نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
سلام.
توی آموزش هم ما همین کار رو انجام دادیم.
با استفاده از سه متغیر static و البته public ، در فرم مقصد به مقدار این سه متغیر دسترسی پیدا کردیم.
شاید هم منظورتون، نمایش خود سوالات هست!. اینکه کدوم سوال رو اشتباه زده و کدوم رو درست.
اگر جواب شما، چیزی خارج از محدوده آموزش هست، لطفا بصورت کامل سوالتون رو مطرح کنید تا پاسخگو باشم ولی چیزی که من از سوالتون متوجه شدم دقیقا داخل آموزش وجود داره.
---------------------------------------------------------------------------------------
توجه :
دوستان عزیز در بعضی از پست ها که دوستان یا تشکر میکنن یا پستی رو میذارن که جواب فنی نداره، از پاسخ دادن اجتناب میکنم.
متاسفانه در بعضی از مدیران تالار، روندی وجود داره که رفتار غرض ورزانه و سلیقه ای رو در پیش گرفتن و به بهانه های الکی و مضحک (که خودشون بارها همون کارها رو میکنن) اقدام به جریمه و حذف پست میکنن.
فعلا این روندی هست که وجود داره و تا زمانیکه این آقایون این رفتارها و بچه بازی ها رو کنار نزارن در حداقل بحث ها، شرکت میکنم.
هر چند کسی که دنبال بهونه میگرده هر کاری کنی باز هم کار خودش رو میکنه.
بنابراین، اگر جایی پاسخ نمیدم یا در بحث ورود نمیکنم، دلیل بر بی احترامی یا بی تفاوتی نیست.
از لطفی که همه دوستان در این چند وقت داشتن(چه در این تاپیک چه بصورت پیغام خصوصی)، تشکر میکنم.
منظورم خود سوالات است با جواب صحیح و غلط