نقل قول نوشته شده توسط mo.esmp مشاهده تاپیک
میشه بگید که منظورتون از توابع استاتیک یا سطح دوم و سطح آخر چیه ؟
کار ViewBag, ViewData و TempData رد و بدل اطلاعات هست و همون ماتریسی که شما مثال زدید میشه با ViewBag یا ViewData به View منتقل کرد و نیازی به ٥ یا ٦ ViewBag یا ViewData نیست بلکه خود ماتریس میشه در ViewBag یا ViewData ذخیره کرد و به سمت View فرستاد و ظاهرا شما دلیل استفاده از ViewModel رو محدودیت در ارسال اطلاعات با ViewBag یا ViewData میدونید.
دلایل استفاده از ViewModel:

• ارسال بیش از یک Model به View
  • اعتبار سنجی جداگانه ViewModel از Domain Model بر اساس آنچه در View لازم داریم
  • حذف logic از View و فرمت بندی داده
  • حذف ریسکهای امنیتی مانند مشکلی که در github به وجود اومد
  • حذف وابستگی مستقیم بین لایەها

دوست عزیز اول اینکه منظور من از سطح اول و دوم یه جور نمره دادنه که اولویت اول رو با توابع استاتیک می دونم و اولویت دوم رو با ViewBag و اولویت سوم رو با VewData نه چیز دیگه.
دوم اینکه بنده دلیل خاصی رو از استفاده از ViewModel ذکر نکردم.اگه به تاپیک دقت کنید می بینید که همه ی حرفای من بر اساس تاپیک و مطلبیه که دوستمون گفتن و کلی حرف نزدم.
سوم اینکه مشخصه که شما هرگز یه همچین ماتریسی نساختی که هیچ حتی بهش فکرم نکرده که در مورد راه ساختش اینطوری فکر می کنی. یا شایدم اصن متوجه ماتریس نشدی.
چهارم اینکه توابع استاتیک رو بالا تو مثال من می تونید ببینید.(شاید این رو باید اول می گفتم اما حوصله ی اصلاح مطلبم رو ندارم)
در آخرم هم از توضیحاتتون برای ViewModel تشکر می کنم گرچه جاش اینجا نبود.