نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
سلام دوست من.
ابتدا جا داره یه تشکر از شما داشته باشم. قطعا اگه شما نبودید این تاپیک خاک میخورد.
وجود شما و سوالاتی که مطرح کردید و جواب هایی که داده شد باعث شد که این تاپیک قدری بتونه مفید باشه. شایدفردا ما نباشیم، باشد که در آینده کسانیکه این تاپیک رو می بینن مطلب مفیدی گیرشون بیاد..
با سلام خدمت آقای ونیز عزیز که انصافا با این ویدئوها، کمک بزرگی به خیلی از افرادی که تشنه یادگیری هستن- من جمله خودم- کردین.در مورد این حرفتون،من فکر می کنم که اتفاقا این یه نکته مثبته !!! چرا ؟ به این دلیل که شما اینقدر خوب و روان توضیح دادین که به نظر من افرادی که تازه شروع کردن، خیلی سوال خاصی براشون پیش نمیاد چون شما جواب ها رو هم در ویدئو ها دادین. من 2 3 قسمت رو بیشتر نتونستم ببینم ولی واقعا باید بهت خسته نباشید بگم، مطمئن باشین اون تاثیر و هدفی که مد نظر شما بوده، هر روز داره بیشتر تحقق پیدا می کنه... ضمنا این نکته رو هم بگم که چون شما ویدئوهارو برای قشر تازه کار در نظر گرفتین، خب خیلی جای تعجب نداره که اگر هم کسی به مشکلی بر بخوره، خیلی زود می تونه با یه جستجوی کوچیک، مشکلش رو برطرف کنه.
مخلص کلام اینکه،ارزش کاری که انجام دادین و وقتی که گذاشتین، چه برای ضبط ویدئو ها ، چه برای آپلود کردنشون، بسیار بالاست، و حیفه که بخواد با تعداد سوال های پرسیده شده و... سنجیده بشه.
به هر حال، امیدوارم در آینده بتونیم ویدئو های بیشتر و تخصصی تری از شما ببینیم، در اینصورت مطمئن باشین که یکی از افرادی که هر روز و هر ساعت سوال خواهد کرد، خود من هستم!!!
با تشکر، موفق باشید.