مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما درباره تشکیل چنین نهادی چیست؟

رای دهنده
383. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • مفید است

326 85.12%
  • نظری ندارم

12 3.13%
  • بی نتیجه است

45 11.75%
صفحه 46 از 66 اولاول ... 36444546474856 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1,801 تا 1,840 از 2601

نام تاپیک: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

من موافقم،مثلا اگر ی نفر بخواد با من توی ی سیستم همکاری داشته باشه، میتونم با ی فیلم، روال کار رو توضیح بدم، کدهارو هم کامت فارسی میزنم

آقا از این به بعد هرچی مهرداد پ گذاشت، منظورش چ هست؛ مگه اینکه خلافش ثابت بشه

دیگه مشکل تایپ ما به عادت تبدیل شده ، حتی اگه درست هم بنویسم یه جورایی سختمه ! حتی شاید بجه ها نتونند بخونند آخه عادت کردند جای پ چ بخونند و برعکس !

دوستان فیلد تاریخ تولید و اضافه کنیم به سیستم notic چون یک کار قشنگی که تو ارگان ها انجام میدند ارسال هدیه و تبریک هست برای اعضا کار قشنگی هست موافقید ؟

پس منظورت تاریخ تولد بود؟

کاربر دائمی آواتار colors
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان

دوستان مدیریت دپارتمان PHP لطف کنن بعد از آزمون, سوالات رو اینجا یا تو سامانه اصلاع رسانی برای عموم بزارن که ماهم خودمونو بسنجیم.ممنون

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

دوستان فیلد تاریخ تولید و اضافه کنیم به سیستم notic چون یک کار قشنگی که تو ارگان ها انجام میدند ارسال هدیه و تبریک هست برای اعضا کار قشنگی هست موافقید
    -----
    دوستان،فیلد تاریخ تولد رو اضافه کنیم به سیستم؟ چون یک کاره قشنگی که توی ارگان ها انجام میدهند، ارسال هدیه و تبریک است.
    برای اعضا کاره قشنگی است، موافقید؟

آقا یه پروژه با ایی بدید انجام بدیم دیگه
    با ایی برنامه نوشتن جدا لذت داره
    من اولین سایتی که نوشتم خیلی لذت بردم واقعا ;)
    البته الان که وقتمونم کم شده داستانه...

کاربر دائمی
    محل زندگی
    http://reza.biz

دوستان مدیریت دپارتمان PHP لطف کنن بعد از آزمون, سوالات رو اینجا یا تو سامانه اصلاع رسانی برای عموم بزارن که ماهم خودمونو بسنجیم.ممنون
    اگر آقای شهرکی تائید کنند ، چشم . :)

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

نقل قول نوشته شده توسط rezaonline.net مشاهده تاپیک
    اگر آقای شهرکی تائید کنند ، چشم . :)
    سیستم قابلیت ساخت ازمون بر اساس گروه کابری داره
    میتونیم ازمون هایی رو برای دیگر گروه ها هم در نظر بگیرم

آقا رضا شما مدیر دپارتمان هستین. تعیین حوزه public و private دپارتمانتون در اختیار خودتونه. هرجور خودتون صلاح میدونید عمل کنید.

بله آقای رضا تا جایی که به قوانین خدشه ای وارد نشه که ما یقین داریم به هیئت مدیره ( مدیر دپارتمان ها ) مدیران آزادند برای هرکاری
    قدرت اختیار دارند تا سلیقه ها و تخصص هاشونو به کار ببرند واسه پیشرفت ایران نهاد
    البته کمک اعضا دپارتمان ها هم موثر هست خیلی زیاد

یک ایده حمایتی هم داشتم که به اقای شهرکی گفتم منتظر کمکشونم ! آخه اطلاعاتی ندارم تو این زمینه !

کاربر دائمی آواتار SlowCode
    محل زندگی
    اردبیل

اقای شهرکی اگه گفتند yii به خاطر زبان واحد هست که اونم واسه کلمه توسعه سیستم های نهاد هست
    اما خوب قبول داریم واسه اینکه همه به اون درجه برسند ما داریم زمان و از دست میدیم
    و اینم میدونیم که خلاصه هر محصولی میخوایم تولید کنیم باید yii باشه که برای توسعه اون به مشکل نخوریم
    اما خوب برای کارهایی که میتونیم تغییرات همیشگی بدیم توش و قرار نیست از دست مشتری محصول بگیریم واسه تغییر بدیم و متونیم فعلا اینجوری پیش بریم
    البته این نظر منه فقط و میدونم هرپی من و آقای شهرکی بگند وقتی به این نتیجه میرسیم که دوستان تو توسعه کدهای سلیقه ای به به مشکل میخورند

نظر بدید دوستان تا فعلا این روش و انتخاب کنیم ؟!
    آقا من شخصا وقتی ساختار yii رو دیدم دیگه حوصله نمیکنم برم با php خام کد بزنم! کیه بره کد ایجکس,validation ,crudو... رو بنویسه!
    من الان یه پروژه ای گرفتم و با توجه به توصیه آقای شهرکی میخوام اونوبا yii کار بکنم.
    اصلا این فریم ورک رو مخصوصا واسه شیرازی ها درست کردن! از بس کارو راحت کرده.

کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    محل زندگی
    پاسارگاد

داشتیم اقای نوری-البته اگر درست گفته باشم اسم شمارا- طلب ما؟؟
    هرچند ما تفریحاتمون برامون حیاتی اینم یه حرفیه
    تقریبا....موافقم کار ما را راحتر می کنه .

نقل قول نوشته شده توسط SlowCode مشاهده تاپیک
    اصلا این فریم ورک رو مخصوصا واسه شیرازی ها درست کردن! از بس کارو راحت کرده.
    ایدش ماله شیرازیا بوده اما خودشون حوصله نداشتن بنویسنش :D

کاربر دائمی
    محل زندگی
    بندرعباس

آقای شهرکی به نظر شما فریمورک Yii باعث افت دانش ما نمیشه. چون عملا بیشتر کارها رو Yii انجام میده.

شرکت yii مال پدر منه

نقل قول نوشته شده توسط amin7x مشاهده تاپیک
    آقای شهرکی به نظر شما فریمورک Yii باعث افت دانش ما نمیشه. چون عملا بیشتر کارها رو Yii انجام میده.
    ببینید، برنامه نویسی که اصول اولیه رو میدونه و دانش پایه رو پیدا کرده، دیگه لازم نیست خودشو درگیر جزئیات کنه. الآن به لطف Yii خیلی از کارهای تکراری بطور خودکار انجام میشه و برنامه نویس بیشتر تمرکزش روی منطق برنامه است. ضمناً خیلی از مواردی که قبلاً فکرش رو هم تو پروژه ها نمیکردین، مطرح و استفاده میشه مثل قیدها و کلیدهای خارجی و ترنزکشن و relation و RBAC و...
    پس اگه خوب دقت کنید، بیشتر باعث گسترش دانش میشه نه افتش. البته این مسئله برای کسی خوبه که اصول رو میدونه و کسی که تو یادگیری موارد پایه ای ضعف داره نباید بیاد سراغ فریمورک چون نمیگذاره اصول زیربنایی رو یاد بگیره.

البته تا جایی که من دیدم اکستنشنهای yii خیلی هم قوی نیستند وباید برای استاندارد کردن پروژه ها یک فاز برای انتخاب و یا تهیه ابزار برای کار در نظر بگیریم
    بعنوان مثال برای انتخاب منو چون منوی پیش فرض ییی ساب منو نداره مجبوریم از منوهای قرار گرفته در سایتش ویا جا های دیگه انتخاب کنیم ویا اگر اون هم جامع نیست خودمون طراحی کنیم و...
    پس کار هنوز خیلی داریم کسانی که میخوان هنوز روی کد phpکارکنند بهتر نیست بیان این کلاسها رو طراحی کنند؟
    هم دستشون توی php راه میفته هم وارد وادی yii شدند
    دوستانی که بیشتر با ییی کارکردند ابزارهای مورد نیاز و لیست کنند هرکدوم روبعنوان یک نمونه کار برای شناخت کارایی افراد در نظر بگیرند به نظر من از امتحان گرفتن این روش بهتر باشه هم مدت زمانی که وقت گذاشتن تا تحویل بدن مشخص میشه هم تسلط به کارشون بحث تقلب هم دیگه توش مطرح نیست چون اگه اون کد موجود باشه دستشون زود رو میشه از طرفی من عقیده دارم پیدا کردن وچگونه جستجو کردن هم توی دنیای اینترنت خودش یک هنره
    آخرین ویرایش به وسیله shpegah : چهارشنبه 18 دی 1392 در 07:53 صبح

بحث آزمون کلاً یه چیز جداست. درمود اکستنشنها هم اگه فقط به همونهایی که تو zii هست اکتفا کنیم، حق با شماست وگرنه تو سایت www.yiiframework/extensions بیش از 1300 اکستنشن براش تولید شده. منتظر فریمورک CSS اختصاصی هستیم که دپارتمن گرافیک قولشو داده. تا اون موقع از bootstrap3rtl که آقای زراسوند درست کردن و تو سایتشون www.webdesignermag.ir موجوده استفاده میکنیم. کسانی که میتونن تو اکستنشن نوشتن برای Yii همکاری کنن با آقای شیخله هماهنگ کنن. البته اکستنشنهای خوبی مثل YiiStrap رو داریم ولی جوابگوی همه نیازها نیست و با RTL هم کمی مشکل داره.

من هم گفتم انتخاب یا تهیه اکستنشن
    از نظر شما لازم نیست پروژه های نهاد از یک یکدستی و استاندارد خاص در انتخاب این اکستنشنها برخوردارباشه ؟یا هرکس هرچی دوست داشت استفاده کنه خوب البته بسته به نیاز ؟

معمولاً در اکثر موارد اکستنشنها استاندارد هستن چون اگه نباشن yii اونها رو نمیشناسه. همین سطح از هماهنگی و مطابقت فعلاً ازنظر نهاد کافیه تا وقتی که اکستنشنهای اختصاصی خودمون رم تولید کنیم. البته بازم تأیید یا رد این مسئله به عهده مدیر دپارتمان PHP یعنی آقای شیخله است.

منظور من از یکدستی یک روالیه یعنی کسانی که از پروژه های نهاد استفاده میکنند بدونند مثلا ورود اطلاعاتها همه با این شکل وشمایل تعریف میشه ویا منوها به این سبک باز میشوند و....

برای پروژه های خود نهاد بله یک interface یکدست و یکپارچه داریم که دپارتمان طراحی دارن تولیدش میکنن تا تحویل دپارتمان کدنویسی سمت کلاینت بدن و تبدیل به قالب استاندارد بشه. اما برای پروژه مشتری همیشه نمیشه و ظاهر رو برخی وقتها خودش تعیین میکنه.

به نظرم نهاد یه سایت در مورد Yii هم راه بندازه بد نیست

که پشتیبانی باشه مثلا و یک جای مشخص باشه برای موارد مربوط به Yii

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

سلام
    اره موفقم یه سایت بزنیم مثلا yiiframework.ir پشتیبان رسمی فارسی فریم ورک yii باشیم.
    بعنوان اولین پروژه می تونه چیز خوبی برای نهاد باشه.

متاسفانه Yii.ir رو قبلا گرفتن
    دامین خوبی بود :)

yiiir.ir

ميشه yii ir هم اسم فريم ورك توشه هم ir:D

آزاده

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

فعلا نام دامنه چیز مهمی نیست مهم نظر اساتید هست.
    yii.ir و yiiframework.it مال شخصی به نامه آقای معینی هستش که فکر می کنم برنامه نویس هم باشن اگر برنامه نویس باشن می شه با ایشون صحبت کرد و با عضویت ایشون در نهاد می شه از کمک ایشون استفاده کرد.
    غیر از اون دامنه هایی مثل persian-yii , persianyii ، yes-it-is.ir و غیره می شه استفاده کرد.

باسلام و خسته نباشید
    برای عضوشدن در نهاد چه فرمی رو باید ارسال کنیم ؟ ( ببخشید تعداد صفحات زیاده نمیشه همه رو خوند)
    فقط میدونم باید پیامکی که در پست 1 هست رو ارسال کنم. غیر از اون هم باید فرمی ر ارسال کرد؟
    و برای عضو شدن در نهاد باید مبلغی رو واریز کنیم؟
    و تا الان نهاد چقدر عضو داره؟

نقل قول نوشته شده توسط moon_sky مشاهده تاپیک
    باسلام و خسته نباشید
    برای عضوشدن در نهاد چه فرمی رو باید ارسال کنیم ؟ ( ببخشید تعداد صفحات زیاده نمیشه همه رو خوند)
    فقط میدونم باید پیامکی که در پست 1 هست رو ارسال کنم. غیر از اون هم باید فرمی ر ارسال کرد؟
    و برای عضو شدن در نهاد باید مبلغی رو واریز کنیم؟
    و تا الان نهاد چقدر عضو داره؟
    لطفاً برای ثبت نام در ایران نهاد، یک پیامک با قالب زیر به 30005833000333 بفرستید:
    NAHAD:USERNAME:NAME
    توی قالب فوق، NAHAD ثابته، USERNAME شناسه کاربری شما در سایت برنامه نویس و NAME اسم واقعی شماست. وجود اسم واقعی برای ارتباط بیشتره و درصورت عدم تمایل، میتونید قسمت آخر رو ننویسید.
    همچنین برای خارج کردن شماره از بلک لیست مخابرات (فعال کردن پیامکهای تبلیغاتی)، از خطوط همراه اول عدد 2 رو به شماره 8999 و برای خطوط ایرانسل عدد 1 رو به 5005 ارسال کنید. در غیر اینصورت پیامکهای ایران نهاد به دست شما نخواهد رسید.
    بعد هم مشخصاتتون و عکس پرسنلیتونو برای آقای شهرکی میل میکنید.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

قبلا yiifw.ir رو ثبت کردم
    اگر به کارتون میاد بگید، البته همونطور که به شهریار گفتم، اگر یک سیستم پرسش پاسخ و یا برای همین سامانه قابلیت ایجاد تاپیک گذاشته بشه، میتونه منبع خوبی باشه برای افراد بشه، که برای دستیابی به منبع،باید عضو نهاد بشن.
    برای نمونه: پکیج
    Yii

اگر سوالاته دوستان، در سیستم های نهاد پرسیده بشه، منبع خوبی خواهد شد.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

سلام
    به نظر من هم آموزش باشه ، هم انجمن باشه ،‌ هم پرسش و پاسخ(سیستم پرسش و پاسخ از سیستم فروم جدا باشه).

خودم هم دامین fyii.ir رو ثبت کردم قبلا

حالا اگه نظرشون مثبت باشه در اختیار نهاد میزارم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

نظر آقای شهرکی و آقا مهرداد هم مهمه.
    لطفا صبر کنید ایشان هم تشریف بیارن نظرشون رو بفرمایند.
    ممنون

کاربر دائمی
    محل زندگی
    http://reza.biz

اگر نظر بنده رو هم بپرسید به نظرم هم خوبه هم بد .
    خوبیش اینه فعالیت تخصصی میشه بدیشم اینه ما قراره یه انجمن برای نهاد بزنیم پس یه زیر مجمعه رو به این فریم ورک اختصاص میدیم در آینده .

کاربر دائمی آواتار Jarvis
    محل زندگی
    Esfahan

نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    منتظر فریمورک CSS اختصاصی هستیم که دپارتمن گرافیک قولشو داده.
    فریمورک رابط کاربری اختصاصی نهاد ( i-Strap ) رو بر پایه ی طراحی تخت به صورت RTL آماده کردم و فرستادم برای آقای پورمحمد ... تیم UI الان تقریبا آماده هستش... منتظر شهریار هستیم که قسمت های مختلف سایت رو در قالب فایل به ما بده که ما بدونیم هر صفحه قراره چی داشته باشه ... و بعد شروع کنیم با همون فریمورک UI رو طراحی کنیم.
    آخرین ویرایش به وسیله Jarvis : چهارشنبه 18 دی 1392 در 14:56 عصر

کاربر دائمی
    محل زندگی
    بندرعباس

نقل قول نوشته شده توسط XPATRIOT مشاهده تاپیک
    فریمورک رابط کاربری اختصاصی نهاد ( i-Strap ) رو بر پایه ی طراحی تخت به صورت RTL آماده کردم و فرستادم برای آقای پورمحمد ... تیم UI الان تقریبا آماده هستش... منتظر شهریار هستیم که قسمت های مختلف سایت رو در قالب فایل به ما بده که ما بدونیم هر صفحه قراره چی داشته باشه ... و بعد شروع کنیم با همون فریمورک UI رو طراحی کنیم.
    میخواستم بدونم کاملا اختصاصی هست یا از Bootstrap مشتق شده؟

کاربر دائمی آواتار sh.n.n786
    محل زندگی
    ?

نقل قول نوشته شده توسط XPATRIOT مشاهده تاپیک
    شرمنده يكم صبر كنيد تو اين 2 3 روزه درگيرم دارم آماده ميكنم بدبختي اينترنت هم ندارم سر كار هم نميتونم به زودي براتون ارسال ميكنم

آهان راستي جواب اون دسته آدمهاي پر تجربه (Yii monster) :

ای مگس حضرت سیمرغ نه جولانگه توست
    عرض خود می‌بری و زحمت ما می‌داري

محل زندگی
    Esfahan

نقل قول نوشته شده توسط amin7x مشاهده تاپیک
    میخواستم بدونم کاملا اختصاصی هست یا از Bootstrap مشتق شده؟
    به خاطر کمبود وقت ، به نظر من عاقلانه نبود که بیایم یک فریمورک رو از پایه بنویسیم .. همین بوت استرپ رو برای خودمون شخصی سازی کردیم ... من با چند نفر هم مشورت کردم نظرشون همین بوت استرپ بود. البته نیازی هم نبود که حتما بیایم فریمورک رو از پایه بنویسیم .. هم وقت گیره .. هم بوت استرپ اون چیزایی که ما میخوایم رو داره .. اوپن سورس هم هست .. از این بابت کسی نمیتونه بگه آقا فلان کردی .. حق کپی رایت رو رعایت نکردی ...
    مثلا ما فایل جاوا اسکریپت رو دستکاری نکردیم .. حتی اسمش هم همون bootstrap.js هست .. ولی چون CSS رو دستکاری کردیم اسمش رو i-strap.css گذاشتیم.

محل زندگی
    Esfahan

نقل قول نوشته شده توسط sh.n.n786 مشاهده تاپیک
    شرمنده يكم صبر كنيد تو اين 2 3 روزه درگيرم دارم آماده ميكنم بدبختي اينترنت هم ندارم سر كار هم نميتونم به زودي براتون ارسال ميكنم

آهان راستي جواب اون دسته آدمهاي پر تجربه (Yii monster) :

ای مگس حضرت سیمرغ نه جولانگه توست
    عرض خود می‌بری و زحمت ما می‌داري
    اشکالی نداره شهریار جان ... زیاد عجله نکن .. حالا تو درگیر پروژه ای .. ما امتحان داریم !
    میخوایم تا بشه بعد از امتحانات کار رو انجام بدیم ... من خودم تا آخر همین ماه امتحاناتم تموم میشه.

صفحه 46 از 66 اولاول ... 36444546474856 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. گفتگو: تشکیل گروه برنامه نویسان php برای عرضه نرم افزارهای open source
    نوشته شده توسط dousti_design در بخش PHP
    پاسخ: 28
    آخرین پست: سه شنبه 28 آبان 1392, 11:23 صبح
  2. معرفی یک نرم افزار برای برنامه نویسان VB
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1382, 00:08 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار