نقل قول نوشته شده توسط e_a_23 مشاهده تاپیک
چرا اینقدر سریع یه نفرو متهم میکنید؟به من این سایت داده شد و گفتن از روش یکی بزن.یه سایت استاندارد طراحی کن.من اصلا نمیدونستم که از قالب دیگه ای استفاده شده.و یه سوال دارم.از این به بعد چه جوری باید بفهمم که یه سایت از روی یه قالب آماده ساخته شده؟شما چه جوری اون قالب رو پیدا کردین؟اون قالب خیلی قشنگه.اما فارسیش خیلی زشت شده.
والا شما گفتید برای طراحی اون سایت من هم جواب دادم. خب در غیر این صورت باید مشخص باشه که شما قراره برای چه سیستمی طراحی کنید اگر مثل همون سایت برپایه جوملا باشه خب چه کاریه؟ به نظرم از همون قالب استفاده کنید و می تونید عیب و ایرادهای کار رو برطرف کنید. این رو هم بگم یک عده اینجا قیمتهای پرت دادن بدون در نظر گرفتن اینکه قالب آماده بوده و سیستم مدیریت محتوای جوملا استفاده شده... اومدن نوشتن برای طراحی از پایه همین کار با توجه به اینکه سایت قراره مداوم بروز رسانی محتوایی داشته باشه و قاعدتن نمی تونه استاتیک باشه قیمت 150 تومن دادن و صحبت از دو ساعت کار و این حرفها... بگذارید من خیالتون رو راحت کنم از نظر من این دوستان قصد مزاح دارند با توجه به اینکه من توی این انجمن و سایر انجمنها کارهای بچه ها رو می بینم و تا بحال کاری که در حد همین قالب باشه ندیدم از یه طراح ایرانی.. اگر هم بوده کپی برداری بوده بگذریم.

اگر بناست شما این کار رو بدون استفاده از سیستم مدیریت محتوای آماده مثل جوملا کار کنید از نظر من برای همچین طراحی با همچین امکاناتی باید قیمتی بین یک تا دو نیم میلیون تومن بگیرید.

در مورد قالب هم پرسیدید چطور اون قالب پیدا شد کافیه به سورس کد قالب نگاه کنید. بعد هم اسم تمپلت رو گوگل کنید.