آقای حسین زاده
من نمی دونستم باید این موضوع را با چه کسی مطرح میکردم و اینجا نوشتم که تمام بچه ها درباره اون و این همکاری نظر بدهند.خواستم با آقای ناطقی صحبت کنم ولی آن نبودند
هدف من این بود که زیر نظر ایران نهادکار بشه و برند ایران نهاد مطرح بشه و گرنه دوست دیگه ایی دارم که به ایشون معرفی کنم و نمی خواستم اون را معرفی کنم.
من هم می دونم نهاد لینکر نیست ولی بازم برامون مفید خواهد بود که
زیر نظر ایران نهاد انجام بشه.حتی اگر این پروژه به ایران نهاد رسما اعلام نشده ولی همین که
اعضایی ایران نهاد بتوانند انجامش بدهندخودش یه مزیت خواهد بود. لطفا از این جنبه نگاه کنید.
چند روز پیش درباره یه پروژه با آقای ناطقی صحبت میکردم توی زمینه های موبایل و بازی .آقای ناطقی فرمودند ما بایداول پروژه هایی را که مدت زمان انجامشون کمتر و راحتر هست ،جذب کنیم تا بتوانیم درآمدی را واسه نهاد بدست بیاریم بعد بریم سرااغ پروژه های طولانی مدت تر .10تا پروژه دومیلیونی توی یک ماه یا دوماه اخیر بهتر از هیچی هست آقای حسین زاده تا بخواهیم اول پولی جمع کنیم بعد بریم سراغ جذب پروژه.و این خودش یه تبلیغ هم هست .جلوی بهانه های دوستانی هم که دائما تکرار می کنند شما فقط حرف میزنید و کاری انجام نمی دهید هم میگیریم. قبول ندارید؟آقای موحد اولین کسی هست که اعتراض می کنه که شما فقط امروز و فردا می کنید و هیچ کاری انجام نمی دهید.