مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما درباره تشکیل چنین نهادی چیست؟

رای دهنده
383. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • مفید است

326 85.12%
  • نظری ندارم

12 3.13%
  • بی نتیجه است

45 11.75%
صفحه 17 از 66 اولاول ... 7151617181927 ... آخرآخر
نمایش نتایج 641 تا 680 از 2601

نام تاپیک: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

باسلام
    استاد نمیشه یه نشست درتهران هم داشته باشیم ما هم دوست داریم شرکت کنیم
    اما راه دوره متاسفانه! اگریه نشست درتهران هم داشته باشیم عالی میشه ممنون.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

از تهران تا بابل دوره ؟ پاشو بیا بابا
    میدونی من از کجا میخوام بیام > خوزستان 14 ساعت راه هم باید تا تهران بیام از اونور دوباره باید 6 ساعت برم تا بابل البته این مسافت داداش کوچیکه مسافت مشهد تا خوزستانه که دوران دانشجویی میومدم(30 ساعت !!!)
    پاس حالا خدارو شکر که که نزدیکی و پاشو بیا

کاربر دائمی آواتار Jarvis
    محل زندگی
    Esfahan

دوستان مسئله ی اسکان رو هم مد نظر قرار بدید ... خودمون باید به فکرش باشیما ...

اگه خدا بخواد نشست بعدی تهرانه. ولی فعلاً علی الحساب این نشست بابل رو تشریف بیارین.

کاربر تازه وارد آواتار ali.poorbazargan
    محل زندگی
    Isf

عذر میخوام ولی بهتر نیست جلسات به صورت آنلاین انجام بشه تا هم هزینه ها تا حدودی کاهش پیدا کنه هم مشکل رفت و آمد نباشه و همه بتونن استفاده کنن ؟!
    خداروشکر همه اینجا برنامه نویسن، یه بستر خوب واسه ایجاد جلسات طراحی بشه ( با همکاری همه ) خیلی از مشکلات حل میشه .
    بنده از جلسه اصفهان مطلع نبودم ولی این جلسه بابل واقعا وقت گیر و پرهزینه تموم میشه، با توجه به بحث رفت و آمد و اسکان و هزینه جلسه و ... .

حق میدم به جناب شهرکی که واسه تعمین بخشی از هزینه های جلسه ناچار به دریافت این مبلغ هستند ولی با توجه به سابقه حضورم در همچین جلساتی فکر میکنم دریافت هزینه در ازای شرکت در یک جلسه با سیاست یک نهاد حمایتی ناسازگاره .
    حق عضویت منطقیه ولی جلسات باید طوری سازماندهی بشه که هزینه ها کاهش پیدا کنه .

نظر شخصی بنده بود ...

درمورد برگزاری جلسات آنلاین قبلاً زیاد صحبت شده و تا وقتی نهاد عملاً راه نیفته، اینجور جلسات بازدهی لازم رو نداره. بهرحال صحبتهای اساسی رو باید تا مدتی (حداقل تا وقتی که شناخت کلی از ادبیات صحبت هم پیدا کنیم)، حضوری برگزار کنیم وگرنه برگزاری نشستهای آنلاین نتیجه ای بجز اتلاف وقت و دست آخر هم نفهمیدن منظور واقعی گوینده نخواهد داشت.

آمار ثبت نام کنندگان به 9 نفر رسید.

محل زندگی
    Esfahan

نقل قول نوشته شده توسط H:Shojaei مشاهده تاپیک
    خب آره ولي ما از اينجا چطوري به فكر مكان تو بابل باشيم؟
    مگر اين كه همه اونجا كه رسيديم با هم يه فكري بكنيم.
    من با مهرداد صحبت کردم ... گفت باید یه تعدادی مشخص بشه تا یه فکری بکنیم ...
    من نظرم اینه که هر کس میخواد اسکان رو با ما باشه اعلام کنه ببینیم چند نفریم ... تعداد که مشخص شد به مهرداد میگیم یه قیمت بگیره ...

کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    محل زندگی
    پاسارگاد

شرایط اسکان خانم ها چی؟ا

محل زندگی
    Esfahan

نقل قول نوشته شده توسط SONITAJ مشاهده تاپیک
    شرایط اسکان خانم ها چی؟ا
    خانم ها هم همینطور .. باید تعدادشون مشخص بشه .. اینجا اعلام کنن .. تا بشه براشون یه فکری کرد.

محل زندگی
    Esfahan

نقل قول نوشته شده توسط SONITAJ مشاهده تاپیک
    اینکه شما می فرمایید کاملا درست و منطقی هست ولی یک مشکل حاشیه ای (نسبت به نهاد که اهدافش مهم تر وحیاتی تره) و بزرگ برای خانم ها وجود داره و البته توی ایران :هیچ کدام از مسافرخانه ها وهتلهای ایران به خانمهای مجرد اتاق نمی دهند مگر همراه پدر، یا همسر یا یک گروه کاری باشند.و این خیلی بده و حق شرکت توی چنین نشستهای مفید را از خانمها میگیره و خیلی از خانمها دوست دارند شرکت کنند ولی مسائلی این چنینی مانع می شود و نمی توانند شرکت کنند....
    این میشه که 2باره فقط میشوند آقایان ......
    من این موضوع را مطرح نکردم که از بحث نهاد و اهداف حیاتی اون توی این تاپیک فاصله بگیریم یا فاصله ایجاد کنم .نه ولی دلیل کم رنگ بودن حضور خانم ها یکی از دلایلش همین هست .من چندتا از دوستانمان را دعوت کردم تا بامن شرکت کنند و عضو نهاد بشوندتا من هم بتونم این دور توی نشست شرکت کنم و باهم باشیم ولی همه همین پاسخ را به من دادند .ما سعی کردیم برای خودمان جا رزرو کنیم ولی تنها جوابی که از هتل دارها شنیدیم همین بود اتاق برای خانم ها بدون حضور پدر یا همسر نداریم.
    والا بنده که در این مورد چیزی نمیتونم بگم ... ولی شما به آقا مهرداد و آقای شهرکی موضوع رو بگید .. شاید اونا تونستند یه جا براتون فراهم کنن...

کاربر دائمی آواتار ravand
    محل زندگی
    راوند کاشان

:هیچ کدام از مسافرخانه ها وهتلهای ایران به خانمهای مجرد اتاق نمی دهند مگر همراه پدر، یا همسر یا یک گروه کاری باشند
    نه این صحت نداره من از هر کی هم پرسیدم این حرف رو قبول نکرد. مگه اینجا عربستانه؟

کاربر دائمی آواتار engmmrj
    محل زندگی
    تهران

اگه تهران بود شده تو پارک بخوابن همه می آمدند !
    بابل الان گرمه ، جهنمه الان !

نقل قول نوشته شده توسط engmmrj مشاهده تاپیک
    دوست عزيز كسي كه بخواد بياد و هدف كارشو مشخص كرده باشه اگه جنوب هم بگن مياد ربطي به گرماي هوا و دوري راه و اين طور چيزا نداره يه طوري ميگيد انگار يه 10-20 روزي قراره اونجا باشيم 2 روزه ديگه چيزي نيست كه.
    در ضمن جناب شهركي گفتن نشست بعدي فكر كنم تهران باشه.

مطمئن باشین توی تهران هم خیلیها باز بهانه میارن. اشکالی نداره. نهاد کار خودش رو پیش میبره، حتی اگه 1 نفر فقط توی نشست شرکت کنه. ولی قطعاً کسانی که شرکت نمیکنن و بحثهایی مثل جای خواب و گرمای هوا (فوقش 5 درجه) رو بهانه میکنن، در آینده نزدیک حسرت این یکی دو روز سختیها روی دلشون میمونه. برنامه هایی برای نهاد دارم که به زودی اعلام میشه و اونوقت فرق امتیازات اعضای فعال و کسانی که همیشه توی سایه بودن رو به چشم خواهید دید. قصد تهدید ندارم ولی بالأخره یه فرقی بین کسانی که به قول شما توی این جهنمها مشارکت فعال داشتن و کسانی که توی خونه از جلوی کولر تکون نخوردن و منتظر بودن نهاد، نشستهاش رو کنار خونه شون برگزار کنه، باید باشه دیگه نه؟ یکی از مهمترین اهداف نهاد و خود من شخصاً اینه که تهران رو از قطبیت و محور همه فعالیتها بودن خارج کنیم. حقیقتاً خسته شدیم از بس هر کاری میخواد انجام بشه، باید برای موفقیت یک سرش به تهران وصل باشه. درسته بهرحال پایتخته و نشستهایی هم در تهران خواهیم داشت و به احتمال زیاد، نشست بعدی هم تهرانه ولی مطمئناً مرکز نهاد، تهران نخواهد بود. اصلاً نهاد مرکز نداره و همه چیز توی کل کشور بصورت توزیع شده قرار خواهد گرفت و هیچ فرقی بین برنامه نویسی که توی روستاهای حاشیه اهواز یا سرخس و... فعالیت میکنه و کسی که توی تهران داره کار میکنه، وجود نخواهد داشت.

فقط یه نکته واسه خانم ها یکم آسونتر بگیرید.چون سختیهای زیادی واسشون داره.

برای خانم ها فکر کنم خوابگاه باشه که بتونن اسکان داشته باشن.حداقل تو قزوین که من دانشگاه میرم کلی خوابگاه مخصوص دختر ها هست که هم کلاسیای من بعضی شبا که میخواستن بمونن اونجا میرفتن.(البته نمیدونم ترم تابستان بازن یا نه)
    من خودم راستش برای اسکان پیش دوستم میخوام برم که خونش ساری هستش.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

خب آره ولي ما از اينجا چطوري به فكر مكان تو بابل باشيم؟
    مگر اين كه همه اونجا كه رسيديم با هم يه فكري بكنيم.
    دوستان مسئله ی اسکان رو هم مد نظر قرار بدید ... خودمون باید به فکرش باشیما ...
    این موضوع از چه نظر مهمه که اینقدر فکرتون رو مشغول کرده ؟
    بگین ماهم بدونیم !
    بابا بابل هم ی شهره هتل داره مسافر خونه داره و ...
    تا حالا 10 نفر ثبت نام کردن,یعنی به نظر شما این 10 نفرو شبو چجوری میخوان بگذرونن ؟! توی خیابون که نمیخوابن ! ی هتلی ی مسافر خونه ایی چیزی
    ی کاریش میکنیم دیگه...
    اینقدر جوش این مسئله رو نزنین و پاشین بیاین !

من خودم با خانواده دارم میام. یعنی دیدم سخته یکی دو روزه پاشم بیام و برگردم، از محل کارم مرخصی گرفتم و خانواده رو هم با خودم دارم میارم. اینطوری تبدیلش کردم به یه فرصت که تفریح و استراحت هم چاشنیش کنم. باور کنید دردسرهای شما مجردها خیلی کمتر از ماهاست. من اونجا باید به فکر اسکان همسر و بچه ام هم باشم. برنامه ریزی برای نشست و کارگاه آموزشی و... هم در کنارش باید انجام بشه. واقعاً بعضی از دوستان خیلی کم لطفی میکنن.

محل زندگی
    Esfahan

نقل قول نوشته شده توسط Veteran مشاهده تاپیک
    این موضوع از چه نظر مهمه که اینقدر فکرتون رو مشغول کرده ؟
    بگین ماهم بدونیم !
    بابا بابل هم ی شهره هتل داره مسافر خونه داره و ...
    تا حالا 10 نفر ثبت نام کردن,یعنی به نظر شما این 10 نفرو شبو چجوری میخوان بگذرونن ؟! توی خیابون که نمیخوابن ! ی هتلی ی مسافر خونه ایی چیزی
    ی کاریش میکنیم دیگه...
    اینقدر جوش این مسئله رو نزنین و پاشین بیاین !
    من که اسمم توی لیست هست و ثبت نام کردم ( البته چون نام کاربری قبلی من Mohammad Salehi بود فکر کنم سؤ تفاهم شده )
    قرض از این که بنده عرض کردم به فکر اسکان هم باشید به خاطر این بود که گفتم شاید اگه تعدادمون مشخص بشه ، شاید آقا مهرداد بتونه یه جایی رو گیر بیاره که تخفیف بهمون بده...
    جدای از اون هر کسی باید بدونه چقدر با خودش پول بیاره ... الان اگه بخوایم همینجوری وقتی رسیدیم تازه فکر مسافرخونه بکنیم ... ممکنه بعضی افراد پول کم بیارن
    قیمت هر مسافرخونه هم که فرق میکنه... هتل که دیگه هیچی!

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

جدای از اون هر کسی باید بدونه چقدر با خودش پول بیاره ... الان اگه بخوایم همینجوری وقتی رسیدیم تازه فکر مسافرخونه بکنیم ... ممکنه بعضی افراد پول کم بیارن
    صحیح
    بلاخره باید یک پولی هم با خودتون برای مسافر خونه به همراه داشته باشین.
    ی شب بیشتر نیست.نهایتش بشه 50 تومن ! که نمیشه.
    اما اینکه ما همش بگیم که کجا بخوابیم چیکار کنیم چیکار نکنیم فعلا درست نیست.
    در هر صورت باید بریم مسافر خونه
    ==========
    من خودم اگر تنها شدم میرم مسافر خونه.
    اگر هم دوستان پایه هستند ی چند نفری باهم ی شب ی سوئیت بگیریم.هزینه زیادی هم نمیشه !
    اگه هم میدونین به مهرداد بگین که بره ی جای مناسب پیدا کنه.

کاربر دائمی آواتار colors
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان

نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    من خودم با خانواده دارم میام. یعنی دیدم سخته یکی دو روزه پاشم بیام و برگردم، از محل کارم مرخصی گرفتم و خانواده رو هم با خودم دارم میارم. اینطوری تبدیلش کردم به یه فرصت که تفریح و استراحت هم چاشنیش کنم. باور کنید دردسرهای شما مجردها خیلی کمتر از ماهاست. من اونجا باید به فکر اسکان همسر و بچه ام هم باشم. برنامه ریزی برای نشست و کارگاه آموزشی و... هم در کنارش باید انجام بشه. واقعاً بعضی از دوستان خیلی کم لطفی میکنن.
    ایشالا با خانواده بهتون خوش بگذره ولی گفتم دوستان جمع شیم شب هنگام با هم یه کاپ داخلی PES 2013 بزنیم!
    در هر صورت از دوستان اگه کسی پایه هست (واسه PES) بگه که شبشم یه تفریحی داشته باشیم.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

خب الآن شما چطوري بايد بفهميد واسه سوئيت دوستان پاين يا نه مثلا من پايم بايد چطوري اعلام كنم بالاخره يه جايي بايد اين هماهنگي ها يا توسط يه كسي صورت بگيره ديگه خب مثلا الآن من كه گفتم پايم بعد اومدم اونجا سرگردون موندم و شما رو كه نميتونم پيدا كنم يا بقيه بعد ميرم يه مسافرخونه مثل شما ميگيرم و يه شب سردو خشكو خالي ميشه هم واسه من هم شما و هم بقيه ي دوستان همه ي كارا كه نبايد دقيقه ي نودي باشه همين الان هماهنگ بشه بره پي كارش.
    من واسه 16 مرداد بلیط دارم ! 17 مرداد تهرانم.یک پروژه دارم که باید تحویل بدم.تا ظهری درگیرم.
    بعدش میرم ترمینال که برم(طبقه گفته مهرداد 4/5 ساعت راه هست)
    اگر شما تهرانی ی تماس با بنده بگیر باهم بریم.خیلی هم خوشحال میشم.
    ======
    اما اینکه چجور بفهمیم دوستان پایه هستند که زیاد سخت نیست.
    اقایون هر کسی میخواد باهم باشیم اعلام کنه.هر چند نفر که شدیم به مهرداد میگیم که بره ی مسافر خونه ایی یا بهتر سوئیت بگیره.بعدش ادرس سوئیت رو میگیریم.بعد از اون هرکس هرموقه ایی رسید بابل میره سمته سوئیت
    حالا من به شخصه شاید شب برسم بابل.خب اگه این کارایی که میگم اوکی بشه دیگه خیالم راحته چون میدونم از قبل یک جایی رو رزور کردیم و مستقیم میرم اونجا تا زمانی که نشست برگذار بشه
    دوستان کسی هست که تمایل داشته باشه باهم باشیم ؟
    آخرین ویرایش به وسیله Veteran : دوشنبه 09 شهریور 1394 در 21:07 عصر

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

خوب شدیم 2 نفر
    بیشتر بشه میگیم مهرداد ی جایی رو رزرو کنه.
    ======
    2 روز نشست هست 18و19 مرداد.که 2 تا کارگاه اموزشی هم داره.روز 19 مرداد کارگاه برنامه نویسی یک سیستم شبکه اجتماعی هست با استاد شهرکی.
    اما نشست اصلی که در مورد نهاد قراره بحث بشه 18 مرداد هست.حالا میتونی برای یک روز و یا هر 2 روز شرکت کنین.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

هرطور که راحتین.نشست روز 18 مرداد برگذار میشه.
    من خودم که شب میرسم.
    حالا اگه دوستان بیان و باهم باشیم که قبلش یک جایی رو رزرو کنیم که دیگه خیالم راحته و وقتی رسیدم مستقیم میرم سوئیت.
    اما اگه نشه.مجبورم تا صبح توی همون ترمینال بابل ی چرت بزنم که صبح شه و پاشم بیام نشست و بعدش برم دنبال مسافر خونه.

تعداد خانم ا مشخث بشه تا یک فکری برای خانم ها کنم
    چه یک نفر چه چند نفر
    اما سعی کنن با خانواده یا دوستی کسی بیان

دوستان عزیز، بجز بحث خانمها که باید هماهنگی لازم بعمل بیاد تا جا برای اسکان داشته باشن، اسکان بقیه دوستان که دیگه بعهده آقا مهرداد یا کلاً هر فرد دیگری که میزبانی نشست رو بعهده میگیره نباید باشه. الآن آقا مهرداد باید دنبال هماهنگی مکان برگزاری نشست باید باشه یا محل اسکان دوستان؟ خدا رو شکر چیزی که زیاده سایتهای رزرو اینترنتی هتل. حالا بابل نشد، آمل. نشد، ساری. نشد، بابلسر. کلاً نیم ساعت راهه از همه این شهرها بهم. خودتون جا رو رزرو کنید و با هم هماهنگ بشین. اگه لازم بود شماره همدیگه رو داشته باشین، با پیام خصوصی از هم بخواین. باور کنید اینطوری پیش بره دیگه هیچکس جرأت نمیکنه میزبانی نشستهای بعدی رو بعهده بگیره. هماهنگی مکان برگزاری نشست با دردسرهای خاص خودش (ویدئو پروژکتور و دوربین و...) برای جمع کردن چند نفر دور هم و هزینه ها و... یکطرف، باید دوره بیفته برای تک تک افراد، مکان اسکان و غذا و لابد بعدش هم نقشه جاهای تفریحی و دیدنی و... هم تهیه کنه. فکر کنید میخواستین مسافرت تشریف ببرین و یک نفر گفته من یه جا تهیه میکنم که وقتی همه اومدن، دور هم باشیم. بهش میگین پس جای خواب ما هم با شما؟! باور کنید وجهه جالبی نداره. ناسلامتی یه عده برنامه نویس داریم دور هم جمع میشیم. اینطوری پیش بره، وقتی نهاد هم پا گرفت، لابد تمام مسئولیتها میفته روی دوش چند نفر خاص و بقیه هیچ کاری نمیکنن (قضیه معروف «همه چی با کاروانه»)
    موفق باشید.

محل زندگی
    Esfahan

در مورد اسکان خب منم نظرم با دوستان یکی هست ... منم با دوستان آقای WOLF_MEHRDAD و vira1368 قراره که ساعت 20:00 1392/5/17 حرکت کنیم به سمت بابل و ایشالا صبح برسیم اونجا ...
    حالا ظاهرا دوستان میخوان جایی رو رزرو کنن .. خب بنده و دوستانم هم اگه اونجا بشه میایم ...
    اینم شماره بنده است و از اصفهان هر کس بود هماهنک کنه با هم بریم : 09137195200 محمد صالحی

یا علی

کاربر دائمی
    محل زندگی
    ساری

سلام
    برای جلسه کارگاه آموزشی داشتن لپتاپ ضروریه؟؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

از اینجا http://hotelshooka.ir ارزونتر بنده هرچی گشتم ندیدم.4 تخته 80 تومن.نفری 20 تومن.
    اگر دوستان موافق هستند اعلام کنن.
    من خودم که اگه دوستان پایه باشن میگیرم
    اقای H:Shojaei هم مثل اینکه میخوان باشن.
    تا حالا شدیم 2 نفر.
    منم با دوستان آقای WOLF_MEHRDAD و vira1368
    شما هم 3 نفر
    شدیم 5 نفر.
    اگر با مکانش مشکلی ندارین اعلام کنین که اگه شد و به 8 نفر رسیدیم و 100% میرسیم 2 تا اتاق رزرو کنیم/
    اگر هم جای مناسبتری هست بگین.

محل زندگی
    Esfahan

از اینجا http://hotelshooka.ir ارزونتر بنده هرچی گشتم ندیدم.4 تخته 80 تومن.نفری 20 تومن.
    اگر دوستان موافق هستند اعلام کنن.
    من خودم که اگه دوستان پایه باشن میگیرم
    اقای H:Shojaei هم مثل اینکه میخوان باشن.
    تا حالا شدیم 2 نفر.
    شما هم 3 نفر
    شدیم 5 نفر.
    اگر با مکانش مشکلی ندارین اعلام کنین که اگه شد و به 8 نفر رسیدیم و 100% میرسیم 2 تا اتاق رزرو کنیم/
    اگر هم جای مناسبتری هست بگین.
    حالا نمیشه مهمانسرا باشه ؟؟ توی بابل هم باشه...
    آخرین ویرایش به وسیله Jarvis : چهارشنبه 09 مرداد 1392 در 16:44 عصر

محل زندگی
    Esfahan

اینو ببینید... می تونیم زنگ بزنیم حدود قیمت رو بپرسیم
    http://ehamrah.com/fa/ads/detail/?tabid=13900114124119

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

فرق نمیکنه.هرچی میخواد باشه.
    حالا شما هم ی قیمت بگیر.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

خوبه خوبه.شدیم 6 نفر.
    variant جان ی قیمت بگیر.

محل زندگی
    Esfahan

تماس گرفتم گفت که اگه 8 نفر بشید 2 تا اتاق میدیم نفری 10 تومن در میاد یعنی سر جمع 80 تومن میدیم بهش.
    روزی هم که ما اونجا هستیم مهمانپذیرشون بازه.
    به نظر من که می صرفه ...
    بقیه ی دوستان هم همکاری کنن تا برسونیم به 10 نفر که دیگه یه تخفیف خوب بگیریم.
    تا اینجا :
    Variant
    Veteran
    H:Shojaei
    vira1368
    WOLF_MEHRDAD

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

واسه 18 مرداد؟
    یعنی من که 17 مرداد عصری حرکت میکنم و شب میرسم باید توی ترمینال شبو بگذرونم ؟

محل زندگی
    Esfahan

واسه 18 مرداد؟
    یعنی من که 17 مرداد عصری حرکت میکنم و شب میرسم باید توی ترمینال شبو بگذرونم ؟
    خب بنده که بلیتم رو برای 17 مرداد ( شب ) گرفتم و اون موقع که میخوام راه بیوفتم شما اونجائید!
    بقیه ی بچه ها هم فکر نمیکنم زودتر بیان ! خودتون یه فکری بکنید... اگه بعضی از دوستان بتونن با شما هماهنگ بشن که خوبه ... وگرنه باید یه فکری بکنید...
    نمیشه برای برگشتن برید تهران بابت اون کارتون ؟

خوب چون بچه ها برنامه نویس هستن و از خودمونن منم ترجیح میدم با شما باشم دوستمم فوقش بعد میرم میبینم.
    مارم حساب کنید فقط من از کرج میخوام بیام و روز پنجشنبه هم راه میوفتم البته ساعتش هنوز معلوم نیست چون هنوز بلیط نگرفتم.

محل زندگی
    Esfahan

نقل قول نوشته شده توسط Dead Space مشاهده تاپیک
    مارم حساب کنید
    نمیشه که ! هر کسی خودش خودشو حساب میکنه
    ولی خب خوشحالم شما هم به ما بپیوندید :)
    پس لیست تا اینجا میشه :
    Variant
    Veteran
    H:Shojaei
    vira1368
    WOLF_MEHRDAD
    Dead Space

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

خب شدیم 6 نفر.این color هم با من کل منچ انداخته.پس اونم هست.اره رنگارنگ ؟ هستی ؟

صفحه 17 از 66 اولاول ... 7151617181927 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. گفتگو: تشکیل گروه برنامه نویسان php برای عرضه نرم افزارهای open source
    نوشته شده توسط dousti_design در بخش PHP
    پاسخ: 28
    آخرین پست: سه شنبه 28 آبان 1392, 11:23 صبح
  2. معرفی یک نرم افزار برای برنامه نویسان VB
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1382, 00:08 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار