نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
ببخشید برادر که خدا ایده رو تو این ترحیم ها انداخته تو ذهنم و از بد شانسی که دارم تو ایران من رو خدا به وجود او رده که ای کاش میمردم ولی تو کشور ایران نبودم که همشون از نا امیدی حرف میزنی و ببخشید که از درجات بالا علم بر خورد نیستم و تازه دارم تمام اینها رو یاد میگریم تا کم کم پیاده کنم و ببخشید که بیل گیتس نیستم درجه هو شیم 180 باشه و حرف بزرگ تر از دهن م میزنم. ولی امید به این دارم که نشان بدم چطور یه بچه فقیر پایین شهری که خرج ش رو به سختی در میاره و اینکه به وسیله کتاب و فیلم آموزشی درس های رو یاد میگیره که بیرون پول کلاس آموزشی ندهد که کلی هزینه درس های میشه که یاد مدن. آموزش ها رو و کلی کار میکنم تا بتونم بابت کارم جواب بگریم. و تو کشوری هستم که به علم توجه نمیشه. و از علم مردم خوشش نمیاد فقط به فکر جنگ کردن هستن. و فقط بگن انرژی هستی داریم که میدونم از این انرژی هستی ایران هم با خواری در نمیاد. و شرمنده نتوانستم از ایران فرار کنم برم آمریکا چون هزینه رو نداشتم داشتم زود تر از اینها فرار میکردم و پشت سرم رو نگاه نمیکردم. و به فکر پیشرفت کشور های خارجی میشدم و میگفتم ول کن ایران رو به زار تو خو ماری به مونن اونها تکنولوژی رو میخوان چیکار بزار تو همون دوره قاجار هستن بمونه و میخوان چیکار پیشرفت کنن . اگه میتوانستم میرفتم. ولی شانس بدم تو ایران هستم ولی سیستم رو به زور زحمت میشنیم میسازم و نشان میدم میشه تو کشوری که هیچ علمی نیست پیشرفت کرد و کسی هم وضع مالی خوبی نداره میتوانی بهترین تکنولوژی رو بسازی و بفروشی به کل دنیا. فقط شما بشنید از ناامیدی هات ون حرف بزنید.
از همه ی دوستان عذر میخوام که اینارو میگم.

دوست عزیز یکم رعایت کن.
هیچ علمی؟
دستت درد نکنه.واقعا که.این واقعا از اون حرفهاا بودا.
برو خداتو شکر کن تو آفریقا نیستی که همشون بدبختی میکشن.
بیل گیتسم قرار نیست باشی.همین آدمایی با ضریب هوشی 90 هم میتون کارهای بزرگ کنن.مگه چینی ها همشون بیل گیتسن؟
همه قرار نیست نابغه باشن ولی بهتره که همه کارهاشونو درست انجام بدن.
بنده از نا امیدی حرف نمیزنم.شما به جای تولید یه محصول برای جهان بیا همین مشکل ماهارو حل کن.
مثلا به جای حل کردن مشکل گرمایش زمین بیا برای دریاچه ی ارومیه فکری کن.

بازم از همه معذرت میخوام که اینا رو گفتم.