بدبختی مملکت ما هم همین دوستان هستن که علارغم سن پایین زیر 20 سالشون سعی در تصمیم گیری های کلان دارن! باور کنید هرچی بدبختی سر این مملکت میاد بخاطر اینه که یه دسته نشستن فکر میکنن همه چی میدونن در صورتی که هیچی نمیدونن!
طرف میاد میگه من همه برنامه هام اوریجیناله هرچی هم بخوام اوریجینال تهیه میکنم ! سن = 18 سال . ادعا = بینهایت , درامد = نامحدود! (قابلیت خرید نرم افزار های اوریجینال با قیمت دلار) . عمو جون شما به جای اینکه پولتو توی جیب اون شرکت های خارجی که تورو حتی ادمم حساب نمیکنن بریزی اگه پول بابایت خیلی زیاده و نمیدونه چیکارش کنه تا شما روح انسان طلبیتو ارضا کنی بیا بابا جونت بگو بیا سرمایشو در اختیار 2 تا کاربلد بزاره تا کمی کمک بشه به وضعیت کنونی!(__UFNHGGI_H__)
-----------------------------------------
شخصا حاضرم اگر چیزی روی سیستم من کرک شده باشه برای هر ریالش یک دلار جیمه بدم.
داداش توی عمرت فیلم خارجی دیدی؟یا فیلم ایرانی؟مثلا شما فیلم های خارجی رو از netflix میری اجاره میکنی یا اینکه بصورت دزدی دانلود میکنی نگاه میکنی؟سعی کن دیگه قبی نیای عزیز دلم.جیمه هم نمیخواد بدی :))
-----------------------------------------
فقط تنها برنامه کرک شده ای که روی سیستمم دارم فوتوشاپه که اونم اگر برنامه جایگزین مناسب پیدا کنم پاک می کنم!
حالا چون جایگزین نداره باید دزدی کنی عمو جون؟عیبه نکن کار بدیه :)

-----------------------------------------------------------------
والا من خودم به شخصه حاضرم برای نرم افزار ایرانی هزینه کنم و تا الانم حمایت کردم (مثلا از بازیای ایرانی) ولی حتی اگه پولشم داشته باشم حاضر نیستم نرم افزار اوریجینال کمپانی رو بخرم که حتی منه ایرانی رو به حساب نمیاره و یا بخاطر مسائل سیاسی ازم پشتیبانی نمیکنه!
یه مثال ملموس میزنم توی حوضه سخت افزار : شما میری کارت گرافیک nvidia میخری و طبق حقوق خریدار شرکت nvidia موظف هست از شما به عنوان خریدار پشتیبانی به عمل بیاره اما با کمال بی شرمی حتی اجازه دسترسی شمارو به وبسایتش هم نمیده و به نوعی شمارو ادم حساب نمیکنه! حالا همین مثال توی زمینه نرم افزار هم هست . منه خریدار انتظار دارم اولا نرم افزار رو با قیمت اصلی خودش در کشور خودم خریداری کنم و همچنین از پشتیبانی کامل بهره ببرم.اما متاسفانه بدلیل نبود ایران توی بازار جهانی و مشکلات دیگه مثل تحریم دلار و در نتیجه افزایش قیمت دلار توی ایران شما مجبوری برای خرید هر نرم افزار غیر بومی تا چندین برابر قیمت اصلی اون با مقیاس ریالی هزینه کنی و همچنین بدون هیچ پشتیبانی رسمی! اونایی که فهمشون برسه خودشون تشخیص میدن اما شما اگه باز دوست داری میتونی پولتو توی جیب این شرکت ها بریزی و ارز رو از این مملکت خارج کنی و بریزی توی جیب شرکتی که برای خرید تو احترامی قائل نمیشه!

متاسفانه اکثر این دوستان دلیل این نظرهاشون بدلیل کم تجربگی و کمی سنشون هست و به همین دلیل خیلی چیزها رو نمیدونن و نمیشه ایرادی ازشون گرفت