Embarcadero اصلا حرفی واسه گفتن در مقابل شرکت مایکروسافت(با همهء سیاست های غلطی که میبنیم ازش) نداره. کاربرها، کمی بهش امید داشتند که اون هم بر فنا رفت و شد یکی مثل بورلند! یا بهتر اسمشو بذاریم بورلند توسعه یافته.نمی دونم این مایکروسافت چرا این جوریه! حالا بیاید Delphi رو ببینید چه پشتیبانی نازی داره!
شمارو ارجاع میدم به این پست که چندوقت پیش یکی از دوستان زحمتش رو کشید و از دوباره گویی پرهیز میکنم؛
توی پست قبلی خودم در این تاپیک به این مطلب اشاره کردم و عرض کردم،مشکل اینه بعضی ها حوصله ندارن چند صد خط کد بیشتری بنویسن.
فقط میخوان سریع پول بگیرن یه چیزی بنویسن که فقط کار کنه.
و اگر با اون دیدی که در اون پست عرض کردم، بخوایم ببینیم، با این سیاستی که خود شما هم اشاره کردید و در خیلی از شرکت ها استفاده میشه ازش و همونطوری که در پست قبلی تاپیک فعلی گفتم، زمانی که کاربر نمیتونه درک کنه فرق بین اینکه شما با فریم ورک برنامه نویسی کردید یا اون برنامه رو از پایه کد نوشتید،چیه، من هم باشم راحتترین راه رو انتخاب میکنم؛ چیزی که خیلی ساده هست و مرسوم و همین الان هم در بسیاری از شرکت ها استفاده میشه؛ این یه دید ساده هستش گرچه میشه گفت از لحاظ فنی اگر بخوایم بگیم مسائل کمی ریزتر میشه؛ اما همین دید ساده هم خیلی مهمه؛ چون وقتی من میتونم با زبان X خیلی راحت کارم رو انجام بدم و محصول رو تحویل مشتری بدم، چرا باید بیام به قول شما بگم که "باید حوصله به خرج بدم و چندخط کدبیشتر با زبان Y بنویسم؟" یه وقتایی سیر و سلوک برنامه نویسی اصلا کار درست و معقولانه ای به نظر نمیرسه! (و لطفا بحث کارایی برنامه هایی که با زبان های مختلف نوشته میشند رو پیش نکشید، چون اون زمانی هست که کاربر بتونه سواد داشته باشه! و اون بحثش جداست )والا به نظر من اگه بخوایم خودمونی بگیم وقتی میشه با یه زبانی مثل سی شارپ که بعضی ها اعتقاد دارند لقمه رو اماده کرده برای کارهای مختلف و نمیشه همچون زبان های دیگه سیر و سلوک معنویتوی برنامه نویسی داشت، شانس بازار کار بهتری در اینجا داشته باشیم و مشتری هم سوادش نمیکشه شما فریم ورک نصب کردید یا اونکارو از اول بصورت پایه شبیه سازی کردید و کد نوشتید، بنابراین میشه گفت اگر مطلب رو با دیدی که این دوستان گفتند بخوایم صحبت کنیم، با نکته ای که اشاره کردم بهش، یه جورایی قابل چشم پوشی هست.
صد در صد؛ اما یا وقت نیست عزیز برادر، یا اینکه دید ادم انقد محدوده و نمیدونه کدومش بهتر هست براش؛قرار نیست که بریم سمت یک زبان و برای همیشه توش گیر کنیم.
میتونید خودتون برید تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه، و اگر کارهایی رو که شما میخواستید میشد باهاش انجام داد که مشکل خاصی نیست، اگر باهاش حال میکنید با همون کار کنید.
اگر خوشتون نیامد یا بعدا دیدید درمقابل یک زبان دیگری کم میاره بر اساس خواسته های شما، خب برید دنبال یه زبان دیگه.