مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما درباره تشکیل چنین نهادی چیست؟

رای دهنده
383. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • مفید است

326 85.12%
  • نظری ندارم

12 3.13%
  • بی نتیجه است

45 11.75%
صفحه 49 از 66 اولاول ... 39474849505159 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1,921 تا 1,960 از 2601

نام تاپیک: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

شاید باور نکنید ولی از همون روزی که گفتم تا فرداش فایل تکی رو هم آپلود میکنم تا حالا 10 بار گذاشتم برای آپلود ولی با این اینترنت ناسرعت پرمحدود که ما داریم، همش وسط کار قطع میشه و باید از اول بگذارم. آقا مهرداد هم سرور FTP در اختیارم گذاشتن ولی اونجا هم هنوز نتونستم آپلود کنم. هر کسی از دوستان که فایل رو گرفته و اوضاع اینترنتش بهتره، زحمت بکشه و توی یک فایل یکجا فشرده کنه و آپلود کنه.

کاربر دائمی آواتار vira1368
    محل زندگی
    اهواز

این لینک تک فایل دانلود کارگاه آموزشی(روز اول نشست):
    لــــیــــنــــک
    رمز عبور هم همونه که توی پیامک ارسال شده بود.

فقط کاش آواتار خودتون رو عوض میکردین. احساس میکنم تو PHP کارها نفوذی داریم

محل زندگی
    اهواز

چشم حتماً!

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

از دوستان بابت تاخیر افتاده در ازمون عذزخواهی میکنم.
    راستش در اون تاریخی که من میخواستم کارو انجام بدم،کسی نبود قالب بزنه،به بچه های نشست هم گفتم ولی ....
    تا اینکه اقا محسن زحمتش رو کشیدن و از اونور ما وارده امتحانات شدیم و دیگه نشد ما به طور مرتب روی سیستم کار کنیم و مشکلات دیگه.
    از شنبه تا الان من 5 تا امتحان داشتم.
    تا فردا اماده میشه

کاربر دائمی آواتار engmmrj
    محل زندگی
    تهران

نام فایل Work Shop است ولی الان دانلود کردم شما آموزش ساختن یک وبلاگ رو آموزش می دهید .

workshop یعنی کارگاه اموزشی در اصطلاح و واقعیت

کاربر دائمی آواتار engmmrj
    محل زندگی
    تهران

نقل قول نوشته شده توسط omidabedi مشاهده تاپیک
    workshop یعنی کارگاه اموزشی در اصطلاح و واقعیت
    shop چیکارس اینجا ؟

کاربر دائمی آواتار SlowCode
    محل زندگی
    اردبیل

نقل قول نوشته شده توسط engmmrj مشاهده تاپیک
    shop چیکارس اینجا ؟
    دااش شما چرا اینقدر به لفظ کلمات گیر میدی؟
    معنیش میشه کارگاه! قضیه shop رو باید برین حداد عادل انگلیسی ها رو پیدا کنین ازش بپرسین

درکل workshop زیاد استفاده میشه، مثلا رضا ورک شاپ

کاربر دائمی آواتار colors
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان

این تاپیک شده جای جک و محتویات هرز !!! بیکار که نیسیتیم روزی 15-20 بار میایم اینجا ببینیم آیا پست های جدید مربوط به موضوص تاپیک میشه یا نه! خواهشا رعایت کنید!

محل زندگی
    اهواز

نام فایل Work Shop است ولی الان دانلود کردم شما آموزش ساختن یک وبلاگ رو آموزش می دهید .
    workshop (نه work shop) یعنی کارگاه آموزشی یا کارگاه عملی
    اصلاً هدف این کارگاه آموزشی نحوه پیاده سازی یک پروژه با فریمورک Yii هست و مهم نیست موضوع سایت یک وبلاگ باشه یا یک جامعه مجازی یا ...!!!
    اگر هم با اسم فایل انقدر مشکل دارید که جلوی افزایش علم و دانش شما رو گرفته بفرماین تغییر بدم.
    موفق باشید!

shop چیکارس اینجا ؟
    هر گردی گردو نیست.

کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    محل زندگی
    پاسارگاد

سلام
    آقای شهرکی دفتر ایران نهاد توی شیراز راه اندازی شد؟مکان مشخص شد؟

حدودش مشخص شده (توی خیابان پاسارگاد) ولی مکان دقیقش رو هنوز چون قطعی نیست (دو سه جا صحبت کردم و باید ببینم شرایط کدوم بهتره) هنوز نمیتونم اعلام کنم. ضمناً یکسری صحبتها هم با رسانه های دیجیتال داشتم که نتایج خیلی خوبی برای همکاری متقابل بدست اومده که تا فردا گزارش کاملش رو میگذارم. خلاصه اش اینکه تمام پکیج های آموزشی و نرم افزاری که دوستان توی نشست شیراز دیدن و در اختیار مؤسسه هست رو میتونیم با تخفیف بین 30 تا 70 درصد برای اعضای نهاد خریداری کنیم و در اختیارشون بگذاریم. به زودی فهرست پکیجها و قیمت آزاد و قیمت با تخفیف ویژه ایران نهاد رو برای دوستان میگذارم.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

نقل قول نوشته شده توسط Veteran مشاهده تاپیک
    تا فردا اماده میشه
    اقایون سیستم در حال تست همه جانبه اس
    ایشالا طی همین یکی دو روز اماده میشه

چجوری میشه عضو ایران نهاد شد؟

نقل قول نوشته شده توسط Yashar1989 مشاهده تاپیک
    چجوری میشه عضو ایران نهاد شد؟
    لطفاً برای ثبت نام در ایران نهاد، یک پیامک با قالب زیر به 30005833000333 بفرستید:
    NAHAD:USERNAME:NAME
    توی قالب فوق، NAHAD ثابته، USERNAME شناسه کاربری شما در سایت برنامه نویس و NAME اسم واقعی شماست. وجود اسم واقعی برای ارتباط بیشتره و درصورت عدم تمایل، میتونید قسمت آخر رو ننویسید.
    همچنین برای خارج کردن شماره از بلک لیست مخابرات (فعال کردن پیامکهای تبلیغاتی)، از خطوط همراه اول عدد 2 رو به شماره 8999 و برای خطوط ایرانسل عدد 1 رو به 5005 ارسال کنید. در غیر اینصورت پیامکهای ایران نهاد به دست شما نخواهد رسید.
    بعد هم مشخصاتتون و عکس پرسنلیتونو برای آقای شهرکی میل میکنید.

کاربر تازه وارد آواتار reza303
    محل زندگی
    اصفهان

دوستان در صورت نیاز سرور جهت آپلود فایل ها و... در اختیار تشکل قرار بگیره .

محل زندگی
    پاسارگاد

سلام
    چه کسی از اعضای ایران نهاد کار برنامه نویسی موبایل و ساخت appهای اون -Android, windows phone- را انجام می دهد؟
    مهندس سلیمانپور ازم خواستند که برنامه نویس موبایل بهش معرفی کنم . ایشون ازم خواستند برنامه نویس موبایل را به ایشون معرفی کنم و درباره موارد زیر چیزی نمی دونم و ایشون خودشون مستقیما با شما تماس میگیرند.: و با شناختی که از ایشون دارم می دونم کار خاصی قراره انجام بدهد.
    1. اینکه چه پروژه ایی را قراره واسه موبایل ها استارت بزنند.
    2. چقدر دست مزد می دهد؟
    3. توی ایران قراره انجام بده یا توی بازار اروپا
    4. و تمام مسائل این چنینی ...

ولی این را خوب میدونم قراره تا چند هفته دیگه شروع به کار کنه و خیلی عجله دارند- احتمالا2 یا 3 هفته -دیگه کارشون را شروع می کنند.
    لطفا دوستانی از ایران نهاد که حداقل 4سال سابقه کار حرفه ایی توی زمینه دارند، لطفا نام ونام خانوادگی(اسم کاربریتون توی برنامه نویس نه - نام اصلی تون)، آدرس ایمیل، شماره موبایل و خلاصه از کارهاتون را برام PM کنید و توی زبان انگلیسی متوسط رو به بالا باشه . من به ایشون می دهم و ایشون مستقیما با شما تماس خواهند گرفت و درباره شرایط کار و شرایط شمابا شما صحبت خواهند کرد.
    فقط لطفا یه نکته:
    گروهی از دوستان که قراره توی ساخت وب سایت نهاد و بازنویسی آن و... موارد مربوط به آن کار کنند ، لطفا اعلام آمادگی نکنند چون که وب سایت نهاد، هم یکی از اولویت های مهم و حیاتی واسه نهاد هست مگر هیئت مدیره نهاد اجازه بده .
    فقط 2 یا 3 روز واسه معرفی شماها به ایشون وقت دارم. و گرنه این فرصت از دستمون در میره

ایران نهاد یک لینکر نیست
    دوستانی که تو این حوزه فعالیت کردند ( برنامه نویسی موبایل ) به آقای شهرکی پیغام بدند تا یک دپارتمان تشکیل بشه
    حتی اگه تو حوزه ای تخصص هم نداشته باشیم میتونیم اون پروژ] و استارت بزنیم چون افراد وابسته دیگه ای داریم
    هدف برند بود ! نه اینکه دوستان مشغول کار بشند هرچی اومد خوش آمد
    اینجوری دیگه نظم معنی نداره
    دوستان بهتره که از این به بعد پروژه هاشونو به ایران نهاد معرفی کنند چون اول تا آخر براشون فایده هست

نقل قول نوشته شده توسط $ M 3 H R D A D $ مشاهده تاپیک
    ایران نهاد یک لینکر نیست
    دوستانی که تو این حوزه فعالیت کردند ( برنامه نویسی موبایل ) به آقای شهرکی پیغام بدند تا یک دپارتمان تشکیل بشه
    حتی اگه تو حوزه ای تخصص هم نداشته باشیم میتونیم اون پروژ] و استارت بزنیم چون افراد وابسته دیگه ای داریم
    دوستان بهتره که از این به بعد پروژه هاشونو به ایران نهاد معرفی کنند چون اول تا آخر براشون فایده هست
    والا الان من نفهمیدم بلاخره خوب شد یا بد؟لینکر هست یا نیست؟نظم هست یا نیست؟پر<زه باید داد یا نباید داد؟مشغول کار بشن یا نشن؟
    هر جمله اینجور که من ترجمه کردم جمله ی قبلیشو نقض میکرد.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

کلا، جملات معنی نمیده!
    ادبیات رو چجوری پاس کرده خدا میدونه!!

طرز نوشتن مهرداد، واسه رمز گذاری اطلاعات خوبه.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

آقا یه مسئله بیاید فعلا از همه ی برنامه نویسان دعوت کنیم. دپارتمان بندیشون کنیم. اما پروژه براشون قبول نکنیم. منظورم اینه که من الان چند نفر برنامه نویس می شناسم اما نمی تونم به نهاد معرفی کنم چرا؟! چون دپارتمان ندارن خب می گن عضو شیم چه فایده.
    البته این نظره اگر مشکلی داره به بزرگی خودتون ببخشید.

کاربر دائمی آواتار SlowCode
    محل زندگی
    اردبیل

والا الان من نفهمیدم بلاخره خوب شد یا بد؟لینکر هست یا نیست؟نظم هست یا نیست؟پر<زه باید داد یا نباید داد؟مشغول کار بشن یا نشن؟
    هر جمله اینجور که من ترجمه کردم جمله ی قبلیشو نقض میکرد.
    کلا، جملات معنی نمیده!
    منظور آقا مهرداد اینه که اگه الان نهاد توانایی انجام پروژه موبایل رو داره آقای سلیمان پور پروژه رو به نهاد بدن تا اجرا بکنه، نه به شخص خاص!
    گفتن نهاد لینکر نیست، یعنی نهاد شخص خاصی رو برای انجام پروژه معرفی نمیکنه! کار به اسم نهاد انجام میشه، تقسیم بندی کارها بین اعضا هم داخل نهاد انجام میشه.

آقا یه مسئله بیاید فعلا از همه ی برنامه نویسان دعوت کنیم. دپارتمان بندیشون کنیم. اما پروژه براشون قبول نکنیم. منظورم اینه که من الان چند نفر برنامه نویس می شناسم اما نمی تونم به نهاد معرفی کنم چرا؟! چون دپارتمان ندارن خب می گن عضو شیم چه فایده.
    البته این نظره اگر مشکلی داره به بزرگی خودتون ببخشید.
    عضو بگیریم بعد براشون پروژه قبول نکنیم؟!!
    اگه قرار نباشه بهشون پروژه داده بشه پس چرا عضو بگیریم؟
    اگه این کارو بکنیم هم خودمون رو مسخره کردیم هم اونا رو!

خب شما بگو عضو بگیریم و بهشون پروژه بدیم!
    ولی جواب این رو هم بارها گفتن! میخواییم یکم راه بیافتیم بعد دپارتمان های دیگه رو تشکیل بدیم!

عضویت اونا فعلا میسر نیست! وقتی نهاد رو پای خودش ایستاد دپارتمان های مختلف ایجاد میشن بعد میتونید و میتونیم دوستانمون رو بیاریم تو دپارتمان های دیگه.

همه اینا رو قبلا آقای شهرکی توضیح داده ها! فقط ظاهر سوالات یکم عوض شده!

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

خب نه!
    اطلاعاتشون رو بگیریم مرتب کنیم! پردازش کنیم. یه سری اطلاعات ازشون داشته باشیم مثل همین آزمون بعدش زمان لازم خواستیم دپارتمانش رو پروژه بگیرم مدت ها معطل نشیم که بیاید عضو شید و اینا اطلاعات کافی داریم.

نقل قول نوشته شده توسط SlowCode مشاهده تاپیک
    منظور آقا مهرداد اینه که اگه الان نهاد توانایی انجام پروژه موبایل رو داره آقای سلیمان پور پروژه رو به نهاد بدن تا اجرا بکنه، نه به شخص خاص!
    گفتن نهاد لینکر نیست، یعنی نهاد شخص خاصی رو برای انجام پروژه معرفی نمیکنه! کار به اسم نهاد انجام میشه، تقسیم بندی کارها بین اعضا هم داخل نهاد انجام میشه.
    مستر محسن اینارو ماهم فهمیدیم.می خواستم بگم میشه راحتترم گفت

نقل قول نوشته شده توسط amin0256 مشاهده تاپیک
    خب نه!
    اطلاعاتشون رو بگیریم مرتب کنیم! پردازش کنیم. یه سری اطلاعات ازشون داشته باشیم مثل همین آزمون بعدش زمان لازم خواستیم دپارتمانش رو پروژه بگیرم مدت ها معطل نشیم که بیاید عضو شید و اینا اطلاعات کافی داریم.
    هنوز اطلاعات همین تعداد عضوی که داریمو نداریم.عضو گیری کنن که چی؟بمونن توش؟

محل زندگی
    پاسارگاد

آقای حسین زاده
    من نمی دونستم باید این موضوع را با چه کسی مطرح میکردم و اینجا نوشتم که تمام بچه ها درباره اون و این همکاری نظر بدهند.خواستم با آقای ناطقی صحبت کنم ولی آن نبودند
    هدف من این بود که زیر نظر ایران نهادکار بشه و برند ایران نهاد مطرح بشه و گرنه دوست دیگه ایی دارم که به ایشون معرفی کنم و نمی خواستم اون را معرفی کنم.
    من هم می دونم نهاد لینکر نیست ولی بازم برامون مفید خواهد بود که زیر نظر ایران نهاد انجام بشه.حتی اگر این پروژه به ایران نهاد رسما اعلام نشده ولی همین که اعضایی ایران نهاد بتوانند انجامش بدهندخودش یه مزیت خواهد بود. لطفا از این جنبه نگاه کنید.
    چند روز پیش درباره یه پروژه با آقای ناطقی صحبت میکردم توی زمینه های موبایل و بازی .آقای ناطقی فرمودند ما بایداول پروژه هایی را که مدت زمان انجامشون کمتر و راحتر هست ،جذب کنیم تا بتوانیم درآمدی را واسه نهاد بدست بیاریم بعد بریم سرااغ پروژه های طولانی مدت تر .10تا پروژه دومیلیونی توی یک ماه یا دوماه اخیر بهتر از هیچی هست آقای حسین زاده تا بخواهیم اول پولی جمع کنیم بعد بریم سراغ جذب پروژه.و این خودش یه تبلیغ هم هست .جلوی بهانه های دوستانی هم که دائما تکرار می کنند شما فقط حرف میزنید و کاری انجام نمی دهید هم میگیریم. قبول ندارید؟آقای موحد اولین کسی هست که اعتراض می کنه که شما فقط امروز و فردا می کنید و هیچ کاری انجام نمی دهید.

نقل قول نوشته شده توسط SONITAJ مشاهده تاپیک
    آقای حسین زاده
    من نمی دونستم باید این موضوع را با چه کسی مطرح میکردم و اینجا نوشتم که تمام بچه ها درباره اون و این همکاری نظر بدهند.خواستم با آقای ناطقی صحبت کنم ولی آن نبودند
    هدف من این بود که زیر نظر ایران نهادکار بشه و برند ایران نهاد مطرح بشه و گرنه دوست دیگه ایی دارم که به ایشون معرفی کنم و نمی خواستم اون را معرفی کنم.
    من هم می دونم نهاد لینکر نیست ولی بازم برامون مفید خواهد بود که زیر نظر ایران نهاد انجام بشه.حتی اگر این پروژه به ایران نهاد رسما اعلام نشده ولی همین که اعضایی ایران نهاد بتوانند انجامش بدهندخودش یه مزیت خواهد بود. لطفا از این جنبه نگاه کنید.
    چند روز پیش درباره یه پروژه با آقای ناطقی صحبت میکردم توی زمینه های موبایل و بازی .آقای ناطقی فرمودند ما بایداول پروژه هایی را که مدت زمان انجامشون کمتر و راحتر هست ،جذب کنیم تا بتوانیم درآمدی را واسه نهاد بدست بیاریم بعد بریم سرااغ پروژه های طولانی مدت تر .10تا پروژه دومیلیونی توی یک ماه یا دوماه اخیر بهتر از هیچی هست آقای حسین زاده تا بخواهیم اول پولی جمع کنیم بعد بریم سراغ جذب پروژه.و این خودش یه تبلیغ هم هست .جلوی بهانه های دوستانی هم که دائما تکرار می کنند شما فقط حرف میزنید و کاری انجام نمی دهید هم میگیریم. قبول ندارید؟آقای موحد اولین کسی هست که اعتراض می کنه که شما فقط امروز و فردا می کنید و هیچ کاری انجام نمی دهید.
    آقای شهرکی دارن کار سایت نهاد رو انجام میدن.

هدف ایران نهاد فقط دسته بندی اعضا و چیدنشون توی دپارتمان نیست. ناسلامتی ما قراره نهاد حمایت از فعالان حوزه IT باشیم. وقتی هنوز یکنفر حرفه ای توی زمینه ای مثل برنامه نویسی موبایل نداریم که کارهای پشتیبانی و آموزش و رفع اشکال و پروژه و... رو بعهده بگیره و بشه مدیر دپارتمان، عضو بگیریم که چی بشه؟ این اعضا بعداً نمیگن حق عضویت واسه چی داریم میدیم؟ نمیگن هرچی سؤال میپرسیم، کسی نیست که جواب بده؟ نمیگن آموزش برنامه نویسی اندروید 4.4 چرا نمیگذارین؟!

درمورد Application موبایل، خانم جعفری بنده رو در جریان گذاشته بودن. الآن هم فکر نمیکنم اتفاق خاصی افتاده باشه. اگه کسی از اعضا توی این زمینه فعالیت و سابقه کافی داره، به ایشون اطلاع میده و قرار میگذارن و صحبت میشه و تصمیم میگیرن که میتونن پروژه رو انجام بدن یا نه و اگه قرار شد انجام بشه، ابتدا یک قرارداد داخلی بین نهاد و ایشون منعقد میشه که اگه پروژه رو دیر تحویل دادن و اعتبار نهاد قرار بود خدشه دار بشه، بتونیم از خجالتشون در بیایم و بعد، یک قرارداد هم بین نهاد و مشتری منعقد میشه. این سیستم توی همه پروژه هایی که به اعضا سپرده میشه وجود داره یعنی برای هر پروژه، یک قرارداد داخلی داریم بین نهاد و اعضا که مشخص بشه چه کسانی درگیر پروژه هستن و دستمزد و... چطور محاسبه میشه و چه کارهایی باید توی چه بازه زمانی انجام بشه و یک قرارداد خارجی هم داریم بین نهاد و مشتری که طبیعتاً مشتری در جریان جزئیات قراردادهای داخلی نخواهد بود.

من میخواستم پیشنهاد ایجاد یک دپارتمان با عنوان CMS بدم که روش بحث بشه.
    خب بعضی مشتری ها هستن خودشون اطلاعات کافی دارن و مثلا میگن از فلان cms برای طراحی استفاده کن.

اما خب خود مبحث cms باز به 3 بخش مختص خودش تقسیم میشه
    - طراحی قالب
    - ماژول نویسی
    - کانفیگ و اشنایی با کاژول ها

دو بخش اول که توی دپارتمان ها داریم اما خب دپاتمان ها جامع هست که در اینده با گسترده تر شدن دامنه ی کاری و سررشته ها یکمی باید تغییراتی توی دپارتمان ها انجام بدیم.

میتونیم برای CMSهای مختلف مثل Joomla و... دپارتمان جداگانه بگذاریم ولی اونوقت خیلی وارد جزئیات میشیم و هر CMS باز خودش بخشهایی مثل طراحی قالب و ساخت ماژول و نصب و پیکربندی و SEO و... داره که عملاً اینقدر دپارتمانها ریز میشن که شاید تو هر دپارتمان یک یا دو نفر بیشتر عضو نداشته باشیم. ازطرفی یکی از اهداف نهاد، دورشدن از همین CMSها هست که درکنار مزایای خوبی که دارن، لطمه های شدیدی به برنامه نویسان این رشته دارن وارد میکنن (همون قضیه معروف پروژه های 50 تومنی). بنظرم اگه خود نهاد یک CMS اختصاصی برای خودش تولید کنه و روی اون مانور بدیم (مثل Pars CMS) و کاملاً ماژولار تولید بشه و بتونیم برحسب نیازهای مختلف، اون رو Customize کنیم و بفروشیم بهتر باشه. افراد هم کم کم میرن سراغ گسترش و نوشتن ماژول برای CMS خود نهاد و کپی رایت همه اینها هم متعلق به نهاد و اعضاش خواهد بود و بخشهای مختلف کد هم چون با فریمورک نوشته میشه، کاملاً با هم Match میشن. البته این کار مربوط به فازهای بعدی هست که اعضایی که تسلطهای موردنظر رو دارن (مثل Yii و فریمورک CSS اختصاصی خود نهاد و...) به اندازه کافی داشته باشیم که کار رو Start کنیم.

کاربر دائمی آواتار Jarvis
    محل زندگی
    Esfahan

من یک نکته رو در رابطه با فریمورک رابط کاربری اختصاصی نهاد i-strap فراموش کرده بودم بگم ، اونم این که :
    یکی از مهم ترین دلایلی که تصمیم گرفتم برای کارمون Bootstrap رو سفارشی سازی کنم ، بحث آموزشش بود ، میخواستم کسانی که بوت استرپ رو بلدند بتونن به راحتی با فریمورک کار کنن و این خودش صرفه جویی توی وقت و هزینه و... هست!
    البته بحث زمان کافی برای طراحی فریمورک مناسب و ... هم دلایل بعدی این کار بودند...
    آخرین ویرایش به وسیله Jarvis : جمعه 27 دی 1392 در 23:46 عصر

کاربر دائمی آواتار sh.n.n786
    محل زندگی
    ?

نقل قول نوشته شده توسط XPATRIOT مشاهده تاپیک
    صرفه جویی توی وقت و هزینه و... هست!
    اين فريم ورك Helper داره ما هم استفاده كنيم؟

کاربر دائمی آواتار qartalonline
    محل زندگی
    تبریز

من یک نکته رو در رابطه با فریمورک رابط کاربری اختصاصی نهاد i-strap فراموش کرده بودم بگم ، اونم این که :
    یکی از مهم ترین دلایلی که تصمیم گرفتم برای کارمون Bootstrap رو سفارشی سازی کنم ، بحث آموزشش بود ، میخواستم کسانی که بوت استرپ رو بلدند بتونن به راحتی با فریمورک کار کنن و این خودش صرفه جویی توی وقت و هزینه و... هست!
    البته بحث زمان کافی برای طراحی فریمورک مناسب و ... هم دلایل بعدی این کار بودند...
    متاسفانه این فریمورک ناقصه بخوبی و کامل rtl نشده و تو قسمتهایی که من استفاده کردم باگ داشت.

کاربر دائمی آواتار colors
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان

محمد جان بنده به عنوان یه عضو کوچیک از ایران نهاد و دپارتمان گرافیک, نظرم اینه که به وظایف من و شما مربوط نمیشه که فریم ورک چی باشه چی نباشه. اگه زیاد تو قیدو بند کدنویسی CSS هستید, تغییر دپارتمان بدید چون وظیفه دپارتمان گرافیک تولید و تعیین فریم ورک CSS نیست و جز تعیین مقادیر بصری فریم ورک ها, وظیفه ای دیگه ای نداریم و بهتره مدیر و اعضای دپارتمان مربوطه تصمیم بگیرن تا خدایی نکرده در آینده سوء تفاهمی پیش نیاد. لطفا تو کار دپارتمانهای دیگه دخالت نفرمایین.

بنده هم با صحبتهای آقا سامان موافقم. البته نه با اینقدر خشونت! اینکه دپارتمان گرافیک تصمیم گرفتن فریمورک CSS رو تولید کنن، درواقع کمک به دپارتمان کدنویسی سمت کلاینت بوده و ضرورتی هم نداره مگه اینگه خود اون دپارتمان اعلام نیاز کنه. ازطرفی واردشدن به این موارد وقت کاری شما رو میگیره و در آینده که حجم پروژه ها بالا بره، فرصت و تمرکز کافی برای طراحی یک رابط بصری خوب و جذاب برای پروژه ها نخواهید داشت. بهتره تبدیل طرح به قالب رو به دپارتمان مربوطه واگذار کنید. i-strap هم تا هرجا پیش رفته، با مستندات و توضیحات لازم تحویل دپارتمان کدنویسی سمت کلاینت بدین تا مشکلات احتمالی رو رفع کنن و یک فریمورک جامع بسازن تا دپارتمان PHP بتونن کارشون رو باهاش شروع کنن.

ضمناً بنظرم بهتره بجای Customizeکردن Bootstrap از همون نسخه RTL که آقای زراسوند درست کردن (www.webdesignermag.ir) استفاده کنیم چون توی مدتی که باهاش کار کردم، Bug خاصی داخلش ندیدم و اگه نیاز شد، برای پروژه های مختلف قالبهای اختصاصی تولید میکنیم.

کاربر دائمی آواتار qartalonline
    محل زندگی
    تبریز

آقای شهرکی الان دپارتمان کدنویسی سمت کلاینت فایل صفحه اول نهاد رو کد کنن یا نه؟
    این فایل در اختیار من هستش.http://mrpm.ir/iNahad_Pakage.rar

ببینید اگه دپارتمان طراحی این طرح رو تأیید نهایی کردن، بله کارتون رو شروع کنید. با اعضای دپارتمان گرافیک در ارتباط باشین. برای تک تک کارها که بنده یا سایر دوستان نباید تأییدیه صادر کنیم. مدیران محترم دپارتمانها هم هرگونه اطلاعاتی از هرکدوم از اعضای نهاد رو خواستن، بهم بگن تا در اختیارشون بگذارم.

صفحه 49 از 66 اولاول ... 39474849505159 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. گفتگو: تشکیل گروه برنامه نویسان php برای عرضه نرم افزارهای open source
    نوشته شده توسط dousti_design در بخش PHP
    پاسخ: 28
    آخرین پست: سه شنبه 28 آبان 1392, 11:23 صبح
  2. معرفی یک نرم افزار برای برنامه نویسان VB
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1382, 00:08 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار