنده نداره

من کوچیکتر از اونی هستم که بخواهم توی نهاد نظر بدم

"

habibvafapour نام کاربری اشون هست

خوب دسوتان من نظرم اینه که نهاد برای اهداف ما خیلی کوچیک داره میشه
    جون تو این مدت که گذشته همه نظرای مختلفی دارند و هدف اصلی نهاد داره کم رنگ میشه و شاید کوچیک...یعنی مشکلات بزرگ هستند و این هدف نمیتونه خودشو نشون بده !

دانشگاه افسری و در نظر بگیرید....توضیح خاصی نمیدم.....

نرم افزار و سخت افزار و با هم جدا کردند...خوب خدا پدرشون و بیامورزه....
    اما نرم افزار هم خودش باز قابل تفکیکه...اونم جدا شد...هوش مصنوعی..علوم کامپیوتر معماری شبکه آیتی

خوب بین تخصصی و شور یک دانشجو ( شور = علاقه و حرفه ) هم باید تفکیک بشه.....

من به کل نظرم اینه که ما بیایم یک دانشگاه برنامه نویسان ایران راه اندازی کنیم....

اسمشم میتونه متفکران ( دانشگاه متفکران ) - برنامه نگار - یا اسم اولین دانشگاه های ایرانی یا اولین متفکران ایرانی باشه ...اب سینا مثلا...

اموزش بدیم....
    بازار کار و ترمیم کنیم....
    استاندارد سازی کنیم...
    قوانین تعریف کنیم...
    فرصت های شغلی فراهم کنیم....
    افکار برنامه نگار و توسعه و ترمیم کنیم....
    رضایت رو افزایش بدیم....
    درامد و بیشتر کنیم....
    نیاز های نرم افزاری جامعه و رفع کنیم....
    به زندگی جغدی برنامه نویس نظم بدیم.....
    بازاریابی و رواج دیم...

خود اشتغالی و توسعه بدیم...

رزومه و تخصص ها و جمع اوری کنیم و هر کسی و بگذاری تو جایگاه خودش وایسه و کار کنه..
    یک دانش نامه فارسی متخصصان داشته باشیم.....
    درامد خودکار و جا بیاندازیم یعنی سیستمی باشه که بشه تو موقع ها ای از زنگی خودش سود افرینی بدون وقت گذاشتند داشته باشه....ما دیگه کمتر از ( معذرت میخوام فقط مثال هست ) حیوان ها نیستیم که : برای زمستون تلاش میکنند تا اذوغه جمع کنند

ما هم ادمیم...مشکلات پیش میاد...کار ثابت نداریم که اخر ماه حقوق بگیریم...خوب باید یک روندی باشه که همیشه بابت حسن کارها مفیدی که کردیم همیشه حمایت بشیم ( بازم ببخشید بابت مثال )

دانشگاه برنامه نویسان ایران ( برنامه نگار )

راستش من زیاد با این ایده (حداقل در این مرحله) موافق نیستم چون ما هنوز نتونستیم ثابت کنیم توی جامعه کوچک PHPکارها میتونیم تحولی در بازار ایجاد کنیم. ازطرف دیگه تشکیل دانشگاه ما رو ملزم به رعایت چهارچوب وزارت علوم میکنه که تا همین الآن هم به اندازه کافی چوبش رو خوردیم و بخش عمده ای از آشفتگی اوضاع بازار برنامه نویسی بخاطر همین چهارچوب اشتباه و تاریخ مصرف گذشته است (طبق قانون وزات علوم، تحقیقات و فناوری هیچ دانشگاهی اعم از حضوری و مجازی و... نمیتونه خارج از این چهارچوب فعالیت کنه). اما بحث نهاد بعنوان یک تشکیلات مستقل فرق میکنه. همه اهدافی که دانشگاه داره (منجمله آموزش و ساخت قوانین و...) رو هم میتونیم برآورده کنیم، منتها در چهارچوب اعضای خودمون. خوب دانشگاه هم همینه دیگه (نمیتونه برای غیر دانشجوها چهارچوب درسی تنظیم کنه) منتها شعاع دایره فعالیتش کمی گسترده تر میشه ولی فقط میتونه کارهای سطحی انجام بده. بنظر من، دانشگاه مثل یک برکه است (وسیع و کم عمق) ولی نهاد میتونه مثل یک چاه باشه (کم عرض ولی عمیق). باز هم باید ببینیم نظر سایر دوستان چیه.

کلا به اسم دانشگاه آلرژی دارم.شوخی :دی
    آقای شهرکی پیامی که ارسال کردید واسه همه ی اونایی بود که اسمشونو داده بودن؟به من چیزی ارسال نشده

من هم با نظر آقاي MMSHFE موافقم. البته الآن فرصت توضيح ندارم ولي دليل زياد دارم كه با طرح دانشگاه مخالفت كردم.

پیام به 2 نفر ارسال نشد. احتمالاً شما هم جزو اون 2 نفر بودین. شاید دریافت پیامک تبلیغاتی رو روی خط خودتون غیرفعال کرده باشین.

مجله - هفته نامه - ماه نامه و یا شایدم کتاب TOP CODE

بارها خواستم کتاب بنویسم و بفرشم هم اسم در کنم هم پولش دستم بیاد...حالا یکم رو عنوانش مانور میدم....یکم تو سر فصلاش یا حتی رو طراجی جلدش و شایدم رو قیمتش..خلاصه باعث میشه بفروشمش دیگه ..همینجا دیگه تموم میشه داستان....

نشا الله باید بتونیم متخصصامون و تو این مجموعه تشویق کنیم که تو انتشار کتاب یا مجله یا مقاله به صورت منظم همیاری کنند مارو...چرا فقط کتاب جعفر نژآد تعداد محدود دیگه باشند و مقالات و تاب های تخصصی و کاربردی تر و خارج از سر فصل های استاندارد نباشه....
    باید ابزار های پرورش دانش اموز رو تو این مجموعه فراهم کنیم...بسته های تصویری ( فیلم ) کلاس انلاین .. کتاب...
    و قسمت های خالی و هم پر کنیم...کتاب امنیت...

نظر بدید لطفا...دوستان از دور و ور خودشو ن بچه های دانشگاه تا فامیل و علاقه مند ها و بکشونید سمت ین مجموعه...ما از نظر تعداد هنوز رشدی نداشتیم متا سفانه

کاربر دائمی آواتار dousti_design
    محل زندگی
    زنجان - تهران

من هم اسمم رو توی سامانه پیامکی نهاد ثبت کرده بودم اما پیامی نیومده برام!

نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    راستش من زیاد با این ایده (حداقل در این مرحله) موافق نیستم چون ما هنوز نتونستیم ثابت کنیم توی جامعه کوچک PHPکارها میتونیم تحولی در بازار ایجاد کنیم. ازطرف دیگه تشکیل دانشگاه ما رو ملزم به رعایت چهارچوب وزارت علوم میکنه که تا همین الآن هم به اندازه کافی چوبش رو خوردیم و بخش عمده ای از آشفتگی اوضاع بازار برنامه نویسی بخاطر همین چهارچوب اشتباه و تاریخ مصرف گذشته است (طبق قانون وزات علوم، تحقیقات و فناوری هیچ دانشگاهی اعم از حضوری و مجازی و... نمیتونه خارج از این چهارچوب فعالیت کنه). اما بحث نهاد بعنوان یک تشکیلات مستقل فرق میکنه. همه اهدافی که دانشگاه داره (منجمله آموزش و ساخت قوانین و...) رو هم میتونیم برآورده کنیم، منتها در چهارچوب اعضای خودمون. خوب دانشگاه هم همینه دیگه (نمیتونه برای غیر دانشجوها چهارچوب درسی تنظیم کنه) منتها شعاع دایره فعالیتش کمی گسترده تر میشه ولی فقط میتونه کارهای سطحی انجام بده. بنظر من، دانشگاه مثل یک برکه است (وسیع و کم عمق) ولی نهاد میتونه مثل یک چاه باشه (کم عرض ولی عمیق). باز هم باید ببینیم نظر سایر دوستان چیه.
    منظور من زیر نظر بودن جا ای نیست یک مجمع خصوصی و سیار فقط عنوانش جمایتی نباشه دانشگاه باشه که دانشجو داشته باشه دانش + جو

کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    محل زندگی
    پاسارگاد

سلام من پیامکی ببا محتوی تخمین هزینه برای مکان کار گروه 10تا 15 نفر دریافت کردم .آیا این تخمین را توی مکانی که زندگی می کنم انجام بدهم یا نه توی شهرستان شیراز ومرکز فارس. ؟توی شیراز بسته به مکان شرایط و قیمتها کامل متفاوت خواهد بود که توی تمامی شهرهای بزرگ همین مدلی هست. لطفا بفرمایید من کجا را تخمین هزینه بزنم و قیمت را برای شما بفرستم. راهنمایی کنید. من منتظر هستم.

هدف اینه که تو کل کشور مکان ها ای باشه که بتونیم برنامه هامون و پیاده سازی کنیم

شهر های نزدیک نیاز نیست برای شروع میشه رفت و امد کرد
    هرکسی هم سالن یا شرکتی داره که میتونه در اختیار بزاره میتونه پیشنهاد بده

کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    محل زندگی
    پاسارگاد

پس من تخمین قیمت توی شهر خودم و یک قسمتی از شیراز را محاسبه و تا چند روز آینده برای شما میفرستم و اطلاع میدهم.
    موفق باشید.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    http://reza.biz

برای بنده هم پیامکی دریافت نشد.
    جریان این محل چیه مهرداد ، دقیقا چه چیزهایی نیاز هست ؟
    سالن همایش ؟ تجهیزات و ...

نقل قول نوشته شده توسط rezaonline.net مشاهده تاپیک
    برای بنده هم پیامکی دریافت نشد.
    جریان این محل چیه مهرداد ، دقیقا چه چیزهایی نیاز هست ؟
    سالن همایش ؟ تجهیزات و ...
    برای برگذاری کلاس ها و همنشینی بچه های مجمع
    باید زودتر دوره ها و شروع کنیم خیلی ادامه بدیم حرف و نظر و فایده ای نداره

نمیدونم کلاس های ماهان شرکت کردید یا نه
    بهترین اموزش و میدند تو بدترین مکان
    پس ملاک کیفیت اموزشی هست نه مکان
    فعلان هزینه کم داشتن مهمه

نقل قول نوشته شده توسط $ M 3 H R D A D $ مشاهده تاپیک
    منظور من زیر نظر بودن جا ای نیست یک مجمع خصوصی و سیار فقط عنوانش جمایتی نباشه دانشگاه باشه که دانشجو داشته باشه دانش + جو
    عنوان شدن دانشگاه در اسم مستلزم اخذ مجوز از وزارت علومه و طبیعتاً نیازمند رفتن تحت نظر این وزارتخونه. اما نهاد یه چیز کاملاً مستقل میتونه باشه.

ازونجاییه که بچه ها خیلی دست شاید بجنبونن در آینده خوبه که نهاد یه دفتری یه بردی چیزی واسه برنامه های ماهانش داشته باشه که مثلا ماه بعد چه کارایی قراره انجام بشه و دیگه کسی بهانه نیاره و فرصت باشه و نشه مثل کلاس آنلاین رزومه.هر چی بود کوچیک یا بزرگ نتیجش این بود که برگزار نشد.
    درسته الان نهاد رسما شروع به فعالیت نکرده ولی همین الانم زود نیس واسه بعضی کارا.خوبه که از الان مشخص بشه تقریبی که جلسه ی بعدی توو چه تاریخایی میتونه بیفته که از الان همه برنامه ای بریزن.و مشخص بشه و جمع بندی بشه.دیگه وقتشه که یه سری چیزا مشخص بشه.چون دیگه داره روو کارای خوب زیادی زوم میشه که زوم زیادی بدون شروع به کار نهاد دیگه فایده ای نداره.

کاربر دائمی آواتار Jarvis
    محل زندگی
    Esfahan

دوستان طراح : یک طرح تو همین تاپیک برای جلد رو با قسمت عکس پیشنهاد بدن برای کارت
    آقا طرح ها و کلاً دیزاین و گرافیک رو بسپرید به من ...
    فقط برای طرح کارت عضویت به لوگو نیاز داریم ...

مهرداد جان چیکار کنم

نقل قول نوشته شده توسط Mohammad Salehi مشاهده تاپیک
    آقا طرح ها و کلاً دیزاین و گرافیک رو بسپرید به من ...
    فقط برای طرح کارت عضویت به لوگو نیاز داریم ...

مهرداد جان چیکار کنم
    لوگو هم نیاز به دونستن اسم هست که تا اینجا اریا رایان است

کاربر دائمی آواتار Jarvis
    محل زندگی
    Esfahan

یعنی لوگو رو طراحی کنم ؟

دوستان مکانی که مورد نیاز است قرار است به طور دائم اجاره کنیم یا اینکه ماهی یکی دوروز قراره دورهم جمع شیم واز نقطه نظرات هم استفاده کنیم؟
    اگر حالت دوم است فکر کنم کلاسها وسالن اجتماعات مدارس دولتی (البته اگر در حد کلاس کاری نهاد میدونید) بد نباشه چون پنج شنبه ها تعطیله هزینه زیادی هم نمیگیرن میز وصندلی هم داره هرکسی هم کامپیوتر شخصی خودش ویا لپ تاپشو میاره نیازی هم به سرایدارونظافت وغیره نداره فقط کافیه توی خیابانهای اصلی هر شهر باشه که مشکلات کمتری برای رفت وآمد افراد داشته باشه
    ولی اگر حالت اول باشه خود من اولین کسی هستم که با حضور مداوم وهروزه در نهاد مشکل دارم انتظار من از نهاد این بود که بتونم غیر حضوری ومستمر همکاری داشته باشم

اگر بامدرسه موافق بودید بگید تابریم از چند مدرسه سوال کنیم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

سلام
    خب نظرسنجی های آخر رو برای انتخاب اسم بکنیم؟
    کسی اسم بهتری از آریا رایان سراغ نداره؟
    در مورد مدرسه هم اگر بخواید تو کرمان فکر کنم بتونم کاری بکنم آخه یکی از آشناهای نزدیکون تو آموزش و پرورش کار می کنه و فکر کنم بتونن برامون کاری بکنن.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    بندرعباس

منم فکر کنم بتونم یه مدرسه توی بندرعباس جور کنم.
    اگه با مدرسه موافقید تا دنبالش باشم.

کاربر دائمی آواتار SlowCode
    محل زندگی
    اردبیل

به نظرم بهتره یه نقاط مشخصی رو انتخاب کنین که تقریبا تو مرکز ایران باشه تا همه بهش نزدیک باشن.
    فرض کنین ما بخواییم از اون سر دنیا پاشیم بیاییم بندرعباس!!!
    احتمالا 48 ساعت راه باشه! به نظرم شهرهای اطراف تهران مناسب هستن.
    از همتون میخوام دور و ور شهرتون تا جای ممکن یک تحقیقی انجام بدید در مورد اینکه یک مغازه یا یک اطاق یا یک سالن کوچ نهایتا 15 نفره بخوایم ماهانه اجاره کنیم چقدر هزینه داره
    میخوایم مکان ها و شناسا ای کنیم
    جا ه های که بشه چند نفر دوره هم جمع بشند و با هم کار کنند workshop باشه
    احساس میکنم یه چیز مبهمه!
    هدف از این تجمع چیه؟ اگه صرفا شناسایی محل باشه که متوجه نمیشم چه لزومی داره؟! چون هرکس وضعیت شهر خودش رو میدونه و میتونه اعلام کنه، واسه تحقیقات بیشتر هم فکر نکنم نیازی به اجاره یه اتاق 15 نفره باشه.
    حالا فرض کنیم اجازه یه مکان نیاز شد، خب چه مدت میخواییم اجاره کنیم؟ شما گفتین یه ماه ولی افراد خیلی کمی پیدا میشن که مغازه خودشون رو واسه یه مه اجاره بدن اگر هم بدن قیمت بالایی پیشنهاد میدن!
    لطفا هدف از اینکار و جزئیاتش رو توضیح بدین تا متوجه بشیم.

کاربر دائمی آواتار engmmrj
    محل زندگی
    تهران

قصد ندارم دل سردتون کنم ولی شما ها دارین رویایی فکر می کنید .

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

سلام
    ما می خوایم رویا هامون رو به حقیقت تبدیل کنیم. واسه همینه که اینجاییم.
    اگر بتونیم این کارو بکنیم ارزش داره و گرنه ما فقط 350 تا اسپم نوشتیم همین!!.

محل زندگی
    تهران

همیشه باید به اندازه داشته ها آرزو کرد

نقل قول نوشته شده توسط engmmrj مشاهده تاپیک
    سلام
    خب اسمش كه روشه ديگه آرزو پس اونايي كه داريم كه آرزو كردن نداره داريم ديگه و اونايي هم كه نداريم بايد 9999999999999999999999999 برابرش رو طلب كنيم.
    وقتي اهداف بلند داشتي همتت بزرگ ميشه براي انجامش اگر هم موفق نشي باز هم بردي چون نسبت به هدفي كه داشتي تلاش كردي و اگه در اون حد كه آرزو داشتي نشدي بدون كه بدونه هدف بزرگ به اين زودي به همون هم نميرسيدي.
    درضمن آرزو كنتر كه نميندازه.

قصد ندارم دل سردتون کنم ولی شما ها دارین رویایی فکر می کنید .
    روياها فقط تو خوابه كه اتفاق ميفته و ما كاملا بيداريم. مگه اونايي كه كسي شدنو به جايي رسيدن از كجا شروع كردن؟(والله از زمين خاكي )
    بالاخره بايد از يه جايي شروع كرد ديگه. و چه بهتر كه يه كار گروهي باشه.

محل زندگی
    تهران

باز شروع کردن به شعار دادن . . . ادامه بدین

یا به اندازه آرزوها تلاش کرد. اینقدر خودتون رو دست کم نگیرین. درمورد خودتون تصمیم با خود شماست و کسی حق دخالت نداره ولی متقابلاً شما هم نمیتونید بقیه رو محدود کنید. مهمترین دلیلی که کشورهای جهان سوم رو تا الآن جهان سوم نگه داشته، اینه که همیشه بهشون گفتن و اونها هم باورشون شده که «نمیتونی».

ضمناً هدف از تعیین و اختصاص این مکانها در هر شهر اینه که اعضای نهاد در هر شهر بتونن دور هم جمع بشن و امکانات لازم برای ارتباط مستمر با مرکز نهاد توی همون مکان تأمین بشه (اینترنت پرسرعت و ارتباط تصویری و...) و نیاز نباشه برای هر کاری به دفتر مرکزی مراجعه کنن. بنابراین مسئله نزدیکی به مرکز کشور عملاً منتفی هست. هدف ما همینه که کسانی که از مرکز دور هستن هم مکانی برای تجمع داشته باشن و با هم تبادل علم کنن.

جناب شهرکی لطفا نظرتون را در باره تجمع در مدارس دولتی نیز اعلام کنید همونطور که قبلا گفتم کم هزینه ترین است شما حتما تمایل دارید که هر شهر یک دفتر کار ثابت داشته باشد؟

با سلام
    اگه قرار باشه مدیران نهاد که احتمالا جناب شهرکی باشن قیمت رو به مشتری بدن
    اون وقت پروژه ره به کدوم برنامه نویس میدن که انجام بده ؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

سلام
    نوبتیه عزیز.
    در ضمن مدیران قیمت رو مشخص می کنند اگر شخص از اون رنچ قیمتی پیروی کرد امتیازات ویژه ای براش منظور می شه.

صفحه 9 از 66 اولاول ... 78910111959 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. گفتگو: تشکیل گروه برنامه نویسان php برای عرضه نرم افزارهای open source
    نوشته شده توسط dousti_design در بخش PHP
    پاسخ: 28
    آخرین پست: سه شنبه 28 آبان 1392, 11:23 صبح
  2. معرفی یک نرم افزار برای برنامه نویسان VB
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1382, 00:08 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار