نمایش نتایج 1 تا 40 از 341

نام تاپیک: Yii vs Laravel

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    محل زندگی
    مشهد

نقل قول: Yii vs Laravel

نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    خوب معادل راهی که شما رفتین، توی Yii هم وجود داره. من خواستم کد رو ساده تر بنویسم :

Yii::app()->createCommand()
    ->from('table')
    ->where('name=:name', array(':name'=>'John')
    ->orWhere(array('and', 'votes=:votes', 'title<>:title'), array(':votes'=>100,':title'=>'Admin'))
    ->queryRow();

یا حتی به این شکل (برای خوانایی بیشتر، بازش کردم و نوشتم ولی بدیهیه که میشه خلاصه نوشت) :

Yii::app()->createCommand()
    ->from('table')
    ->where(
    array(
    'or',
    'name=:name',
    array(
    'and',
    'votes=:votes',
    'title<>:title'
    ),
    array(
    ':votes'=>100,
    ':title'=>'Admin'
    )
    ),
    array(':name'=>'John')
    )->queryRow();

لینک برای مطالعه بی شتر (به نظر میرسه شما حتی به اندازه Starter هم مستندات Yii رو نخوندین)
    شما هم انگار فراموش کردید ماهیت این تاپیک چیه. مقایسه . آوردن معادل دستورات. بنده یک کوئری رو در لاراول با QueryBuilder مینوسم شما به خاطر ساده تر بودنش کوئری خام مینویسید؟!!! این چه جور مقایسه ایه؟ چه ارتباطی دارن اینا به هم!!!

حداقل در زمینه ی سادگی، خوانایی و تمیزی کد، اونی که باید بفهمه میفهمه لاراول سینتکس ساده تر. خواناتر و تمیزتری داره. بحث قابلیتها به کنار.

نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    من اون کدی که گذاشته بودم در جواب شما نبود. آقای rezakho گفتن شما این دستور رو توی yii بنویسید و بحث escape و build کردن و اینا نبود و من هم ساده ترین کدی که میشد کار رو انجام بده نوشتم ولی بعد که پست درج شد دیدم شما زودتر یه پست دیگه درج کردین و من هم پستمو ویرایش کردم. ضمناً بنده هرجایی که یه قابلیت که شاید تو هر صدتا پروژه ده بار هم بطور جدی به کار نیاد، بعنوان نکته کلیدی برای مقایسه مطرح بشه، بی تعارف میگم قابلیت مهمی نیست. اگه به درستی از تمام امکانات AR در yii استفاده بشه شاید تو هیچ پروژه ای نیاز به استفاده از QueryBuilder نباشه یا اگه هم لازم بشه در حد یکی دو تا کوئری پیچیده باشه که نشه با AR نوشت. بخاطر همینه که ساختار QB توی yii ساده سازی نشده. بعلاوه تیم توسعه yii هم بخاطر همین مشکلات بوده که نسخه 2 رو نوشتن که syntax اون فوق العاده بهتر شده ولی هنوز رسمی نیست و بخاطر همین توی این تاپیک من همه جوابها رو دارم با ساختار 1.1.14 میگم که نسبتاً قدیمیتره. پیشنهاد میکنم شما همچنان قابلیتهای لاراول رو مطرح کنید و چون با yii کار نکردین، درموردش قضاوت نکنید و بگذارین خواننده ها نظر بدن و تصمیم بگیرن. اینکه کدوم سینتکس گیج کننده است هم بستگی به خواننده کدها داره. برای مثال کدهای yii من رو برخلاف شما ابداً گیج نمیکنه و این مسئله از یکطرف به سلیقه شخصی و ازطرف دیگه به تواناییها و مهارتهای برنامه نویسی و تجزیه و تحلیل افراد بستگی داره. بنابراین اگه دیدین کدی شما رو گیج میکنه، نیازی نیست بیانش کنید چون شاید برای بقیه اینطور نباشه. بحث رو هم همینجا تمام کنید و به موضوع تاپیک برگردین.
    با این طرز ارسال دادن های شما. مشخص میشه انسان خود بزرگ بینی هستید. سرگیجه شدن هم صرفاً برای بیان پیچیده بودن بی دلیل کوئری های شماست ( Yii ). منظور گیج شدن نیست. درسته مثل شما خودبزرگ بین نیستیم اما حداقل انقدر از خودم میتونم تعریف کنم که بگم با دو تا Array توی یک کوئری گیج نمیشم!!
    آخرین ویرایش به وسیله metal gear solid 4 : چهارشنبه 07 اسفند 1392 در 20:56 عصر

تاپیک های مشابه

1. حرفه ای: ایجاد بخش Yii Framework
    نوشته شده توسط sanay_esh در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1391, 23:32 عصر
  2. آموزش: Yii Framework - قسمت دوم
    نوشته شده توسط milanFan در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1391, 13:31 عصر
  3. Yii Framework
    نوشته شده توسط JavaDeveloper در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1391, 18:32 عصر
  4. حرفه ای: Yii Framework راه اندازی UnitPHP جهت تست Unit ها
    نوشته شده توسط ostovarit در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1390, 12:38 عصر
  5. Yii Framework چیست؟
    نوشته شده توسط ostovarit در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1390, 12:34 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •