نقل قول نوشته شده توسط engmmrj مشاهده تاپیک
جواب ***** خاموشیست !
به به فقط فحش رکیک کم داشتیم که شما زحمتشو کشیدید!
به خدا باید خجالت بکشیم. ما هنوز شروع نکردیم که وضعیت اینه, پس خدا رحم کنه به 1 سال بعد. البته فکر نمیکنم با این وضعیت سال بعدی در کار باشه.

انواع افراد عذر میخوام دستوپاچلوفتی رفتن یه گروه ی, شرکتی باهم زدن دارن مث آدم در کنار هم برای رسیدن به اهدافشون تلاش میکنن و روز به روز شاهد پیشرفتشون هستم! اما ما اینجا همش داریم حرف بغل دستیمونو رد میکنیم! حالا خوبه خداروشکر ما همگی افراد با سواد و منطقی هستیم این وضعمونه.

چرا به فکر آینده نیستین؟ واقعا فکر میکنید اینقدر قدرت و توان دارید که بتونید فردا برای خودتون بازاری دستو پا کنید؟ خیر دوست من. الان تا دلتون بخواد پارتی و رقابت شدید شده و مشتری هم برای یه هزارتوامنی داره به 100 جا زنگ میزنه!! چرا نمیخواید از این فرصت طلایی استفاده کنید. فکر کنم تعداد زیادمون تاحالا تو شرکتی کار نکردیم. وقتی یه بالاسری چلغوز میاد بهت دستور و طعنه میزنه, اونوقته که میفهمی دنیا دسته کیه.

اینجا به لطف تعدادی از دوستان مخصوصا جناب شهرکی داره یه مرکز پول زا و پول ساز میسازه که آینده همه مارو تامین میکنه. چرا همش داریم همدیگرو هل میدیم به پایین؟ چرا داریم کسی که توانایی و استعدادی داره رو هل میدیم؟

خواهشا کمی به خودتون بیایدو به اطرافتون نگاه کنید. آیا جز تعدادی معدود, کدامیک از شماها حتی پدرش همچین موقعیت و فرصتی رو براش آماده و مهیا کرده؟ ها؟ من که شخصا تو کل خانواده مون حتی پدرم همچین فرصت با ارزش ی رو برام مهیا نکرده. خدایش کمی فکر کنید ببینید اگه همه ما سعی کنیم با منطق و مهربانی در کنار همدیگه به پیشرفت روز افزون این نهاد کمک کنیم چی میشه. فکر کن تو تنها خودت به نهاد کمک میکنی ولی متقابلا تمام اعضای نهاد به تو کمک میکنن. لطفا سرتونو از زیر برف بیارین بیرون. چرا تو تاریکی رفتین؟ خیلی هامون دارن تو مسیر اشتباه قدم برمیدارن.

برای رسیدن به قله باید قدم به قدم جلو رفت. پس برای رسیدن به موفقیت در این نهادهم باید قدم به قدم پیش بریم. مطمئنا متوجه هستید که اولین قدم ها که مهمترین هاهم هستند همین گفتگوهای اولیه هست!

لطفا ...