نقل قول نوشته شده توسط Abbas Naghdi مشاهده تاپیک
تا الان چندین بار گفتم الان هم میگم ... جواب همه ی این مشکلات تشکیل شبکه از برنامه نویسان هست با قوانین خاص

خب davidrobert عزیز و قتی این تشکیلات باشه و هزاران نفر عضو این تشکیلات باشن این تشکیلات دولت و مجلس و ... رو مجبور میکنه که این طور رفتار ها رو غییر قانونی بشناسه ...
خب وقتیغییر قانونی باشه ... دیگه شرکت نماهایی مثل نوین پندار و ... مجموعه نرم افزاری کرک شده بیرون نمیدن و نیاز به برنامه ها تشدید میشه چون کار بر ها برنامه نیاز دارن ...
وقتی سایت هایی مثل میهن دانلود یا سافات 98 نرم افزار کرک داخل سایت آپ نکنن خب ملن نرم افزار نیاز میشن و تنها راهشون یا خرید نرم افزار ها هست و یا دانلود اون از سایت های خارجی به صورت تریال ... که مشکلاتی داره ...

بزارین عملی بهتون بگم ...

یه نرم افزار هست به نام X
1. این X دیگه داخل ایران کرک نمیشه چون غییر قانونی هستش
2. این X نسخه ی تریالش 30 روزه هست و پایدار نسیت
3. قیمت این X 50 هزار تومن هست
4. مردم به این X نیاز دارن
5. ایران این X رو به صورت ایرانی شبیه سازی میکنه و یا بهترشو میسازه
6. به خواطر حمایت از مشتریان ایرانی این X ایرانی رو به قیمت 10 هزار تومن عرضه میکنن (به صرفه هست در مقابل نمونه ی خارجی)
7. این X به کشور های دیگه هم صادر میشه به همون قیمت 50 هزار تومن

و اما این وسط چی میشه ؟

1.ایران در ساخت X خود کفا میشه
2.برنامه نویسان ایرانی پولدار میشن
3.مشتریان ایرانی به صورت قنونی دارای یک نرم افزار پایدار با پشتیبانی کامل و محلی میشن
4.ایران از سوی شرکت های خارجی در مورد نرم افزار به رسمیت شناخته میشه (به خواطر کپی رایت)
5. ایران به عنوان چند کشور تولید کننده ی برتر نرم افزار شناخته میشه+ یه کشور صادر کننده در این زمینه میشیم و میتونیم فرهنگ سازی هم کنیم (مثل بازی ها)
6.دیگه منتظر نیستیم ببینیم ماکروسافت یا ... قراره برامون چه سرنوشتی تایین کنن !

نظرتون چیه ؟
برادر من عزیز من 1 ساعته دارم گل لگد میکنم؟
والا به نظر منم مشکل نبود قانون محکم کپی رایت هست. ولی اینم باید دقت داشت که اگه مثلا توی ایران کپی رایت کاملا رعایت بشه کدوممون پول نرم افزار اورجینال داریم بدیم؟پس با شرایط دلار و تورم توی کشورمون اگه کپی رایت رعایت بشه مشکلات خیلی خیلی بیشتر میشه.
شما چرا فقط 1 طرف قضیه رو نگاه میکنید؟شما خودتون هم نرم افزار های مورد نیازتون (برای ساخت نرم افزار ) رو به همین صورت کرک تهیه میکنید. هیچ فکر کردید اگه جلوی کرک اون ها گرفته بشه و مجبور بشید بصورت اوریجینال تهیه کنید چی میشه؟ این میشه همون مثل از چاله در بیایم بیفتیم تو چاه! خواهش میکنم قبل از دادن طرح حداقل یکم بهش فکر کنید!

جواب همه ی این مشکلات تشکیل شبکه از برنامه نویسان هست با قوانین خاص
اگه فقط پست قبلی منو میخوندید متوجه میشدید جوابو داده بودم!
یه شرکت واسط (حامی) که مکانش هم خارج کشور هست کار فروش رو انجام بده و ما هم نرم افزار هارو به اون شرکت واسط بدیم برامون توی مارکت ها بفروشه
اگه منظورم رو متوجه نشدید بزارید اینطوری بگم
شرکت x که در واقع تحت پوشش دولت خودمونه در کشوری مثل کانادا ثبت میشه
شرکت x یه حساب مثلا توی گوگل پلی میسازه (برای فروش app هاش)
شرکت x یه وبسایت داره که از طریق اون ما میتونیم app های خودمون رو توش اپلود کنیم و اون شرکت هم اونا رو میگیره میزاره تو مارکت و به اسم خودش میفروشه
ما توی وبسایت شرکت x یه حساب کاربری داریم که بر اساس تعداد فروش اون نرم افزار توی مارکت ها مقدار ریالیشو به حساب کاربری ما و در نهایت به حساب بانکی داخلی ما واریز میکنه