طبق وعده قبلی، مجموعه آموزشی تصویری فریمورک Yii به زبان فارسی (توسط خودم) آماده عرضه شد. هزینه تهیه این مجموعه برای افراد عادی 300 هزار تومان و برای اعضای نهاد، 250 هزار تومان درنظر گرفته شده. این مجموعه شامل 13 جلسه است که از ابتدا (دانلود و نصب فریمورک) تا انجام یک پروژه کامل با فریمورک Yii و مباحث مختلفی مثل سیستم Cache و مدیریت خطاها و امنیت و... رو پوشش میده. در جریان جلسات این مجموعه، مرحله به مرحله یک پروژه واقعی با این فریمورک ساخته خواهد شد. علاقمندان میتونن هزینه رو ازطریق سامانه پرداخت آنلاین ایران نهاد و یا بصورت کارت به کارت به یکی از کارتهای بانکی مندرج در پست اول، واریز کنن و طی یک پیامک به شماره 30005833000333، اطلاعات پرداخت رو همراه با نشانی دقیق پستی و کد پستی 10 رقمی ارسال کنن تا این مجموعه رو درب منزل تحویل بگیرن. اطلاعات بیشتر در سامانه اطلاع رسانی نهاد موجوده.
-----
ضمناً تا الآن برای نشست شیراز 6 نفر ثبت نام کردن.
آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : یک شنبه 19 آبان 1392 در 17:53 عصر دلیل: تکمیل توضیحات
آخرین ویرایش به وسیله sh.n.n786 : یک شنبه 19 آبان 1392 در 16:07 عصر دلیل: اصلاح جزئی
تو این آموزش خودتون صحبت کردید همزمان با آموزش یا توضیحاتتون به صورت تکست هست؟
و اینکه سر فصل آموزشی ها رو جایی دارید بتونیم ببینیم
ممنون
اخر 3 نفر یا 6 نفرضمناً تا الآن 3 نفر برای نشست شیراز 6 نفر ثبت نام کردن.
راستی منم میام![]()
منم ثبت نام کردم .. می تونید اسمم رو تو لیست ببینید![]()
آموزشها Vocal هست (صحبت میشه و متنی نیست).
سرفصل مطالب:
آشنایی با Yii
ساختار MVC
سیستم مدیریت آدرسها در Yii
آدرس دهی مبتنی بر ارتباط اشیاء و کلاس Active Record
نصب Yii
پروژه Hello World
معرفی Gii
اضافه کردن محتوای پویا
سیستم ارتباطی بین کنترلر و مدل و ویو در MVC در Yii
برنامه مدیریت پروژه تحت وب
تشریح جزئیات و کلیات پروژه
ساختار صفحات و پوشه ها
ساخت یک برنامه جدید
ساخت دیتابیس
نحوه تعامل Yii با دیتابیسها
بررسی صحت اتصال به دیتابیس
استفاده از کنسول خط فرمان Yii
تست برنامه با استفاده از PHP Unit
ساخت CRUD در Yii
مفهوم Migration و نقش آن در ساخت دیتابیس در Yii
اصول نامگذاری در Yii
ساخت مدل و کنترلر و ویو با استفاده از Gii
اعتبارسنجی مقادیر کاربر در فرمها
طراحی Schema در دیتابیس
ساخت Relations در دیتابیس
ساخت اشیاء با کمک Relations
اصلاح دیتابیس و مدل مربوطه بعد از ساخت
مفهوم و نحوه استفاده از فیلترها در Yii
اصلاح فرمهای پیش ساخته توسط Gii
تغییر کنترلر و مدل و ویو
تفاوت کاربر مدیر و معمولی
مدیریت کاربران و سطوح دسترسی در Yii
Simple Access Control Filter
Role Based Access Control یا به اختصار RBAC و پیاده سازی آن در Yii
بررسی سطح دسترسی کاربران قبل از انجام اعمال مختلف
اضافه کردن قابلیت به پروژه با استفاده از سیستم Widget و Portlet
تولید فید RSS برای پروژه با کمک Zend Framework و نحوه ادغام Yii با سایر فریمورکها
تولید لینکهای سازگار با اصول SEO
تغییر نمای ظاهری برنامه
استفاده از قالبهای مختلف در برنامه
مفهوم و نحوه استفاده از Layout
مفهوم Module در Yii
ساخت یک ماژول جداگانه برای مدیریت سایت
آماده سازی پروژه برای ارائه نهایی
سیستم گزارش گیری (Logging) و انواع آن در Yii
سیستم مدیریت خطا
سیستم کش (Cache) و انواع مختلف آن در Yii
کاربرد APC و سیستمهای کش سمت سرور
ترفندهای بهینه سازی Performance برنامه در سرور
سخن پایانی
لینک مستقیم ثبت نام در نشست سوم و همچنین خرید بسته آموزشی Yii توی امضام بطور جداگانه اضافه شد. از سایر دوستان هم میخوام با درج این لینکها در امضای خودشون، اطلاع رسانی کنن.
انجام شد. لینک
ثبت نام کردم... اینم من
یه سوال:توی سامانه پرداخت آنلاین نهاد یوزر و پسورد می خواد من ایمیل و پسورد ایران نهادم را زدم ولی کار نکردچیزدیگه ایی باید بزنم که فعال بشه؟ مجبورشدم کارت به کارت کردم.
نه اون ورود مربوط به مدیریت هست. شما فقط با کلیک روی دکمه پرداخت و تکمیل فرم، باید مبلغ رو واریز کنید. تا الآن 8 نفر ثبت نام کردن.
راستی یادم رفت بگم، کسانی که مجموعه آموزش Yii رو خریداری میکنن، اون رو در قالب یک USB Flash Memory با ظرفیت 8 گیگابایت (بعنوان هدیه) دریافت خواهند کرد.
آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : سه شنبه 21 آبان 1392 در 19:39 عصر دلیل: تکمیل توضیحات
خوشبختانه تونستم با یک شرکت برای تکثیر و توزیع پکیج قرارداد ببندم و این پکیج برروی DVD آماده عرضه شده و قیمت پکیج آموزش Yii برای افراد عادی 75 هزار تومان و اعضای نهاد 50 هزار تومان شد. امیدوارم این تغییر قیمت باعث استقبال بیشتر افراد بشه.
برای واریز وجه قیمت جدید باید باز از سامانه اقدام کنیم؟
بله. قیمتهای سامانه اصلاح شده.
اقای شهرکی من اطلاعات لازم برای عضویت در نهاد رو براتون ایمیل کردم هنوز توی دیتابیس نهاد ثبت نشده ؟
از کلیه اعضای محترم ایران نهاد تقاضا میکنم که برای خارج کردن شماره از بلک لیست مخابرات (فعال کردن پیامکهای تبلیغاتی)، از خطوط همراه اول عدد 2 رو به شماره 8999 و برای خطوط ایرانسل عدد 1 رو به 5005 ارسال کنید. در غیر اینصورت پیامکهای ایران نهاد به دست شما نخواهد رسید.
دوستان عزیز درسته که تاریخ نشست توی دیماه هست ولی قرار شد دیگه ثبت نام رو نگذارین برای روزهای آخر تا کسانی که کمی تردید دارن هم با دیدن جمعیتی که قراره دور هم جمع بشن، انگیزه بیشتری برای مشارکت پیدا کنن. ضمناً توصیه میکنم این نشست رو ا دست ندین چون خیلی از صحبتهای مهم مثل سیاستهای سودرسانی نهاد و سیستم گردش و توزیع درآمد و نحوه توزیع پروژه ها و سیستم آموزشی و کلی مباحث دیگه توی نشست قراره مطرح بشه. پس یه جورایی حضور همه کسانی که به نهاد برای تغییر اوضاع کاریشون دل بستن، ضروریه. کماکان تعداد شرکت کنندگان 7 نفره.
چند تا پست قبل گفتید تعداد ثبت نام کنندگان 8 نفره .. الان شد 7 نفر ؟!!!
اون هفت نفر با من و آقا مهرداد بود، این 8 نفر بدون ما دو تا
کلاً تا الآن 10 نفر توی نشست حاضر خواهند بود (با من و آقا مهرداد)
سلام
من فعلا دستم خالیه اما تا اوایل ماه بعد (آذر) حتما ثبت نام می کنم
یعنی دقیقا آخرای هفته ی آینده!
اقای شهرکی در مورد مکان نشست نیاز به برگه ی ارم دار هست.
باید توضیحی کوچک در مورد نهاد و رسمیت اون بدید.
تعداد روز ها و ساعات
امکانات درخواستی
ظرفیت مکان
امکانات اضافی (خوابگاه و ....)
چند نکته:
1.توی درخواست بطور حتم ننویسید که مثلا حتما خوابگاه میخوایم یا حتما....
مثلا بنویسید (ببخشید که اینجوری میگم): برای اسکان اعضا اگر امکان پذیر هست مساعدتی بفرمایید
اینجوری درخواستمون رو احتمالش کمتره رد کنن.
درمورد اینکه از اعضا بابت کلاسا هزینه دریافت میشه هم چیزی نگید چون به این بخش مربوط نمیشه و باید با مرکز ای تی صحبت بشه.
اینارو توضیح بدید برای من بفرستید تا پیگیر مکان نشست باشم اگر هنوز قطعی نشده.
ظاهرا طی اخرین صحبتی که با هم داشتیم مکان نشست شهرک صدرا بوده که ظاهرا گفتن رایگان در اختیار ما میزارن
لطفا در این مورد توضیح بدید
با تشکر
آخرین ویرایش به وسیله omidabedi : شنبه 25 آبان 1392 در 09:40 صبح دلیل: غلط نگارشی
مکان نشست قطعی نبوده و نیست. دانشگاه آزاد شهرک صدرا گفته اگه بخواین، مکان نشست رو رایگان در اختیار میگذارن که البته بدون اسکان هست و از شهر هم تقریباً 45 دقیقه فاصله داره. متن نامه رو در سربرگ رسمی براتون ایمیل میکنم تا درصورتی که دیدین مشکلی نداره، Print بگیرین و تحویل بدین.
در ضمن درخواست رو بصورت doc بفرستید چون ممکن هست بخوام برای چندجا دیگه هم استفاده کنم نیاز به ویرایش داشته باشه.
ممنون
از اونجا که نامه در سربرگ رسمی نوشته میشه، امکان ارسال بصورت فایل Word رو ندارم چون باید نامه ها شماره بخورن و در دفتر اندیکاتور ثبت بشن. ضمن عرض شرمندگی، نامه رو بصورت تصویر (البته با کیفیت خوب) براتون میفرستم. امیدوارم ناراحت نشین و شرایط و ملزومات مکاتبات اداری رو درک کنید.
خب جناب عابدی شما مشخصات نامه ها رو بدید به آقای شهرکی تا طبق مشخصات براتون نامه صادر کنن
منظورتونو متوجه شدم.خواستم دیگه برای هرجا نخوام به ایشون پیام خصوصی بدم چون سرشون شلوغه :)
یکجا پیدا شده هم از نظز مکانی هم از نظر محیط و هم ظرفیت (حدود 35 نفر) مناسب نشست هست و فقط ویدئو پرژکشن نداره که اونم جور میشه
خواستم از زحمات جناب آقای عابدی و خانم جعفری اگه اشتباه نکنم و کلیه دوستانی که برای نشست شیراز در حال برنامه ریزی و زحمت هستند تشکر کنم
خواهش میکنم.تنها کمکی هست که از ما برای این جامعه ی تازه متولد شده بر میاد و دریغ نمیکنیم.
سلام
آقای شهرکی شما نامه را فکس کردید؟
راستش هنوز نه. متنش آماده است ولی منتظرم آقای عابدی اطلاعات مرکز IT رو برام بفرستن چون خوابگاه هم میتونه در اختیار بگذاره و همزمان برای هر دو بفرستیم ببینیم شرایط کدوم یکی بهتر میشه چون دانشگاه صدرا خوابگاه نداره و از شهر هم 45 دقیقه دوره و درمقابل مرکز IT این مشکلات رو نداره ولی هزینه بیشتری باید پرداخت کنیم. میخوام ببینم کدوم بهتره.
زیاد روی اینکه چند نفر شرکت میکنن بحث نکنیم بهتره به نظرم،اصلا چه لزومی داره که تعداد شرکت کنندگان بالا باشه ؟
نذری که نمیخوایم بدیم،میخوایم یکم صحبت کنیم
ی کاری قراره انجام بشه که به نفع همه هست ! حالا در کنار این مورد یک کارگاه هایی هم برگذار میشه تا دوستان انگیزه داشته باشن بیان/پکیج اموزشی هم که قیمت کاهش پیدا کرد به لطف اقای شهرکی
حالا که خودشون نمیخوان خب دیگه چرا خودمون رو اذیت کنیم ! اگر به بحث امار باشه خب من میتونم بچه های محله رو هم بیارم ! با فرض اینکه برنامه نویسن ! اما اومدنشون چه فایده ؟ باید بیایم 1 روز به نشست اضاف کنیم تا بهشون توضیح بدیم که جریان چیه اصلا چرا میخوایم اینکارو انجام بدیم تا تازه باما هماهنگ بشن !
خیلی از اونهایی هم که میان (از جمله خودم) فقط گوش میدیم !
به نظرم توی این نشست اول ما صحبت کنیم(بچه ها نظراتشون رو بگن) بعد اقای شهرکیچون ایشون که صحبت میکنن،دیگه کمتر ما میتونیم صحبت کنیم چراکه ناخوداگاه فکرمون میره سمت حرف های ایشون و دیگه راه حلی به ذهن ما نمیرسه
از 10 تا که دیگه کمتر نمیشیم ! میشیم ؟