نوشته شده توسط
Variant
میخواستم به عرض دوستان برسونم که اگه الان دوباره برگشتم به خاطر اصرارهایی هستش که دوستان کردند و پیام مکرر دادند که کمک کن ...
وگرنه شخصا دارم میگم خدمت آقای شهرکی و بقیه ی دوستان ، که من با این روند مخالفم ، اگه هم لوگو ارسال نکردم به خاطر این بود که قراره به رأی گیری گذاشته بشه!
من با رای گیری مخالفم ... آیا این مخالفت من رو بازم میخواید سرکوب کنید ؟
دلیل مخالفتم اینه که وفتی شما طرح ها رو جمع آوری می کنید ، ممکنه یه طرحی رای بیاره که فقط خوشگلیش باعث رای آوردنش میشه ... ولی ممکنه مفهوم و اصول لوگو درش رعایت نشده باشه
من با اون دوستی که چند پست قبل یه نظری در مورد لوگو داده بود هم عقیده هستم ( نام کاربریش فکر کنم E power بود )
من نمیگم لوگوی من انتخاب بشه .. از اول هم هیچوقت چنین حرفی نزدم ... حرف من اینه که میگم لوگوی نهاد به این بزرگی که قراره کارش اینقدر بزرگ باشه ، نباید اینجوری انتخاب بشه.
باید طوری باشه که فردا روز اگه چار نفر دیدن مسخره نکنن ... یه شخص یا یه ارگان نتونه بیاد ادعای کپی برداری بکنه ...
من میخوام بدونم چه لزومی داره که طرح به رای گیری گذاشته بشه ؟ وقتی اکثر دوستان خودشون دارن صراحتا اعلام میکنن که از لوگو سر در نمیارن .. پس با چه معیاری میخوان به لوگو رای بدن ؟
اگه یه تیم گرافیست خوب داشتیم ، و اعضای تیم هر کدوم یه لوگو میدادن و لوگو ها بین همون اعضای تیم به رای گیری گذاشته میشد .. اون یه چیزی ... ولی اینجوری اصلا درست نیست به نظر من !
بنده هم تا وقتی که روی لوگو حرف از رای گیری باشه طرحی ارسال نمیکنم.